| Message |
|
|
criminal 
|
 |
|
|
foarte mult imi place setup-ul tau, nu ma asteptam sa evolueze asa frumos 
|
 |
|
|
|
sunt curios cu ce ai hranit de ai bagat monstruletzul, nu e cam frig de cules tubifex?
|
 |
|
|
|
nu e cazul de asa ceva, greu deciclezi un acvariu stabil, poate sta si o ora fara curent
|
 |
|
|
|
o singura chestie, eu puneam filtru pe partea cu dulapul sa vad pestii si din pat
|
 |
|
|
perfect scorpionule mi-ai dat si mie idei ca si eu trebuie sa-mi cumpar 
|
 |
|
|
nu ar trebuii nimeni sa rada, exista perie pt curatat furtunele, asta e doar un exemplu: http://www.shopmania.ro/acvaristica/p-perie-curatare-furtun-eheim-12685990
|
 |
|
|
|
se vede ca a fost gandit de la inceput, jos palaria
|
 |
|
|
|
va fi incredibil dupa ce ajungi sa il si populezi, bravo!!!!!
|
 |
|
|
|
astept sa aud de bine
|
 |
|
|
tine cont si de faptul ca poate nu e tocmai ok ce fac ei, nu zic ca eu am cheia succesului dar nu o zicem numai noi pe forum ci si cei cu mare experienta si cam prin toate cartile scrie de schimburi dese. Citeste despre "Old Tank Syndrome" da un Google scurt si o sa schimbi si tu apa des 
|
 |
|
|
|
fa asa cu schimburi dese chiar ai putea sa faci unu mai zdravan de vreo 50% dupa ce schimbi macar de 2-3 ori asa cate 20% saptamanal si o sa vezi imbunatatire.
|
 |
|
|
mai, ce sa zic, schimba apa cum vrei  hai sa vedem altfel, ai driftwood?
|
 |
|
|
nu ai scris ce volum al bazinului ai dar iti recomand sa schimbi apa saptamanal 20% cu un furtun si niste semne pe sticla sa sti cat sa scoti rezolvi in 5-10 minute, la tine risti sa apara un fenomen cunoscut ca "Old Tank Syndrome" asa ca la un schimb de apa poti sa-l dai rau peste cap tot ecosistemul. Suspiciunea mea referitor la apa galbuie tot spre schimbul rar de apa merge. Bafta in continuare si ape limpezi 
|
 |
|
|
|
nisip prefera pt ca au obiceiul sa isi mai faca cuib si sa depuna in nisip
|
 |
|
|
si pozele? 
|
 |
|
|
|
cred ca nu ai inteles ce vroiam sa zic, aparent nu ma stiu face inteles sau nu vorbim aceiasi limba, curentul depinde de directia si modul in care elimini apa nu? spray bar-ul scoate intr-un fel, restul difuzoarelor fac curent in felul lor. Ape limpezi
|
 |
|
|
|
la, mine out-ul e pus intr-o parte si inul in cealalta dar si aici depinde de marca pt ca au diferite modalitati de a elimina apa din filtru
|
 |
|
|
|
suna interesant, sa vedem ce iese
|
 |
|
|
Pfai ce nu la noi in tara suna, si de nu scriai ca stai in Stuttgart, din prima se vedea ca nu are cum sa fie la noi, aici nu primeai nici zambetul si plateai si cafeaua  )
|
 |
|
|