| Message |
|
|
|
varolluis nu am timp sa astept o alta colie si sa refac acvarile.Pe langa asta la momentul actual o colie ma scoate din buget...O coala ca cea de jos care are abateri la mine in oras ma costat 85 de lei...Prefer sa dau 20 de lei pe o chestie ce se ataseaza la flex si imi permite sa indrept abaterea prin slefuire.Dar ce mai exact???O sa caut azi la dedeman smirgel fin.
Porcu sunt programator deci rabdare am din plin.Problema e ca nu ma pricep la astea si nu stiu exact cum sa o fac...Adica daca era acvariul din lemn(ca si exemplu) deja stiam ca exista o chestie care se poate atasa la flex si o finisezi/elimini din lemn daca ai rabdare...Rau nu stiu cum se numeste.
APP: Discul de mai sus nu e sa tai abaterile, ci sa dau cu partea laterala pe abateri pana nu se mai observa.Ca un fel de smirghel...La mana nu am rabdare...Stau 1 saptamana sa elimin abaterea de la acvariul celalalt unde abaterea e de 3 cm
|
 |
|
|
|
E activ deja bazinul ?i e populat cu 2 beta 2 kuhli 13 neon ?i 2 Black molly.?i 2 zici. Cel pe care îl fac acuma despre care vorbesc în topicul anterior o sa fie bazin de caras nenea koala
|
 |
|
|
|
Da e lipit.Dar cu ce sa îl slefuiescRabdare am fara numar.
Koala nu vreau sa rai sticla ci sa elimin încet încet din ea prin cantuire sau slefuire
|
 |
|
|
Am testul asta de la JBL insa nu am stiut niciodata cum se foloseste.
http://www.nevertebrate.ro/Test-Set-JBL-KO sa dau totusi pietrele jos de pe sticla ?i o sa incerc cu un fundal negru
|
 |
|
|
|
Nu are aparat cât sa rezolve abaterile chiar dac? gre?elile sunt ale lui...Sticla nu a fost t?iat? drept.La celelalt acvariu abaterea e de 2 2 3 CM în spate ?i nu pot pune col?ar de plastic.Am încercat manual prin ?lefuire sa elimin încet încet din sticla îns? nu se observa nicio diferen?a...sticla e de 6mm.Nu a fost t?iat? drept ?i parc? deranjeaz? estetic pentru mine
|
 |
|
|
|
Nu stiu de ce dar sunt dezamagit ca ultima sticla comandata pentru acvariu are o abatere cred ca de 2 3 Mm daca nu ma insel...Se vede foarte urat sus...Stie cineva vreo metoda prin care pot rezolva abaterea???Daca i-au un flex si ii atasez discul acela special pentru sticla am sansa ca prin slefuire sa elimin incet incet abaterea???
Ceva de genul:https://www.dedeman.ro/resita/disc-diamantat-continuu-lt08741/p/1010553
|
 |
|
|
|
Ce ai mai rezolvat boss?
|
 |
|
|
|
Am desprins azi una si iesea bule din ea cand am bagat-o in otel...Sa desprind tot peretele??
|
 |
|
|
|
Am lipit pe sticla din spate mai multe pietre ca sa creez un fundal 3D...Azi un coleg mi-a zis ca pietrele pe care le are el sunt calcaroase.Noi avem pietrele din aceleasi loc si acvarile cam la fel....Afecteaza apa atat de grav pietrele calcaroase???Dupa 6 luni nu m-as pune sa desprind toate pietrele...
|
 |
|
|
|
Filtru extern sa fie.Multumesc de ajutor baietii
|
 |
|
|
tatal Mariei wrote:Rog administratorii sa stearga postarea de mai sus si contul meu. Nu vreau sa fac parte dintr-o comunitate care mistocareste credinta altora(v. Cârciuma). Sunt ortodox, si Mielul lui Dumnezeu e numit Iisus Hristos. Daca as face glume cu mama cuiva ar fi grav. Voi faceti cu Dumnezeu.
Nu vad unde a facut cineva misto de dumneavoastra.De asemenea fiecare este liber sa se inchine la ce vrea.
|
 |
|
|
|
[quote=criss.z]Ce sunt toate chestiile care plutesc in apa?[/quote]
Posibil sa fie murdar geamul de dinafara.
ON:Cand ai facut tratamentul esti sigur ca ai respectat tot???Daca nu dozezi corespunzator e si normal sa nu functioneze.
Totusi e posibil ca pestele sa se vindece mai greu.Imi e greu sa cred ca a trait atata timp daca medicamentul nu a fost util.
Fara suprarare PimballWizard dar cum a zis si Faye intr-un topic.La cate l-ai pus sa indure pe bietul peste, ma mir ca a trait atat.
|
 |
|
|
|
Problema rezolvata.Multumesc de ajutor.
|
 |
|
|
|
Ma lamureste si pe mine cineva care cum e???Urmeaza sa incep constructia unui nou acvariu si ma gandeam e mai bine 2 filtre externe tetra 700 sau un sump de 30 L.
Si cum se foloseste mai exact???Cum urca apa la loc in acvariu
|
 |
|
|
|
In functie de unde merg poate reusesc sa le gasesc transport pentru orasele mari.
|
 |
|
|
|
Dupa cum spune si titlul donez 4 carasi.Eu nu mai am unde sa ii tin si ma vad nevoit sa ii dau
|
 |
|
|
|
Oto este un peste erbivor, iar in cazul in care in acvariu nu are suficiente alge pentru a se hrani, puteti apela si la hrana ce are in continut vegetale
|
 |
|
|
Putin probabil sa fii murit de la aer...Aici e chestie de anatomie.Cand mananci traheea se inchide.Un principiu asemanator este si la pesti deci e putin probabil ca sa fii murit de aer.Un xifo de la mine a stat cam 1 minut cazut pe podea pana l-am gasit si nu a murit.
Ca idee eu iti recomand http://www.nevertebrate.ro/Filtru-de-fund-Resun-RS12P-(46x31-cm)
|
 |
|
|
|
adrian ca o idee filtrul meu nu mai contine carbon activ, doar bureti pentru bacterii.
|
 |
|
|
Eu asa cred.Cam toate filtrele tetra vin cu burete cu carbon impregnat...Cred http://www.groller.ro/wp-content/uploads/2011/12/Tetra-tec-EX700-EX1200-EX-2400.jpg
Am facut comanda pe nevertebrate sper ca pe Marti sa ajunga sigur...
Ca o intrebare secundara, cum se foloseste???Scot buretii din primul sertar si torn carbonul sau??IDK
http://www.nevertebrate.ro/Carbon-activ-Classica-Special-Grade-150-gr
|
 |
|
|