[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Mihai Boldor
Forum Index » Profile for Mihai Boldor » Messages posted by Mihai Boldor
este o femela frumoasa de Praecox, sa-ti traiasca, acvariul no comment, bestial
nu iti suna tie, nush de ce te simti apar des pe forumul acesta si vor urma din pacate.
o singura chestie, Gurami sunt pesti asiatici si ei, sunt destul de raspanditi, au chiar fost introdusi in unele zone pt ca sunt foarte prolifici si aparent reprezinta o sursa de hrana, asta asa ca mic info. Foarte frumosi pestii ce i-ai ales, am tinut si eu pe vremuri si in card sunt deosebit de frumosi
Bine ai venit, nu te lasa intimidat de ironii, toti invatam si toti s-au corectat si daca au gresit ceva, ape limpezi sa ai
bine ai venit
Bine ai venit
eu folosesc Sera Gravel Washer si merge excelent
eu si cam toti fac la fel, le prindem de lemne sau de o piatra, nu pot sa iti garantez ca o sa le placa asa
ce ne mai fierbi tu pe noi )
Nu consider ca e teapa, unii care au trimis lemne in colet in loc de cadru de bike sau chestii de genul asta, aceia au dat tzeapa. Neplacuta situatie dar poate fi evitata folosind un curier rapid, posta roaman e foarte riscanta
am inteles eu gresit, daca pe acolo se intoarce apa e exact ce trebuie
singura mea nelamurile este cum o sa mearga buele de la supapa de aerisire in stump, nu mai bine introduci in stump air setul ala de la sera ce l-ai luat?
foarte misto ascuns overflow box-ul, la fiecare pas pe care il faci, ne mai surprinzi cu ceva interesant
arata excelent
mega like
chiar imi place
devine tot mai interesant proiectul tau
Merci, de apreciat gesul tau
salut, bine ai venit

Forum Index » Profile for Mihai Boldor » Messages posted by Mihai Boldor
Go to: