| Message |
|
|
aici gasesti garnituri, probabil iti aduc si la magazinele unde sunt comercializate daca ceri
http://www.aqua-pets.ro/index.php?cPath=22_207&sort=1a&filter_id=12&page=1
|
 |
|
|
|
merci, mi-am luat si eu intre timp Juwel rio 240 si am pe acualul acvariu Jbl surface skimmer si nu stiam daca trebuie sa mdific ceva
|
 |
|
|
|
am vazut ca ai montat un jbl top clean, s-au potrivit ok tuburile cu locasul facut special pt tubultura de pe acvariu sau ai modificat capacul si ai scos tubul de intke prin capac?
|
 |
|
|
sunt curios ce iese, spor la treaba 
|
 |
|
|
|
mi se pare foarte mare diferenta de pret, multi folosesc si unu si altu asa ca nu prea ai cum sa dai gres cu nici unu
|
 |
|
|
aham, cam pe aclolo ma gandeam si eu ca ar trebuii cantitativ, multumesc de raspuns si bafta cu setup-ul 
|
 |
|
|
|
foarte frumos inceput, am sa urmaresc cu interes topicul tau pt ca si eu urmeaza sa-mi iau un acvariu similar. Cat substrat ai bagat in el?
|
 |
|
|
|
La Ramirez e simplu, fetita si baiat si gata treaba, la mine au si depus cand aveam, sunt foarte spectaculosi
|
 |
|
|
|
cand am avut eu scalari si mi-au depus desi cvariul era plantat destul e bine, se cam delimita treaba, partea in care erau icrele cu parintii si partea in care stateau celilalti pesti, isi aparau icrele foarte bine
|
 |
|
|
|
Nu sunt mai sensibili ca si scalarii, iti recomand totusi o singura pereche ca sa nu se bata, si daca nu vrei neoni poti tine alti pesti mici de card pe langa
|
 |
|
|
|
poti baga un card de neoni daca vrei
|
 |
|
|
|
ok, e bine sa fie mai multe femele dar sunt si acvaristi care tin doar masculi, nu toti cauta sa ii inmulteasca, du-i inapoi si aminteste-i ca nu lucreaza in aprozar ci in pet shop
|
 |
|
|
Bine ai venit 
|
 |
|
|
|
Sunt intr-o mica dilema, as vrea sa imi schimb filtru extern cu unul de la JBL, am tot citit de mi-au satir ochii dar tot nu ma pot hotara, e900 sau e901 sa-mi iau, vad ca ele sunt la fel diferenta o face puterea motorului, ciudat e ca debitul e acelasi, voi ce ziceti?
|
 |
|
|
|
incearca sa cumperi un aspirator, indiferent de brand, chiar face toti banii
|
 |
|
|
sa-ti traiasca, arata foarte bine 
|
 |
|
|
din pacate in Romania nu doar killie sunt rari si la rainbowfish stam cam la fel, gaesti 2-3 specii si asta e 
|
 |
|
|
|
La Gurami albastru se vede daca e mascul de foarte mic, de la dimensiunea la care ii achizitionezi (2-3 cm) 100% se poaet deosebi dorsala ascutita la mascul fata de cea rotunjita la femele
|
 |
|
|
|
am cauat dar nu e
|
 |
|
|
|
pentru android nu stie nimeni aplicatie de genul?
|
 |
|
|