Message |
|
As vrea eu putem discuta pe mess?
|
 |
|
As vrea eu...te poti deplasa pana la piata progresul 2?
|
 |
|
As vrea eu se poate discuta prin yahoo ...? lasa-mi id tau te rog...
|
 |
|
M agandeam la
2 molly ballon
1 guppy cobra
1 zebra
1 ancitrus
Este destul sau credeti ca mai trebuie ceva...?
si cam la ce pret ar ajunge in bucuresti. si nu prea este bine ancitrusul...ce cat fish sa folosesc?
|
 |
|
Acuma stau sa scot nisipul si tot ce am facut ca debea am gasit un aquascaping perfect...si dupa aia se si decicleaza...scoat putina apa si dupa aia ridic acvariul si liesc geam de 5x5 cm...si cand o fi sa fac un setup nou fac si pe interior...Multam fain pt sfaturi ..si ce pesti in recomandati ieftini la un acvariu de 39 litri...pt un incepator ...
|
 |
|
ok multumesc...De curand am vazut ca am fundul de la acvariu crapat intr-un colt...curge apa nu multa...Ma gandeam sa iau o bucata de sticla si sa o lipesc pe fund cu silicon foarte bine....doar o bucata de 5x5 cm ata am..si restul ca sa stea echilibrat le pun il celelate colturi....ce silicon recomandati?
|
 |
|
Am zis Gata...dupa ce am lipsit 2 saptamani am lasat acvariul pe mana unui prost...a ajuns de tot chiunul...toti molly au finroot...
guppy nu mai am aveam un guppy de care am auzi ca este unic...si ala a murit am plans 2 zile si 3 ore...pana acuma cand m-am gandit sa ma duc la petshop sa le cer un sfat despre cum sa ii scap de la acest chin...si pt mine si pt pesti
Mi-a daty o substanta de la tetra aramin care le cruta viata incetisor la pesti fara dureri...Mi sa rupt inima cand i-am vazut cum mor...
Am pastra cei mai resistenti 2 cory albino,Pui cu mama,Si un hoploseum..
I-am scos si am inceput din nouam spalat tot acvariul...am cumparat...
Pietris
Substrat
Am facut o scorbura din nuca de cocos...
Am pus niste plante cumparate nici ca de stiu cum se cheama...
Si acuma sta la ciclat....
Pesti ce ii am acuma ar fi bine sa ii pun sa ajute la ciclul azotului?adica cory?
Stiu ca par cam satanic ca iam omorat dar mi se parea un chin si pt mine si pt ei cum se chinuau..
Am procedat corect?
|
 |
|
Tetra adica in limbajul nostru neonul?
Sau un TetraZona

|
 |
|
Pare mai mult a finroot ...coada este normala?adica inoata cu ea?
|
 |
|
Acuma am vazut ca acea ciuperca alba a cazut! a rams putina piele...Deci cum ziceam acea ciuperca era ca si cum ar fi iesit din el a penetrat piele...Acuma este ok pe langa rana iar pe jbl..Nu am gasit nimica despre molly negru sau aceea boala...
|
 |
|
Rog un mod sa mute topicul la boli...Am postat gresit scuze...
|
 |
|
Buna dimineata..Am si eu nevoie de putin ajutor...
Am un acvariu de 39 de litri in care am 2 molly negri unul dintre ei mai mic are o buba in partea abdoninala in partea stanga este ceva ca si cum ar fi iesit din el este ceva alb un fel de ciuperca...Nu vreau sa moara...imi este foarte drag de el ...Peste se simpte bine totul este ok...se misca mananca..Acvariul meu
39 L total!
Pompa reasun ac-9600 +burete bolborositor...
Cum las putea trata pe saracul meu peste incerc sa fac si o poza...
|
 |
|
Ok am inteles deci o sa ma duc in hornbanch ..Unde este mai aproape deci in cazul meu Hornbanch Berceni...Deci pana la urma ce sa caut?si ce imi recomandati?
Ceva sa fie cum am mai zis complet...si ce are si o configuratie de pesti plante...
|
 |
|
Nu vreau sa ma duc la magazine sa cumpar nu am timp de aia spuneam stau mai mult pe acasa...de aia prefer shopingul online ...Cat despre mancare am castigat la o promotie si am prmit urmatoarele:
TetraMin 2x - Fulgi
TetraRubin - Fulgi
TetraMinGranules - Granule
TetraAquasafe
Ma rog...Deci un magazin online unde asputea sa cumpar un juwel rekord 70
Sau un altul de aprox 70 l
care sa fie inclus:
Filtru ,Incalzitor, etc. ce mai este la juwel.
|
 |
|
Sau se poate sa imi dati un magazin online unde as putea cumpara ieftin un juwel?
Marimiile astea ar fi chiar ok

|
 |
|
Si eu strecor la vreo 40 l aproximativ 6-7 cuburi si scade cu 2-3 grade!
|
 |
|
Buna dimineata...Stiu ca suna mai nebunesc dar mamei mele ii plac pestii de acvariu...Cu totul ca am 2 acvarii unul in camera mea si unul in hol..Toate home made...as vrea sa ii fac si eu unul in dormitor...Dupa cum ma stiti sunt mai icnepator....deci as vrea sa stiu si eu ce acvarii ati recomanda sa fie la un pret bun si sa fie destul de mari cca 70L...Sa fie complet echipate si sa zicem sa nu treaca de pretul de 250 ron!
Eu pana acuma ma gandeam la un juwel rekord 70L nu stiu prea multe despre el si daca se poate sa ma indrumati in toti pasii care trebuie facut in asa fel incat sa nu am dupa aia un acvariu plin de alge cu o apa tulbure si inainte sa il cumpar ce "materiale" trebuie cumparate sa pun in el...Iar cu ce voi pune in el plante nisip decor etc sa nu ajuns mai mult de 100 ron...Si ce ati recomanda in calitate de plantat si neplantat acvariul si sa fie un aquascaping minunat! Si in timp ma voi gandi ce pesti o sa pun !
Deci este bun un juwel rekord 70L si de unde as putea cumpara online cel mai ieftin?
|
 |
|
Mda a mers  ) multumesc si mai am in minte cateva proiecte dar nu le zic...Iar la nuca de cocos jhoplo nu ii da voi la nimeni sa intre in ea..zici ca lea inchiriat pe amandoua  )
|
 |
|
Ce substrante ai bagat in apa?
|
 |
|
Se pare ca avem aceeasi pesti...ai mei tot in februarie...tot asa un galben spre portocaliu pe burta un alb transparent si coade se vede prin ea....Deci ai mei incep sa se coloreze in negru pe coada a fost un fel de corcitura intre un molly si un platy...Nu stiu bce mi-a fost in cap...
|
 |
|