[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: xr1140
Forum Index » Profile for xr1140 » Messages posted by xr1140
Nannacara Anomala - male

image

male courting

up!
S-au dat, se poate inchide. Multumesc!
Cum zice ?i titlul ofer spre vanzare 1m + 2f la pretul de 60 lei

male
image

female A
image

female B
image

anunt valabil pt Bucuresti.
pt contact: 0733 91 21 81 sau PM
ultimele achizitii:

Apistogramma Agassizii Double Red

male
image

female A
image

female B
image
Se poate inchide, masculul si-a luat zilele sarind din acvariu, probabil il disperase nevasta.

Multumesc!
vand m+f Apistogramma Agassizii Double Red - 40 lei

pt contact: 0733 91 21 81 sau PM sau maxtry80 on yahoo
livrarea se face in zona rond Baba Novac (5 min. de metroul Dristor 2)
cum zice si titlu, imi trebuie o femela adulta (de preferat) de Bolivian Ram (Mikrogeophagus altispinosus)

image

acvariul de 30L il mai ai ?
nu m-am putut abtine si am cumparat 2 apistogramma agasizzi double red... care din pacate, se pare ca sunt 2 masculi

link extern
ofer spre vanzare un banc de 10 Rosy Tetra maturi (Hyphessobrycon rosaceus) - 35 lei tot grupul

image

valabil pt Bucuresti

Am gasit la cineva pe un alt forum. Initial am negociat la 5,5 lei per peste, dar pana la urma m-a ajuns la 7 lei (2 bucati nu le-a mai gasit)
am gasit, se poate inchide.

Multumesc!
s-au dat, se poate inchide!
valabil!
Alex.B wrote:Cumpara niste frunze da cattapa, se gasesc si de la jbl, rezista mai mult, si au si rol benefic in acvariu.

intradevar, se topesc cam in 1 luna spre deosebire de cele de stejar care tin in jur de 1,5 saptamani.

topitul se traduce prin, desfacerea in bucati mici pana cand ramane doar scheletul frunzei si mult rumegus strans pe lemne/plante etc

uite aici si aici, ca sa iti formezi o idee

P.S.
intake-ul de la filtre trebuie ridicat mai sus de jumatatea acvariului, altfel umpli filtrele de rumegus
cum zice si titlul vand 1 bucata echinodorus amazonicus, care nu imi mai incape in acvariu, acvariul are 45cm inaltime. Pozele sunt facute la o distanta de 10 zile, ultima fiind facuta acum 6 zile (deci a mai crescut).

pretul este de 50 lei

image

@baj tin sa te contrazic, varianta de valisneria din pozele lui webarts NU este gigantea.

uite cum arata o valisneria gigantea
image

image

1. ajuta la ceva AquaSafe? eu am pus in fiecare apa, chiar daca a stat 24 de ore.

oricare dintre produsele din gama respectiva sunt indicate, daca citesti pe net au fost destule cazurile in care cei de le Regia de apa au reusit sa omoare pestii multor oameni, de cele mai multe ori cu dauna totala, alteori cativa au fost salvati dupa aditii de AquaSafe/Bitopol

2. planta, pot sa o "tund"? ca momentan acopera si partea de sus a apei.

da, poti sa o tunzi

3. planta nu am putut sa o prind foarte bine in nisipul ala. ce imi recomandati? Merita sa iau TETRA PLANT COMPLET SUBSTRATE 2.8 kg?

nu te complica cu substrat fertil sau fertilizare in masa apei, valisneria creste si in borcan daca o pui, mai problema o sa fie cand incepe sa faca pui si nu stii cum sa mai scapi de ei

4. incalzitorul asta e ok pentru cantitatea de apa: RESUN INCALZITOR RH-9000 25w ?

nu cred ca e cazul sa iti faci probleme in lagatura cu temperatura apei, mai indicat ar fi un filtru mic, gen Dennerle NanoFilter

scapa de melci aia pt ca :
- fac de 100 de ori mai multa mizerie decat pestele
- de multe ori se infrupta si din plante
- sunt mult prea mari si prea multi pentru volumul de apa

Forum Index » Profile for xr1140 » Messages posted by xr1140
Go to: