[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Anubias
Forum Index » Profile for Anubias » Messages posted by Anubias
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Anubias
BlackAdder wrote:... si am fost incantat de ele atat la culoarea ochiometrica [...]
BlackAdder wrote:Pe langa asta au si un IRc excelent ( 98 parca ).

IRC masoara exact cum percepe ochiul culoarea (deci IRC mare inseamna culoare "ochiometrica" buna). Din pacate masurarea IRC este subiectiva (depinde de la un producator la altul).
Faza cu acvariul care devine tot mai mare, este tipic . Majoritatea celor care au inceput cu acvariul au luat intai 50-80 de litri, ca abia pe urma sa isi dea seama ca au nevoie de un acvariu mai mare. Asta poate din cauza ca un acvariu mic "pare" sa fie destinat incepatorilor... lucru absolut gresit dupa parerea mea din motivele pe care le-ai enumerat si tu. Din pacate incepatorii nu au cum sa stie asta, si generatie dupa generatie fac aceeasi "greseala". Dar e bine pentru industrie
Si eu la fel. Pe vremea aia aveam un filtru intern. Avantajul cu alea externe e ca daca trebuie sa schimbi apa, nu lucrezi in acvariu, deci sansele pentru astfel de accidente sunt virtual nule.
LOL asta e misto . Oricum nu trebuie sa te superi. Gandeste-te ca ar fi putut face o fata acra pentru ca indraznesti sa comentezi. E bine sa aflu ca s-a mai avansat in domeniul asta p'acasa. :-)
BlackAdder wrote:E de la poza sau mi se pare mie ca acvariul nu este orizontal ?
ozi wrote:da, acvariul nu este chiar orizontal. este din cauza mesei si am observat abia dupa ce am amenajat acvariul. pentru ca in faza initiala avea un substrat din pietris de 4-6mm, care-i dadea un aspect foarte urat si-l facea sa para extrem de mic, l-am schimbat cu substratul-nisipul actual si am pus niste fasii de carton sub acvariu ca sa-l mai echilibrez spre orizontala....dar din pacate le-am pus in partea gresita, si l-am strambat si mai tare :paperbag: :paperbag: in curand voi remedia situatia

Tocmai acum am observat schimbul asta de replici, e de cascadorii rasului. Eh, lasa, noi sa fim sanatosi!
Da, trist

Mie mi s-a intamplat cu un SAE care a intrat pe tevusca aia verde orizontala, in cautare de alge fragede. Cum era verde, nu l-am vazut cand am reconectat tubul care lega de filtru, si a murit impins in capatul opus al acelui tub de catre presiunea creata de filtru. Si l-am cautat 3 zile, pana am observat unde e, dupa ce apa a capatat un miros nasol tare. De atunci am fost foarte atent cand lucram la filtru.
Ai grija. Nu te increde in chinezarii. Nu vreau sa zic ca asta ai, dar de obicei in acvaristica pretul ascunde calitate (din fericire).
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index