[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Am primit corali si damselul albastru donati de 2 smokes, i-am aclimatizat si i-am pus in acvariu, pestele l-am pus in acvariul cu piatra care de cateva zile are no3 5, deci ciclarea s-a incheiat.
Au fost ambalati foarte bine, intr-o cutie de polistiren de la whitecorals in pungi de transport jbl, puse cate 2, mi-a dat si un frumos gorgonian mov pe langa sarcopytonul verde, zoasi si cele 2 ciuperci plus pestele.
Urmeaza sa pun poze!
Nu se mai poate indoi nimeni ca nu are acvariu marin are si un topic deschis pe un alt forum si mi-a trimis si un rotor de koralia nano acum cam o luna si coralii astia acum.
Poate il imbolnaveste pe koala de isi umple bazinul mare de corali..
Cred ca asa o sa faca Pavelescu si am o impresie ca ii va fi sump sau isi face unu dulce....
Si eu vreau sa fiu printre primi clienti!
Il avea de la inceput, uite-te pe prima pagina, am o idee vaga ca siliconul alb e toxic.
Tot de la aceeasi firma comanzi sticla?, nu mai bine iti comanzi unu de la aquadec sau de altundeva...
Bine, pana la urma cum faci cu bazinul?
Astia mici cand sunt intre ei pe strada sau in club scapa chiar mai multe vorbe de-astea, deci nu e problema!
Nume: Mihail Blue Dayan Mina
Ocupatie: La scoala, pensionat pana peste cam 10 ani
Varsta: 14 ani jumate, recunosc sunt mos
Bine, si eu am osmozor ieftin, Aquili cu nps.
Pana la urma ce faci cu bazinul?
Eu am masurat cu tds-ul bunicului meu care e calibrat de firama care i-a montat filtrul si am 3, bineanteles ca nu am mai mult de 500 litri facuti...
La mine e bunicu revolutionar si are bilete moca la clasa 1, da nu vin cu trenu in nici un caz (va dati seama ca merge cu 50km/h)!
Te pierdeam si pe tine, cel mai probabil erai la Poarta Alba acum!
Am patit si eu sa se faca asa cablul la unele pompe, dar nu am apucat sa ma curentez deoarece le-am schimbat.
Succes!
Sa ne spuneti si noua la sfarsit la cat v-a adus pretul total al acvariilor astea din subsol, ca ma intereseaza sa stiu orientativ.
Daca primeste vizite in vara pot sa vin sa il vizitez, o sa fie mai ceva ca la muzeul Antipa.
Da!, gata....
Pana la urma ce faci?
Ce bine era daca era pe stock cubul blau...
Sumpul de ce il dai?
Tata de 6 ani nu mai pune gura pe alcool ca nu face bine la ficat si poate provoca stari nervoase!
Ii trimit lui quaz o sticla de Absolut ca sa nu mai plece maine la koala si sa dea koala acvariul pe bucati!!!
-vodca a fost luata ca sa imi fac nopox dar mi-a fost frica sa nu o dozez bine....
Tin minte ca l-ai intrebat pe un coleg de pe forum de unde a luat filtrul Hagen, uite aici il au:
http://www.petshopconstanta.com/pesti/Filtre-86/Hagen-Aqua-Clear-300-1481.html
ptmdanezu wrote:
Blue14 wrote:Intra autocorrectul asta nenorocit!, de vreo doua luni nu mai fac greseli (decand am schimbat profa de meditatie!!!).

nu stiam ca autocorectarea pune cratime dar daca si pentru ortografie faci meditatii ... ce sa zic, ar trebui sa-ti iubesti si sa-ti pui toata viata la loc de cinste parintii

Asta era gresala mea: http://ortograme.ro/explicatii-pentru-ortograma-ia-si-i-a/
Ma enerveaza rau i-a, ia, v-a, va si mi-e lene sa ma gandesc in timp ce scriu daca nu sunt la un examen sau la meditatii ca ma da afara.....
Fac meditatii la Romana, daca gresesc la ortografie ma corecteaza, daca as persevera m-ar da afara.
Nu ai observat ca eu editez aproape toate postariile mele, le editez deoarece ma grabesc sa trimit mesajul si mai am de adaugat cate ceva.
Si tu srii cu litere mici la inceput de propozitie, asta inseamana ca si tu scri in graba!

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: