[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Ca sa nu mai spun ca se pot face si altfel de smecherii

image

Pot freza maxim 120 mm, gaurire 10 mm.

Cu dedicatie pentru domnu` Kiru, ca-i mai pretentios din fire, disc cu gauri de 1 mm, la inceputul saptamanii viitoare voi primi freze de 0,5 mm, mai mici n-am gasit

image
Ca si gura lui e lume
Mai este valabil, da-mi te rog un mail si-ti trimit poze.

Revin la vanzare si 2 lampi 2x39w, cu neoane ati folosite cca 2 luni, pret 150 bucata.
Asta-i varianta pentru carbune activ Dragos, pentru materiale mici sita de jos e cu gauri de 1mm (da, am si freza d-aia )
Varianta asta-i cu mana-n apa pentru ca asa-i pompa dar.....mai exista o varianta care presupune montarea la evacuare a unu-i robinet deala ieftineala de irigatie prin picurare.
Pentru aia mai pretentiosi ca tine care chiar nu vor sa scoata reactorul din apa exista si varianta "cilindru in reactor" care-i putin mai scumpadar nu cu mult, nu trebuie sa opresti nici macar pompa, tragi "cartusul" afara,
schimbi mediul, back again ;).
Practic, pot realiza orice, dati-va frau liber imaginatiei, pot executa ideile voastre , eu prefer variantele eftine, fara robineti, coturi, briz-brizuri....costa si fac acelasi lucru.

Astia cu tuburile nu-s normali la cap, trebuie sa fac si eu cateva reactoare si sper ca le intra pe stoc cat mai repede, deabea am gasit un tub de 92/100 mm
Sa pun si produsl final, o varianta de filtru cu pat fluidizat:

image

Eu zic ca-i simplu de facut sistemul de prindere tip baioneta, se face din 2 bucati lipit cu acrifix, din placa de acrilic, una sculptata cu canal iar cealalta bagata pe interior, la o placa de 10 cu canal de 5 respectiv o placa de 15 cu margine de 5 rezulta o adancitura de 5 mm, suficient de rezistenta zic eu. Problema sunt intradevar o-ring-urile dar se poate adapta pe dimensiune....
De dus ma duc la sfarsitul saptamanii viitoare, de maine pana Miercuri sunt in Londra
Si la mine este la fel dar cred ca aerul trece mai usor pe langa pereti, el inca functioneaza deci....probabil la mijloc mai este. S-ar putea sa fie valabila treaba cu "direct din bidon" facuta de colegu` fan DIY
Pana nu scade pH-ul, acolo sta, mi-e greu sa arunc ceva asa usor trimis de K&K Band, cand te gandesti ca nici acum nu l-am platit
Nu-i bai ca daca nu-mi ia Kiru banii pe el il trimit inapoi.....mov
Facem o sculptura de lemn lui Kiru denumita generic "DIY Master"
Va astept cu bratele larg deschise, va fac la fiecare piatra ca lu' Kiru
Pana ma apuc de lampa DIY, in spiritul K&K Team va plictisesc, sper nu prea tare, cu un filmulet

urmeaza
Dupa cate stiu eu siliconul nu lipeste pe acrilic ci doar fixeaza. Cel mai indicat ar fi folosirea adezivului epoxy incolor.
Pret nou: 700 RON si 3 fragmente de corali bonus la alegere
Arata bine de tot da` sper ca nu merg pe baza de Aptamil si astea ca si asa ma usca ala micu`
Si mie-mi place
Eu ti-as recomanda sa incepi rapid cu cateva schimburi de apa.
Asa domnu' BOK, baga mare. Din prima tura ma inscriu de pe acum la 4 clovni !
In locul tau as baga un somon, o dorada

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: