[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Kirule, Kirule.....ai vazul la mine cate perechi de dama sunt ? N-am loc sa-mi tin o pereche de slapi
Harem !!!
Gabriel, dragule, nu stiam ca tu porti strampi d`aia........si cred ca nici uratel nu esti
Cam slabut pentru o zi intreaga, ce sa-i faci....varsta si oboseala
Levi draga, vreau si eu un ciorap d'ala, nu-l folosesc, doar am si eu ceva de la Marilena
Mai bine-ti luai un kil de CO2 skrubber ;)

Felicitarile mele, a fost un proiect frumos !
n-o sparge, tine-o acolo ca nu se stie.....eu strang tot !
Am, cum sa nu dar la cat e de bun tare te-as ruga sa apelezi la duetul K&K Band
Imi place mult rockscape-ul si Xenia multa !
Vad ca ai si coralul preferat al lui Levi, Kenya tree
Da-i bice Sebi, suntem alaturi de tine !
Adevarat, astia trebuie reprodusi !
Nici nu-s scumpi, aprox 350 RON bucata
Care-i scoru` la un peste dinasta daca nu-s indiscret ?
Am scris in acelasi timp legat de poza, m-ai lamurit.
La Szeged m-as duce cand vine importul nou de corali, sa nu-mi spui c-a venit deja, dar daca ai tai sunt deja acolo ma duc doar pentru ei, meriti ! Asa ca spune-mi tu ce sa fac ;)
Bine, bine, hai ca te-am laudat destul, zi de poza !
Legat de corali mari, sa sti ca unguru de la Szeged accepta corali mari pe care sa-i dea in regim consignatie, completi sau fragmentat, banii ii primesti dupa vanzarea lor si mai accepta si o varianta super placuta si adica schimbul cu alte fragmente pe loc, e putin in avantajul lui, in functie de coralii pe care ti-inda si ceea ce-i dai. Eu voi duce la el in curand coloniile mari, am vb deja cu el.

Legat de ce fel de OM esti, te stie si apreciaza tot internetu', imi place cand ma vizitezi, ar trebui s-o faci mai des
kirucd wrote:

image

Da asta ce-i ca n-am mai vazut si-mi place.....parca mai am cel putin 2 locuri pe "piatra lu' Kiru"
Ce corali, ce pestani...daca stau bine si ma gandesc am fost foarte rau in ultimul timp si trebuie sa fiu pus la punct...pacat ca Moorish idolu' nu poate fi fraguit
Frumoase animalute, sa-ti prospere si sa se inmulteasca !
Eu unul te felicit pentru bazin si nu in ultimul rand pentru ca esti OM !
Bravo Kirule !
OOOLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!

Daca nici saptamana viitoare nu pui, propun ca "No photos" sa fie inlocuit cu "Margareta"
Frumos !
Neesential !!!
E ca si cum ai da teza la Matematica cu text de Limba romana

Schimbati AVATARU`
Schimbati AVATARU`
Schimbati AVATARU`
Schimbati AVATARU`
Schimbati AVATARU`

smilie

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: