Salut tuturor acvaristilor !
Ma numesc Calin si sunt din Sibiu. Sunt incepator in tot ce tine de acvaristica , curand am sa fac un an

). Am visat la aquascape si la tot felul de marati , dar se pare ca nu mi-au iesit , nu am avut nici informatia necesara si nici bugetul necesat. Iar cum timpul a trecut , am ajuns sa ma reprofilez si sa ajung in domeniul ciclidelor , dupa cum stiti am si un jurnal despre acest acvariu , care in cele din urma este stabil iar ciclidele cresc vazand cu ochii. Eu am cam sarit aceasta etapa de prezentare si am intrat direct in "pita"

) , considerand ca este adecvat sa ma si prezint in cele din urma

.
Am detinut un acvariu de 60l de la diversa in care am crescut niste ancistrusi , gurami , un mascul de Apistogramma agassizi super red (acesta fiind vedeta), un black moli , ce mai o ciorba in toata regula , parte frumoasa a fost ca s-au inteles, desi dupa un studiu mai amanuntit am vazut ce harababura era in acel acvariu.
Momentan detin un acvariu 125x60x45 , undeva pe la 340 l net , in care cresc cateva specii de ciclide africane.
Am atasat cate o poza cu fiecare acvariu.
Toate cele bune si vreu sa va felicit pe toti pentru atentia care o dati acestui hobby.