[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: koala
Forum Index » Profile for koala » Messages posted by koala
dan.pavelescu wrote:Hai noroc, sa traiti! Ca e ultima sticla ... Primeste-o Doamne si pe asta!

Vorba aia:

Sunt la aperitiv, abia s-au adus icrele... sunt d-alea negre, vai de capu' lor!
Si vinul... plm, si ala-i vechi.
Branza? D-aia mucegaita.
In plus, tocmai au aparut niste femei... niste stricate, si alea!

Totul e aiurea. Vai de mama mea, unde-am nimerit!

dan.pavelescu wrote:Nu vrea mesterul sa mi-o dea, m-am tot rugat de el...

Nu-i nimic... se "completeaza" si gata.
Nu rade, neica!
Ca mi-s tare botos pe tema asta.
Buna treaba!
Arata superb!
- Bah, nu zic nimic pentru ca nu prea am cu ce sa ma laud... am o infectie in acvariu, nu stiu CE si DE UNDE.
- Azi dimineata am observat un alt exemplar, cu o rana pe cap (carnea mancata, zona "albita") si caruia ii atarnau niste fecale transparente...
- Da' nu ca la "viermii intestinali" (subtiri si filamentoase)... ci ca un intestin iesit cu totul, ceva gros si consistent.
- Mi-a mai murit un exemplar, saptamanile trecute, cu acelasi tip de rana pe el... da' am crezut ca s-au lovit / batut si ca s-a infectat. Ei bine, pare a fi altceva.

Plm, tre' sa-i bag pe antibiotice. Probabil o sa incerc cu Eritromicina.

- apa e curata, nu le-am dat de mancare decat creveti, uscaturi si ceva rame... plm, nu stiu ce-ar putea sa fie.
- nici n-am chef de ei... care scapa, scapa. Care nu, sa fie sanatos. Firu' vietii!

Vineri am incercat o iesire-n Delta, la ceva spritz si peste... fara pretentii de "pescuit", doar de distractie.

- baietii au inchiriat pensiunea "La Nicu si Aneta" din Dunavatu' de Jos... se ajunge cu masina pana-n curtea pensiunii.
- traseul e cel clasic: A2 - la Drajna am iesit de pe autostrada - centura Sloboziei - Tandarei - Giurgeni (am trecut podul peste Dunare) - 22A spre Tulcea - 222C spre Murighiol - Dunavatu' de Jos.
- sunt cam 350 km, adica ~ 4 ore de mers linistit.
- am plecat din Bucuresti pe la 10.30 si-am ajuns acolo in jur de 15.00... cu pauze de alimentare, cafea, pipi, etc.
- am chefuit pana-n noapte tarziu... meniu pe baza de peste, palinca de pere si vin alb. N-o fo' deloc usor.
- sambata ploua cu spume iar prognoza se arata a fi nasparlie... asa ca eu m-am urcat in masina si m-am intors acasa... nu aveam la mine haine de ploaie.
- restu' trupei a ramas pana duminica.

PS: Peste 2 saptamani ma car la Rucar, la o intalnire "de offroad"... sper sa fie vreme frumoasa, ca acolo avem de urcat prin padure.
Da, se curata.
Imi pare rau de ciortanu' ala care a mierlit-o... sunt convins ca ai facut tot ce se putea pentru el.
Pe de alta parte, stim cu totii ca unii pesti sunt "o loterie". Tinand cont de specificul acvaristicii marine de la noi, as zice ca loteria este d-aia ruseasca.
Daca-ti place pestele si-l vrei, nu te lasa dezamagit si mai trage inca un bilet. Poate ca e un bilet "norocos" de data asta.
Zsido wrote:...lumina alba ma oboseste...

Bah Levi, asta e de la bautura...
Foarte misto!

PS: Este ca ancistrusii au fost lasati in pace?... astronotusii mai fug dupa ei? Eu cred ca nu.
La Coralis a venit marfa noua.
Atasez lista sosita pe mail.
- Senzorii de nivel din acvaristica se pot folosi in ambele sensuri... sa "intrerupa" contactul, sau sa-l "puna". Scoti siguranta aia din capatul tijei si intorci corpul ala alb. O sa functioneze "invers".
- Sa fii atent si sa folosesti releu... daca pui senzorul direct pe 220, o sa te trezesti ca se "lipesc" contactele alea.

Aici gasesti cateva informatii, cu scheme si explicatii:

- http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/38129.page
- http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/33570.page
- http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/33048.page
Asa este, la vederea din laterala se demultiplica.
Cristi wrote:Nu te scuza mai Gabi,ca oricum vei zbura in curand.

P.S. Un marin,mai incolo,nu ar merge? ( Acum ma zboara Porcu pe mine )

Ionescule, Ionescule... ahh, ce te mananca!

PS: Superbe fotografiile!
V-am rugat sa va temperati si parea ca s-a inteles rugamintea mea.
2timpi wrote:... imi retrag cuvintele fata de CatalinBarbu ,mai ales de la ultima replica dura....

Peste numa' douaj' de minute:
2timpi wrote:...si se gaseste mireasa forumului sa ma atace, si inca cum

Plm, de ce a trebuit sa incepi din nou? Imi pare rau, da' chiar nu ne trebuie asa ceva... BAN.
Schita de mai sus este in regula. Da-i bataie.
Baieti, relaxati-va!
Nu e cazul sa luati foc, dintr-o simpla discutie... fiecare si-a spus parerea. Gata. Merci!
Eu n-am inteles intrebarea... unde-s acvariile, unde-s filtrele?
Apa este urcata de catre filtru (pompa), iar apoi coboara gravitational. Nu mi-e clar ce se doreste.

Forum Index » Profile for koala » Messages posted by koala
Go to: