Din moment ce situl exista, inseamna ca cineva plateste pentru el (ori ca este tinut prin mila unei firme mai mari, ori ca supravietuieste din propria activitate).
In cazul de fata mi se pare ca activitatea comerciala a sitului (daca se poate numi activiate comerciala) este acel loc in care poti cumpara lucruri pentru acvariu. Insa sunt absolut sigur ca nu se strang averi de acolo, deci cred ca cineva "subventioneaza" intr-o anumita masura cu bani (sau timp) aces site. Slaveasca-i Domnu pe domnii aia.
Daca vrem sa punem poze mai mari acolo, o sa se foloseasca giga intregi (o poza de 1920x1200x24bpp face cam 7 MB necompresati, si poate 4 in format JPG, depinde si de cat a fost compresat de mult). Poate ca daca noi vrem neaparat aceste poze (care trebuie sa recunosc, ar fi foarte frumoase) ar trebui sa dam poate o suma modica pentru a avea mai mult spatiu.
Un calcul lacunar (din care lipsesc o gramada de cheltuieli) ar arata ca 5-10 lei grei /an celor care vor sa se inscrie pe site ar ajuta mult organizatorii si ar da si bani de o bere-doua pentru administratori... care vorba aia fac munca patriotica p'acilea. In rest forumul ar putea ramane read-only pentru cei care nu sunt inscrisi (si ei sa nu poata vedea pozele de exemplu).
Deci eu cred ca daca vrem site cu poze babane, sa fim pregatiti sa dam un leu greu pe luna pentru el (nu cred ca e enorm). Nu sunt adminstrator si nici nu cunosc personal pe nici unul deci nu pot fi acuzat ca tin cu "administratia"
Daca nu, atunci zic ca ne putem multumi cu astea
Voie buna!
VR