Message |
|
Este binecunoscut faptul ca Xenia este o mare devoratoare de nutrienti si cred ca poate fi folosita cu succes pe post de "Xenia scrubber".
Eu cum nu prea mai am dinastia, la mine nu merge deloc.
|
 |
|
Exact si fix ce vrea sufletul tau....spune si dorinta ti se va indeplini !
|
 |
|
|
 |
|
Nu despre asta-i vorba....la mine nu traieste, o bag in apa iar in cateva zile nu mai pulseaza, parca se topeste.....sa fie din cauza nutrientilor scazuti ?
|
 |
|
Macar ai Xenia
|
 |
|
Frumoasa-i Xenia, la mine nu mai creste, se topeste efectiv
|
 |
|
Se pare ca ne indreptam vertiginos spre un alt avatar
|
 |
|
|
 |
|
Da, e acelasi, e cel de la Kiru
|
 |
|
Domnilor, nu stiu ce parere veti avea dar eu cand am vazut cele 2 imagini separat si dupa lipite....am ramas putin blocat.
Poza din stanga e facuta acu` 7-8 zile, poza din dreapta acu 3 ore.

|
 |
|
Eu in locul tau o dadeam cu varianta "cui pe cui"
Pusa o patura in jurul acvariului, de preferinta albastra....undita cu pluta cu tot, ochelari de soare s-o bere-n dreapta.....si, shhhhtttt, liniste
|
 |
|
Se pot tine de mana unul pe altul
|
 |
|
Domnilor, asta-i o crema debazin, Bravo tovarasu` !
|
 |
|
In cazul in care partea biologica nu-si face treaba, au fost cazuri si d`astea, partea proasta la tine este ca ai coralii lipiti de sticla.
Ti-as recomanda sa-i dezlipesti si sa incerci un tratament cu Lugol cu repetare pentru ca n-are efect asupra oualor si bestiile se inmultesc destul de repede.
Inainte sa-si faca treaba peste la mine am avut succes cu urmatoarea metoda:
- imbaiere o data la 2 zile in Lugol
- dupa fiecare imbaiere spalare cu periuta de dinti bine de tot a partii mancate, jet de apa de la robinet pe zona respectiva si uscarea cu un servetel
- ei depun ouale in gaurile lasate libere dupa moartea coralului, eu le-am astupat lipind deasupra superglue
Trebuie sa ai grija mare la scoaterea coralului din bazin, sa opresti pompele de valuri ca sa nu cada exemplare in apa.
Iti tin pumnii !
|
 |
|
Interconectari...suna bine !
Sper sa-ti faci timp si sa ne povestesti cum sta treaba dar sa ne arati si poze.
Bine ai venit !
|
 |
|
Si eu am avut porcaria asta acu` cativa ani.
Am avut un sixline care-i halea dar la un interval de timp reapareau, probabil din oua.
Nu le-am mai vazut absolut de loc de cand l-am introdus pe domnu`:

|
 |
|
@sebi, cand vi la mine te las sa faci poze
@Gabi, inca nu, pe Miercuri iar Joi il ai
|
 |
|
|
 |
|