[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Mihai Boldor
Forum Index » Profile for Mihai Boldor » Messages posted by Mihai Boldor
aici gasesti garnituri, probabil iti aduc si la magazinele unde sunt comercializate daca ceri

http://www.aqua-pets.ro/index.php?cPath=22_207&sort=1a&filter_id=12&page=1
merci, mi-am luat si eu intre timp Juwel rio 240 si am pe acualul acvariu Jbl surface skimmer si nu stiam daca trebuie sa mdific ceva
am vazut ca ai montat un jbl top clean, s-au potrivit ok tuburile cu locasul facut special pt tubultura de pe acvariu sau ai modificat capacul si ai scos tubul de intke prin capac?
sunt curios ce iese, spor la treaba
mi se pare foarte mare diferenta de pret, multi folosesc si unu si altu asa ca nu prea ai cum sa dai gres cu nici unu
aham, cam pe aclolo ma gandeam si eu ca ar trebuii cantitativ, multumesc de raspuns si bafta cu setup-ul
foarte frumos inceput, am sa urmaresc cu interes topicul tau pt ca si eu urmeaza sa-mi iau un acvariu similar. Cat substrat ai bagat in el?
La Ramirez e simplu, fetita si baiat si gata treaba, la mine au si depus cand aveam, sunt foarte spectaculosi
cand am avut eu scalari si mi-au depus desi cvariul era plantat destul e bine, se cam delimita treaba, partea in care erau icrele cu parintii si partea in care stateau celilalti pesti, isi aparau icrele foarte bine
Nu sunt mai sensibili ca si scalarii, iti recomand totusi o singura pereche ca sa nu se bata, si daca nu vrei neoni poti tine alti pesti mici de card pe langa
poti baga un card de neoni daca vrei
ok, e bine sa fie mai multe femele dar sunt si acvaristi care tin doar masculi, nu toti cauta sa ii inmulteasca, du-i inapoi si aminteste-i ca nu lucreaza in aprozar ci in pet shop
Bine ai venit
Sunt intr-o mica dilema, as vrea sa imi schimb filtru extern cu unul de la JBL, am tot citit de mi-au satir ochii dar tot nu ma pot hotara, e900 sau e901 sa-mi iau, vad ca ele sunt la fel diferenta o face puterea motorului, ciudat e ca debitul e acelasi, voi ce ziceti?
incearca sa cumperi un aspirator, indiferent de brand, chiar face toti banii
sa-ti traiasca, arata foarte bine
din pacate in Romania nu doar killie sunt rari si la rainbowfish stam cam la fel, gaesti 2-3 specii si asta e
La Gurami albastru se vede daca e mascul de foarte mic, de la dimensiunea la care ii achizitionezi (2-3 cm) 100% se poaet deosebi dorsala ascutita la mascul fata de cea rotunjita la femele
am cauat dar nu e
pentru android nu stie nimeni aplicatie de genul?

Forum Index » Profile for Mihai Boldor » Messages posted by Mihai Boldor
Go to: