[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sk_bruce
Forum Index » Profile for sk_bruce » Messages posted by sk_bruce
browserind un pic forumul am gasit un magazin: z00plus.ro

si pe acolo am gasit acest produs:
http://www.zooplus.ro/produse/21-acvaristica/396-acvarii-complete/2267-hailea-fc200-2.html
ce ziceti? merita?
din cate m-am uitat si eu cica are detoate... asa este?
si inca ceva... e din plastic? pe site la vanzator nu sunt alte specificatii...
si nici la producator...
http://www.hailea.com/E-hailea/product-1/FC200.htm
la producator nu am gasit varianta exacta de pe z00plus.ro. si la producator are si pompa de ar exter. ar fi excelent pentru junior...
Salut.
De cand al meu fiu se apropie vertiginos de varsta de 2 ani, tot ma scormonesc dupa un acvariu mic max 40l din plastic (nu din sticla). Aunt ceva petshopuri pe aici prin oras, dar sunt scumpe, sau nu au modelele care le caut eu...
Stiti vrun pet-shop online de unde sa imi comand fara a plati studentul care mi le vinde, spatiul inchiriat de catre prestator, taxe si alte chestii.. adica direct de pe net cu cel mai mic adaos...

mersi anticipat...
Eu stiam ca prin obor se cam intalnesc furumistii...
Eu am vazut un acvariu cu carasi (10-12 cm) pupulat din greu cu Valisneria Gigantea (? cred ca asa se scrie)....
Si rezista foarte bine... a impanzit tot acvariul si sa inmultit in cat amul scoate lunar 2-3 plase din el... si avea frunze de 1.50-2m...

Nu zic ca este o regula insa...
pai am nevoie ca aici in tg mures nu prea am de unde sa fac rost de niste plante sau pesti calumea...
probabil ca o sa fac o vizita in bucuresti, la targul din obor... daca nu gasesc pe nimeni
cristi_ionescu_79 wrote:nu vreau sa fiu rau .. dar te cam contrazici singur .....

Eu nu vad unde, dar e irelevant

As dori o mana de ajutor, nu discutii filozofice despre contradictii si non-sensuri

Mersi anticipat
greselile de ortografie sunt o veche belea de a mea

dar Animal World (asa se numeste magazinul ala unde are si un acvariu marin pe colt), e un penitenciar... pesti mici, pricajiti, scumpi... bolnavi...
e un model de asa nu pt un acvarist sau un pest shop...

imi trebuie niste acvaristi adevarati.. cu sufrageria transformata in puiernita... stiiti voi...

mersi oricum
Salut...
De mult nu am mai avut timp de acvaristica...
M-am lasat lasat in monetul in care am plecat de la Cluj la Tg Mures...
Casa noua... (adica chirie)...
Am lasat in urma un acvariu de 800x350x400 cu tetrazone si ceva schinodurus + valisneria, un acvariu de 900x400x400 cu 10 discusi...
Tetrazonele lea donat maicamia cu tot cu plante la postas .. Discusii cu lacrimi in ochi i-am donat la gradina zoologica... cred ca sunt ingrasamant pentru plante acum ...

Eh... gata cu vestile proaste... acum cele bune
In primul rand pe 24 nov 2005 sa nascut fiul nostru are aproape 9 luni acum... si ieri sa ridicat pentru prima data in picioare neajutat de nimeni

Asa cum am sarbatorit ramanerea Aurei insarcinata cu un acvariu... asa am sarbatorit acest eveniment cu al acvariu... Am luato de la 0...
numai acavriul, substratul, capacaul si noanele le mai am...

E pus la ciclat acum... cateva plante firave.. luate pe bani grei... o buturuga dinaia cu 150 de mii din comert (acum un an stiam si copacul din care e... tre s aimi inrosearca apa imediat)... un filtru de acvariu stors in acesta nou (sa grabeasca ciclarea) si 3 pesti de sacrificiu... ba nu... 5... 1 cory, 2 ancistrusi si 2 gupi(yi)...

cam asta este

daca careva dintre voi stie vrun guru in ale acvaristicii in Tg Mures sau imprejurimi... datimi si mie de veste... piata e foarte slaba aici HEEEEEEEEELP...

Mersi
Ok... astept oferete.. caut de 2 luni si am rabdare... Scalari? nu mamorati/voalati... fara defecte, pui (3-4 max 5 cm)...

Pt admini: schimbati va rog numele topicului in [transilvania] scalari
Multumesc mult
Intrebare de om prost: ciclidele astea nu is cam 'cacaciosi'? adica multe excremente? e un lucru care ma cam indispune. adica B. Tetrazone ce am eu acum si 70 de noni nu mi se par foarte 'murdari' si unt acceptabili... dar sa vezi un caras cu o 'coade' de 3 ori mai lunga ca el.. Phew...
nu ca insinuez ceva. car4 care e motivul.. se pare ca te lasi de meseria asta
Vlad_Cluj wrote:As dori niste muschi de java dar nu gasesc aici in Cluj.Nu are careva din Cluj sa ma poata ajuta?

Incarca la Skydome, langa blocul spray... 100.000 'pumnul'...
am fost pe la aproape toti... la cei 'old school'... pensionari prin apartamanete cu 70-100 de acvarii in dormitor... asa mi-am luat cu adi32cj 150 neoni la 5000 bucata... numai scalarii nu vor sa apara.. numai patati peste tot...
Mersi

Da totusi, ellllooooooo!!! Transilvania... scalari clasici?
ma bag ac musca in lapte.
tetrazonele nu ataca alti pesti daca sunt tinute corespunzator. cel putin la mine. am un acvariu special pentru tetrazone. am 15 bucati in un acvariu de 80l. vro 2 ancistrusi si 2 cori voalati. am fost nevoit sa bag un mascul de xifo acolo care manca bataie in alt acvariu. e acolo de 2 luni (se pare ca mie mila sa il mut).
idea e ca tretrazonele se plimba mai mult in card si se harjonesc intre ele. coada lunga de 3-4 cm a masculuilui de xifo e intacta... la fel si inotatorile voalate de la cei 2 cori..

Asta e sfatul meu. vrei tetrazone? pune multi...
la apa oxigegetana ancistrusi si alti mancatori de alge nu fac 'urat' ?
ashavodaz wrote: da... chiar imi pare rau... ca ar fi fost frumos o scoica... care sa stea pe nisipshi care... sa o pot admira cum sta deshica, shi cum se inchide la fiecare coada de peste care trece pe acolo shi la o adica... cine stie, dupa vro 50 de ani, gaseam shi eu o perla

sa mai faca si cate o perla ;)
Nue vorba de frumusei e vorba de specie... ala cred ca e ceva exemplar premiat... e prima poza pe google cu angelfish de care am dat, de exemplificare.. daca sunt si dinaia cu 'pedigree'... e ok

Anyone else? Thanks
Cumpar 14-16 bucati scalari clasici pui (3-4 cm)

Mersi.

P.S.
Din astia:
image
cred ca se comporta ca si tetrazona adica ia cel putin 5. eu cat timp am avut 2 au fost destul de 'iritati'. Cum am mai adus 3 sau mai linistit. Acum am 15 si 1 mascul de xifo surghiunit din acaviul de vivipari ca lua bataie. Totul decurge perfect. Se pare ca au nevoie de card sa se simta in siguranta si sa isi poata arata barbatia unuia-altuia...

Forum Index » Profile for sk_bruce » Messages posted by sk_bruce
Go to: