Message |
|
Vezi, nu mai bine-l lasi matale pe Nashu fara poze ?
La Timisoara il vrem pe Kiru prim ministru....face buget DIY
|
 |
|
de pe orice forum....?, c-as avea ceva idei  )
|
 |
|
Ma rog sa n-ai timp maine
Auzi, da sa ne intelege, poze de prezentare ca pentru "Creme de la creme" nu d-alea facute cu telefonu` pe fuga
Daca nu le pui maine, vei avea poza cu Lionu` si la subsol "Margareta"  , vad ca No photos nu te impresioneaza
D`acord baieti ?
|
 |
|
Rog insistent si dau de baut pe saturate sa-i fie pus avatarul propus de Mihai, e genial
Daca i-l puneti p`asta, promit ca tac din gura
|
 |
|
Neatza ! Kirule.
|
 |
|
Poate se conecteaza spiritual cu ea, face yoga, psihoza, psihanaliza.......o fi vreo pitzipoanca vegetariana, o fi.....trist, spune-i si tu 2,3 bancuri pe zi, l-ai intrebat vreodata cand ai ajuns acasa cum i-a fost ziua ?
Comunica cu el si ai sa intelegi de ce face moaca aia nevastamea  (psiholog fiind  )
|
 |
|
Imi place la nebunie ideea de background ca al tau iar la urmatorul setup cred ca voi proceda de aceeasi maniera, mai mult, voi face un downground mergand tot pe acelasi principiu. Arata si mult mai faini si nici n-ai substrat in care sa se acumuleze chestii daca ai curenti optimi.
|
 |
|
La fel si cu pozele Mihai.....daca vrei una reusita....trebuie expunere lunga, minim vreo cateva luni, intreaba-l pe Kiru ca e profesor la deastea, uita-te in ochii lul la Avatar, da putin mai jos, asa...acolo, zambeste....  ....  gata
|
 |
|
Sebastian Costin wrote:
1...2....3.. Care-i al meu Levi ?!?
|
 |
|
Ce mi Canada ori State, tot acolo-i, la ce viteza face Montreal-Bucuresti....acu` inteleg de ce anuleaza Carpatair zboruri....
|
 |
|
Lucian wrote:Bine ai venit!
O poza face cat 1000 de cuvinte 
Ai auzit domnu Kiru ?!?!
|
 |
|
Concluzia, ca e si d`asta: las locuri libere pentru UV, 10 bucati CREE obligatoriu.
Pentru x rosii, verzi (astea sa-mi spuneti cate ca sunteti cititi, sa nu-mi mai pierd eu timpul cu lucruri insignifiante  , se eu le am cu d`astea ca si Koala, da citesc  )
Daca intre timp Kiru pleaca-n America pentru 2-3 zile, daca sunt curiosi de o comanda comuna, daca vine rapid Nistor ca-i greva, le vreau
....desi pretul transportului din state nu-i prea exagerat, ma asteptam la mult mai mult....
|
 |
|
Daca-mi spuneti o sursa apropiata incat sa nu platesc mult transportul le voi pune cu placere, pentru cateva leduri nu merita sa iau de la rapidled, UV-ul in afara celor cree cica-s cu hiba toate, nu tin...
|
 |
|
Eu vreau sa fiti fericiti toti, atat cei pro led cat si cei pro T5  )
Am inceput munca de proiectare, vor fi 4x39W(cate 2 stanga/dreapta) alimentate cate 2, nedimabile, se va aprinde cate unul din fiecare parte iar ledurile pe mijloc.
Neoanele vor fi urmatoarele:
Blue plus
Coral plus
Purple Plus
Blue plus
Ledurile vor fi alb rece, royal blue si blue cate 20 bucati din fiecare, dimabile pe fiecare canal, desigur.
|
 |
|
Asa cum scrie si-n titlul topicului, il dau cu tot:
- una bucata reactor Bubble Magus C100 cumparat de nou folosit de catre mine 7 luni.
- controller de pH cu sonda nou nouta in cutie.
- butelie CO2 de 3 lt. cumparata tot de noua si incarcata de 2 ori, in momentul de fata este plina.
- electrovalva
- toate furtunele + material pentru descompus nou nout imbogatit cu Mg = Plug&Play
Pret 800 lei
Calin 0726.601.256
|
 |
|
De paranormalii aia.....am scos piatra la uscat, ii scrijeleam si in 2 saptamani erau la loc
Mare greseala ai facut ca nu i-ai pus pe piatra separata solitar pe nisip.
Deocamdata arate perfect, sper sa nu fie invazivi....la mine au fost
|
 |
|
Frumos, mie-mi place mult de tot !
Aia de n-o sti cum o cheama nici inainte nici dupa, daca-mi trimiti un frag cand poti promit ca o intreb
|
 |
|
Asa sper sa si fie Sebi draga ;)
|
 |
|
Din poze nu-i depasit deloc, le face bine
|
 |
|
Asta-i D90 ?