[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: xr1140
Forum Index » Profile for xr1140 » Messages posted by xr1140
observ acelasi comportament ca al chiclidei din avatar ... ce sa zic ... aveam tabul cu threadul deschis, l-am pierdut putin din vedere si cand am revenit si l-am citit nu am facut refresh prin urmare nu am vazut postul tau ... imi cer mii de scuze

scuze pt offtopic
nu functioneaza linkul
foarte frumos. abia astept sa vad norul ala de neoni hoinarind pe acolo
- ma bate gandul sa renunt la picioarele reglabile cu toate ca sunt folositoare.

- problema mea cea mai mare este PAL-ul de 18mm, mi-se pate ca este cam subtire ... adica ma uit la biroul meu (pt laptop) cumparat din Cora care e din pal de 18mm si vai mama lui ... nu prea il vad sa tina aproape 400Kg
1. asa prevede proiectul, PAL nu PFL;
2. buna remarca, o sa merg pe gauri rotunde;
3. blat de bucatarie pentru ... partea pe care sta acvariul ?
Salut,

Fac planul de mama focului pentru viitorul setup (si primul in ultimi 10 ani) si as avea nevoie de cateva pareri avizate.

Problema care ma framanta este urmatoarea: este standul schitat de mine suficient de rezistent ? Am de gand sa pun pe el: un acvariu mare ( 90x45x h50 ), un acvariu mic ( 48x35x h36 ) + toate acareturile necesare, filtru extern, lampa care se va sprijini pe acvariul cel mare etc.

Momentan in schita am folosit PAL cu grosimea de 18mm. Va sta pe 7 picioare reglabile ( cate 2 sub fiecare perete vertical si unul sub acvariul mic).
foarte frumos setup-ul, jos palaria
acvariul are si standul original ?
Sincer sa fiu si eu vroiam sa intreb cam acelasi lucru. Ma gandeam ca poti aproxima tinand cont ca ai ceva experianta. Eventual da-ne macar cateva informatii despre ce ai prezentat ... cat te-a costat (daca mai stii). Daca ai putea face o estimare pentru un acvariu mai mare ar fi super.

desi dupa tonul folosit as zicea ca nu prea ai chef

P.S.
ma refer strict la instalatia electrica, apropo de "capacul il fac eu ?"
interesant subiectul ... cum mai merge treaba ?

sunt niste bijuterii discushi astia

eu ma gandeam la 5-6 MAXIM 7
am mai gasit una bucata acvariu sh, asta, dar nu are masa dar e mai lat

In ritmul asta chiar ma vad nevoit sa renuntz la africani. Am sarit de la ~130L la ~250L ... dar 300L e prea mult, locuiesc cu chirie si nici nu vreau sa ma gandesc ce ar presupune sa ma mut.

presupun ca 35 este latimea, asta e acvariul

Nu am acvariul inca ... sunt la capitolul research. Am gasit unul sh de 117x35x65, om vedea.

cam in cat timp ajunge un african la maturitate ? ma gandesc ca pot tine 3-4-5-6 africani juvenili, mai pajnici, in 130L pana ajung la maturitate (cand cel mai probabil o sa am si justificarea pt un acvariu mai mare)

intreb pentru ca:

- nu as vrea sa renuntz totushi la ideea de acvariu cu africani
- am gasit Maylandia sp. Membe Deep care aparent sunt mai pajnici

multzam
sincer ma rodea mai mult de niste Pseudotropheus saulosi (1M+3F), dar din cate am citit sunt prea agresivi si au nevoie de spatiu mai mare decat acvariul meu de ~130L. Dar si ikole-le astea sunt frumoase ... nu stiu cum stau la capitolul agresivitate.

P.S.
de fapt nu stiu daca are rost ma mai uit dupa africani in conditiile date (~130L)

P.P.S.
Aparent astia sunt si mai rai

am aflat, este vorba de Tropheus ikola sau moori

Forum Index » Profile for xr1140 » Messages posted by xr1140
Go to: