kirucd wrote:Deci sa inteleg ca acum functioneza cum trebuie? Sincer nu m-am gandit ca puteai sa inversezi piesa din interior.
Da,pare sa functioneze super ok.Nici eu nu credeam ca pot pune altfel sageata decat era...doar daca din greseala era pusa invers. Am sa fac diseara un film.
Gabriel wrote:Eu cred ca treaba e mai simpla de atat
Verifica si cum ai montat piesa in forma de sageata din interiorul injectorului.
E destul de usor sa o montezi invers.
Eu am facut-o si exact asa se manifesta.
Plm ai avut dreptate.
Acum e o adevarata cascada,stiam eu ca la inceput era altfel..
kirucd wrote:Pai de unde ai putea sa iei decat dela cel care l-a facut Iti trimit eu garnituri numai sa imi spui care. Saptamana viitoare ca saptamana asta sint plecat.
Nu cred ca gasesti suruburi, sint in inch. Pot sa iti trimit odata cu garniturile si tarozi sa mai largesti
putin filetele ca sa lucreze mai usor.
Mare om nea Dragos,un adevarat zan.
Vreau sa schimb ambele garnituri de la injector si cu privire la suruburi ma fandeam sa iau ceva mai mici ca sa nu mai dau cu tarodul.cumpar din inox cu piulita fluture si rezolv asa,sper sa mearga,ce ziceti?
Laurentiu A wrote:Dupa o zi lunga de curatat ma declar multumit. Sump-ul, skimmer, pompe, medii filtrante curatate si bibilite. Incredibil cata alga se aduna daca folosesti regulat NOPOX. Suflat pietrele, aspirat acvariul si schimb de apa.
Jur ca daca ma asista cineva care acum vrea sa se apuce de un acvariu... Galeti, furtune si alte acareturi peste tot. Hobby ul asta e ca locuitul la casa, gasesti oricand ceva de facut. Si ca tot venii vorba, mi-am adus aminte acum ca am uitat sa curat furtunul de la pompa de retur si pompele de valuri! Dar na, sa nu ne plictisim maine. Urmeaza testele si corectile de rigoare.
N-am avut in viata mea asa sump curat...
PS sa va traiasca "minunea"
Daca ar fi doar montat gresit ar fi bine...dar nu mai deschid acum pana pana nu gasesc suruburi-piulite fluture ca am besici deja ;))
Niste garnituri noi aveti idee dimensiunea lor si de unde as putea sa iau?