Hai sa lamurim despre ce mufe/cabluri vorbim ca sunt de 3 feluri:
1. - Cablurile de curent de le sursa - vor circula curenti de 48V/~5,5A - 2 bucati. Trebuie un cablu 5x1,5mmp (2 faze de la cele doua surse, 2 nul - eventual se pot uni nulurile si sa se traga un singur nul si atunci se pune un cablu 4x1,5mmp, 1 impamantare) - daca sursele sunt intr-un loc si cutia cu maimute in alt loc...
2. - Cablurile de alimentare siruri de led-uri - pentru ca nu ai mai mult de 1 A poti sa mergi tot cu cabluri de retea (au 0,51mm diametru deci 0,2mmp => 5A/mmp la jumatate fata de norma).
3. - Cablurile de date PWM - se poate utiliza orice cablu si merg cu succes cabluri de retea - ai 8 fire/cablu.
Orice mufa utilizezi pentru cablurile 1 si 2 trebuie sa verifici daca suporta curentii dati. Spre exemplu mufele de USB sunt facute sa suporte 500mA in regim continuu. De aceea echipamente care treg curenti mai mari au doua mufe USM (unele HDD-uri externe, etc.).
Si trebuie sa iei o hotarare - unde pui cutia cu LDD-uri. De aici rezulta daca merita sa pui o cutie izolata foarte bine (daca o pui in lampa) sau nu si ce fel de fire ai nevoie.
Saibe am luat 600buc. din care eu am nevoie de 350 deci e loc si pentru tine. Acum intrebarea este cine le numara?

Eu m-am dus la magazinul Rocast din spatele pietei Obor, langa aia de fac freze diamantate de dat gauri in sticla

Sunt mai rigide decat ce am luat eu din Obi la cutie si le-am testat cu statia de lipit (am fixat-o pe 120 grade).
Daca vrei am si suruburi si saibe inox 2,9x13 si 2,9x6,5
Azinoapte a terminat Calin ceva de lucrat si mi le trimite azi prin posta rapida

Asteapta o zi sa vezi ce a iesit...
LE: am vazut ca intre timp ati mai clarificat situatia locatiei cablurilor si a echipamentelor.