[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Intra autocorrectul asta nenorocit!, de vreo doua luni nu mai fac greseli (decand am schimbat profa de meditatie!!!).
Nu ii place tatalui meu fundalul, e designer deci nu pot sa ii schimb parerea, deci nu ca e complicat de scos fundalul....fite....
Plus ca il i-a maine Bogdan.....
Bine, am rabdare!
Super!, deja imi dau seama ca v-a fi o crescatorie de corali super!
Am dreptate, acvariile alea sunt mai mari decat ale lui Carbone?
Edit: Cred ca doar cel din mijloc va fi cu corali...
In 10-12 sigur imi fac si eu asa ceva!!!, pana atunci o sa trebuiasca sa imi pregatesc spatiul.
Aveam o idee sa fac un iaz marin cu o camera de filtrare la cabinet la bunica (mai bine zis a doua casa a mea), dar nu stiu daca ar functiona ideea....
Oricum inainte sa ma apuc de asa ceva s-ar putea sa pregatesc dinainte "magazia" in care ar fi camera de filtrare, e din piatra, acoperisul din lemn deci trebuie schimbat cel mai probabil cu sticla, deci e de munca ca sa pot sa fac asa ceva...
Un acvariu ce arata foarte bine, cu aceeasi dimensiuni ca si al meu (im nuvo 10):
http://www.nano-reef.com/topic/353546-teenyreefs-10g-fusion-pico-frag-tank/
In nici un caz nu imi mai iau un acvariu ca asta, dar asta arata foarte bine!
Da, update!!!!!
Da !
La mine de obicei mama stie ca imi iau ceva de 3-4 ori mai ieftin de at imi iau, doar cand virez banii intr-un cont stie suma si asta se intampla destul de rar.
De obicei azi vreau ceva de 30 lei, maine ceva de 40 si nu pare mult...
Donez 800 de grame de sare lent (ultima ramasa) deoarece are po4, am pus-o intr-o punga zepter si am vidat-o ca sa ii pot folosi recipientul in care a fost.
Daca are cineva nevoie de ea se ridica din Constanta, strada Ion Ratiu colt cu strada Unirii (e o farmacie).
Ok, profesor de ce sunteti?
Nu mai e mevoie de lumina decat daca vrei tu sa ai lumina in sump!
Multi ti-au spus ca ai skimmer de jucarie.
Am vorbit cu tata si daca nu dati bazinul iau eu sistemul de autocompletare!
Pana la urma de ce renuntati la bazin, pregatiti cumva pe ascuns vreun bazin full sps sau se uita Suri prea ciudat la vietatile din acvariul asta si va era frica sa nu sara din acvariu?
Nu o avea pe stock acum o saptamana, am vorbit eu cu dumneaei, la tropheus dureaza cateva zile.
Pro reef ai comandat?
Cred ca il face bucati...
De ce ai renuntat la el?, nu ai mai suportat deloc corali sau te gandesti sa iti faci un sistem numai cu acropore.
dan.pavelescu wrote:Nu vreau sa cada nicaieri

O las in pace pentru ca s-au prins cateva tulpini de Xenia de ea, nu vreau sa le pierd.

Aveam vreo 5 tulpini de xenia taiati de pe o piatra cand am farguit si in 2 saptamani s-au prins de pietre si acum tulpina mama s-a triplat fata de cum era inainte de fraguiala, restul tulpinilor deja s-au facut foarte mari...
Dupa ce trece ceva timp si imi dau voie sa bag mana in acvariu fraguiesc xenia si kenia si imi umplu acvariul de noi corali.
dan.pavelescu wrote:Este o macroalga, Fauchea sp

In mod normal trebuia tinuta in refugiu, dar nu detin asa ceva

Am mai avut si Caulerpa, dar la sfaturile colegilor am scapat de ea (au mai ramas cateva cioate pe care nu le pot elimina din diverse motive)

O picatura de aiptasia x si in doua zile se ofileste si cade de pe piatra, eu mai am doar 2-3 frunzulite dar evit sa bag mana in bazin.
Maine iti dau raspunsul concret daca iau sistemul ato, cel mai probabil da.
Maine ii mai arat tatalui meu bazinul tau, adica fundalul ca daca iau doar bazinul si standul (care imi pare ca se poate demonta cu autofiletanta) e floare la ureche transportul...
Arata bine!
kirucd wrote:Tropic Marin Pro reef e recomandarea mea
Asta ca sa nu va pun la cheltuieli

Aia o sa o comand si eu!
S-ar putea sa fie adevarat ceea ce zici.

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: