vazilian wrote:Imi cer scuze ca nu m-am prezentat. Am completat rubricile indicate.
No problem, multzam' de intelegere
vazilian wrote:
- din pacate nu pot umbla la latimea acvariului . locul unde vreau sa pun acvariul are L122cm , l45, practic daca fac acvariul cu latimea de 40 cm imi raman 5 cm ptr a trage furtunele si cablurile prin masa in acvariu (sau cel putin asa vad eu pozitionarea) . pot in schimb sa ma duc in sus inca 5 cm dar nu stiu ce as castiga.
Inteleg, atunci raman dimensiunile precedente.
Lampa/capacul in cazul asta iti recomanda sa fie cu neoane T5.
As zice sa faci instalatia cu 4 tuburi de 54W (vei merge cu doua la inceput, dupa care cu trei...al patrulea dupa ce prinzi care-i treaba, dar e bine sa fie acolo, ca sa ai de unde in caz de nevoie). Doua balasturi, ca sa poti aprinde doua cate doua.
vazilian wrote:
- grosimea sticlei nu m-ar deranja sa fie de 10 desi 80% din cei cu care am vb mi-au spus ca este okey si cea de 8
Se poate si de 8, nu zic nu.
Eu unul insa as folosi 10 mm. (acvariul meu are inaltimea tot de 45 si l-am facut cu sticla de 10 mm).
Dar mai asteapta si alte sfaturi.
vazilian wrote:
Revenind la constructia acvariului nu gasesc in bucuresti o persoana priceputa care sa ma ajute cu construirea acvariului si a capacului.
Lucrez in logistica/distribuitie si pot scuti persoana care va face acvariul de multe drumuri.
http://pepika.ro
Da-le un telefon, cu siguranta de rezolva cu bazinul, cred ca si cu un capac confectionat pt nevoile tale.