[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Culoare pui platty  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Abu
Junior member
[Avatar]

IP:

Cand ar trebui sa se coloreze de-a binelea puii de platty?
deja sunt marisori..se vad petele cu negru (punctulete pe burtica, codita, aripioare) dar..in rest, sunt galben inchis. spre portocaliu. ii pot ajuta cu ceva? ma refer la suplimente, hrana..ei sunt f vioi si mancaciosi dar as vrea sa ma lamureasca cineva referitor la culori.
Am cautat eu pe net si zicea cineva (un site in engleza) ca la aprox 3-4 luni ar trebui sa se coloreze.eu ii am din februarie.
Stie cineva?
[Yahoo!]
MoDy
Junior member
[Avatar]

IP:

Se pare ca avem aceeasi pesti...ai mei tot in februarie...tot asa un galben spre portocaliu pe burta un alb transparent si coade se vede prin ea....Deci ai mei incep sa se coloreze in negru pe coada a fost un fel de corcitura intre un molly si un platy...Nu stiu bce mi-a fost in cap...
mihai_ghe
Membru de baza

IP:

MoDy wrote:Se pare ca avem aceeasi pesti...ai mei tot in februarie...tot asa un galben spre portocaliu pe burta un alb transparent si coade se vede prin ea....Deci ai mei incep sa se coloreze in negru pe coada a fost un fel de corcitura intre un molly si un platy...Nu stiu bce mi-a fost in cap...

La mine din platy parinti rosii cu dunga neagra pe coada toti puii care s-a nascut au fost rosii de mici(chiar de la nastere).
[Thumb - 14062010150.jpg]

[Yahoo!]
Abu
Junior member
[Avatar]

IP:

Ma uitam la ei chiar acum si pana la urma ma gandesc ca daca sunt asa grasi si vioi..nu mai conteaza cand se coloreaza..sa fie sanatosi pana la urma!
MoDy, dar de ce sa simti aiurea ca ai imperecheat doua specii diferite? fii multumit ca ii ai! eu asa zic. nu era mai rau sa te oftici ca n-ai reusit imperecherea decat sa te gandesti cand se coloreaza?
Pe mine nu ma deranjeaza asa tare,eram curios doar.
[Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: