[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Un cadou pentru mama  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
MoDy
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna dimineata...Stiu ca suna mai nebunesc dar mamei mele ii plac pestii de acvariu...Cu totul ca am 2 acvarii unul in camera mea si unul in hol..Toate home made...as vrea sa ii fac si eu unul in dormitor...Dupa cum ma stiti sunt mai icnepator....deci as vrea sa stiu si eu ce acvarii ati recomanda sa fie la un pret bun si sa fie destul de mari cca 70L...Sa fie complet echipate si sa zicem sa nu treaca de pretul de 250 ron!
Eu pana acuma ma gandeam la un juwel rekord 70L nu stiu prea multe despre el si daca se poate sa ma indrumati in toti pasii care trebuie facut in asa fel incat sa nu am dupa aia un acvariu plin de alge cu o apa tulbure si inainte sa il cumpar ce "materiale" trebuie cumparate sa pun in el...Iar cu ce voi pune in el plante nisip decor etc sa nu ajuns mai mult de 100 ron...Si ce ati recomanda in calitate de plantat si neplantat acvariul si sa fie un aquascaping minunat! Si in timp ma voi gandi ce pesti o sa pun !
Deci este bun un juwel rekord 70L si de unde as putea cumpara online cel mai ieftin?

This message was edited 1 time. Last update was at 16/06/2010 11:22:34

MoDy
Junior member
[Avatar]

IP:

Sau se poate sa imi dati un magazin online unde as putea cumpara ieftin un juwel?
Marimiile astea ar fi chiar ok
image

This message was edited 1 time. Last update was at 16/06/2010 12:25:38

Giany
Membru de baza

IP:

cel mai ieftin complet echipat la 249 ron in hornbach aquapro < cauta pe net (iti da si garantie 3 ani)
pe net sunt mai scumpe nu inteleg de ce ,daca ai ocazia dute la hornbach si gasesti toti ce`ti trebuie pentru acvariu
vrei cam mult la bugetu care il ai un acvariu de 70 de litrii complet echipat gasesti de la 350 ron

This message was edited 2 times. Last update was at 16/06/2010 12:56:07

[Email] [Yahoo!]
Giany
Membru de baza

IP:

daca iti cumperi cum ti`am zis iti da si mancare odata cu acvariul (este inclus in pachet)
pietris au tot acolo 11 lei 10 sau 15 kg numai stiu exact, daca vrei substrat de calitate te costa mai mult nu ma pricep sa`ti recomand si eu trebuie sa`mi iau :d(depinde si ce plante vrei sa ai )

plante au la 12 lei
decorurile sunt fff scumpe mai bine le faci singur sau incerci sa gasesti pe cineva care doneaza
pestii ii cumperi dupa ce faci ciclarea la acvariu intre timp pana iti iei acvariu poti sa pui apa la "pastrat" ca sa iasa cloru din ea dar ai grija unde o pui sa nu cada mizerii sau praf in ea, musculitze etc
[Email] [Yahoo!]
MoDy
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu vreau sa ma duc la magazine sa cumpar nu am timp de aia spuneam stau mai mult pe acasa...de aia prefer shopingul online ...Cat despre mancare am castigat la o promotie si am prmit urmatoarele:
TetraMin 2x - Fulgi
TetraRubin - Fulgi
TetraMinGranules - Granule
TetraAquasafe
Ma rog...Deci un magazin online unde asputea sa cumpar un juwel rekord 70
Sau un altul de aprox 70 l
care sa fie inclus:
Filtru ,Incalzitor, etc. ce mai este la juwel.
Giany
Membru de baza

IP:

intelege ca nu ai cum sa gasesti un juwel rekord 70 complet echipat la 250 ron, abia daca gasesti pe okazii la mana a doua
defapt nu o sa gasesti niciun acvariu de 70 de litrii complet echipat la 250 ron

This message was edited 1 time. Last update was at 16/06/2010 13:47:38

[Email] [Yahoo!]
MoDy
Junior member
[Avatar]

IP:

Ok am inteles deci o sa ma duc in hornbanch ..Unde este mai aproape deci in cazul meu Hornbanch Berceni...Deci pana la urma ce sa caut?si ce imi recomandati?
Ceva sa fie cum am mai zis complet...si ce are si o configuratie de pesti plante...
Giany
Membru de baza

IP:

pestii nu tii cumpara inca asteapta sa faci ciclarea cum trebuie ca porma regreti mult iti zic eu :d
eu miam luat aquapro 54 litrii e destul de mare si potrivit pentru o camera are filtru eheim si incalzitor juwel daca ti`ai cumparat separat aparatele astea fac mai mult decat acvariul cu totul
acvariul are tot ce`i trebuie adica : filtru , incalzitor,termometru,capac ,neon, iti da si 2 solutii una pentru a elimina istant clorul din apa si inca una pentru eliminarea nitratilor si nitritilor si mancare tetramin.O sa ai doua variante de acvariu la banii astia mie cei de la hornbach mi`au recomandat aquapro .Daca vrei acvariu mai mare mai strange bani cu 250 de ron atat poti sa`ti iei,eu zic ca e deajuns .iati odata cu acvariul si substratul ca sa poti face ciclarea.
daca iti iei substratul dupa ce ai pus apa in el murdaresti apa si nu ai rezolvat nimic .

This message was edited 1 time. Last update was at 16/06/2010 15:05:49

[Email] [Yahoo!]
HumanFace
Senior member
[Avatar]

IP:

Pai eu asa as face (daca vrei sa nu treaca de 250ron):
Acvariu 40L- 50lei
Filtru - Intern 200L/h 30lei
Incalzitor- 25w 30lei
Iluminare- Ceva lampa cu bec economic- 50lei
Plante- Un pot cu cabomba aquatica- 10lei
- Un pot elodeea 10 lei
- Un echinodorus 10 lei
Pesti - 8 neoni 24lei
Substrat- O galetuta de substrat Sera- 20 lei
Fertilizant- Sera florena-7lei
In total 241 lei.

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/40/13235.page Amazon
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20174.page Nano plantat
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/80/16583.page Nanoreef
Giany
Membru de baza

IP:

omu a zis ca vrea acvariu cu tot ce ii trebuie e mai bine asa iese mai ieftin si mai de calitate pentru acvariu are buget 250 ron daca citesti
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: