[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
nu stiu ce sa zic de amoniac 0 sau daca se vede de la twlefon...focalizarea e una,insa pestele ala curcubeu cand sta acolo in colt,abia il vad.sa zicem ca amoniacul e zero si e de la telefon,insa ai sj puncte albe...la gris se ridica temperatura(ceea ce o poti face usor datorita faptului ca e vara). amestwcul acela de pesti nu e bun deloc iarasi. sciate buretii si pune siporax sau inele ceramice sau ce iti permiti,pune burete doar pe sorbul de IN. schimburi de apa dese ar trebui totusi,insa au gris deci tre si caldura....
nici una nici alta. ce filtrare ziceai ca ai ?
consider ca acvariul acela e plin de amoniac,de aici si strambaturile si mortalitatile ce vor urma.
cauta topicul de pe forum al lui Pterophillum,ea a crescut pui de scalari
mie pestii ventuza tip ancistrus si mai apes pleco mi se par formidabili si frumosi...as tine cat de multi
aici sunt de acord,siporaxul este cel mai calitativ,desi am gasit pe aquariumprest inele ceramice hexagonale si inca un model de inele ceramice de o porozitate asemanatoare cu siporax. le folosesc cu brio de cativa ani,rezultatul este cel asteptat.
Rundas: contrazic putin mai mult : Inelele ceramice asigura filtrarea biologica,iar siporaxul la fel. Diferenta este ca siporaxul este de la Sera,produsul numindu-se Sera Siporax(ele insasi fiind inele ceramice),iar inelele ceramice difera prin porozitatea si calitatea lor...sa ma contrazica si pe mine cineva daca gresesc de.aia suntem aici
in general,la cascade/hang on-uri,zgomotul apare de la depunerile de calcar la rotor. depunerile si zgomotul apar la toate filtrele de atfel,dar indeosebi am observat acest lucru mai ales la cele cascada, in special daca axul rotorului este de metal si nu ceramica
daca faci treaba cu siliconu si geamul nu are fisuri si e destul de gros incat sa nu plesneasca sticla,nu o sa ai probleme
poti trai linistit cu el in casa,doar daca te inarmezi cu 2 tuburi de silicon transparent si ii bagi pe interior din abundenta de.a lungul lipiturilor peretilor si fundului...unde vezi margine sau imbinari,bagi silicon 3 cm in stanga si 3 cm in dreapta,daca te tine poti si cate 5 cm sa fii sigur ,bineinteles cu asigurarea ca pe mijloc sa pui din DUBLA abundenta,ca sa acoperi fiecare gaurica. exact aceeasi schema de care iti vbesc am executat si eu la un 120l din anii 80 lipit cu bari de metal si chit de geamuri ) dupa ce mi.a facut cateva mici scurgeri de la presiune,m.am enervat si am pus in stanga am pus in dreapta am pus in mijloc de.a binelea si in sus pe lipituri,iar acum am mai bine de 24 de luni de cand nu am mai avut probleme cu el. repet:nu te zgarci la silicon,nu conteaza esteticul,caci oricum vine substratul peste el jos,iar sus nu conteaza daxca nu curge apa. nu te sfii sa folosesti toate degetele,nimic nu intrece dexteritatea incheieturii propriei maini
=)))))
same here,varolluis
mereu luam pesti multi inaintea unui acvariu mare,cu planul initial de "lasa,ca de indata ce cresc astia iau altu mai mare"...numai ca nu tot timpul se intampla asa ,pentru ca ba ramanem fara bani ca nu luam salariu intreg,sau soacra are placa de pus,ori nu stiu ce tre reparat la casa...eu zic sa iei cat mai repede acvariul ala,pentru ca un acvariu mic cu pesti multi e mai greu de ingrijit decat unul mare...noroc ca acestia pe care ii ai sunt puiuti...eu ti.as da o medie de 2 luni,MAXIM 3 luni,pt ca ancistrusul ca ancistrusul,cory ca cory,dar gouramiul ala va creste bine de tot...nu stiu ce filtrare ai,dar tare mi.e teama ca ai vreun claro sau ceva asemanator,deci 3 luni e timpul in care iti va muri si ultimul peste daca nu ai o diltrare buna,asa ca grabeste.te....eu zic ca luna viitoare pe timpul acesta sa ai un minim 100 ca sa iti poti face poftele si cu alti 2-3 pestisori. si scapa de viviparii aia
te.ai dat de gol ca ai mai multi pesti in acvariu:p prin urmare,icrele alea nu or sa supravietuiasca. ce peti NU mai ai in afara de acei 2 scalari )))?
eu eram doar fericit ca se inteleg 2 betta,lucru foarte rar intalnit
nu e neaparat faza ca elimina co2 cat faptul ca baga foarte mult oxigen si daca il folosesti la extern o sa iti bolboroseasca puternic....dar nu e nevoie sa il folosesti mereu,1-2ore la 2-3zile e suficient
nu stiu nici o persoana care sa se planga de filtrele eheim...poate doar de pretul lor
am auzit ca e super bun. dupa cum ti s.a mai zis,o alta varianta ar fi si schimburile de apa dese si de calitate tinuta la decantat minim 14-18 ore
da. nu conteaza ce e atata timp cat e indreptata in sus
uite o idee si pt intern
am o idee sper eu ca magnifica cauta unul Alb pur sau Alb cu negru si spune.i sotiei ca este ca o miresica,asa cum a fost ea sau cum o sa fie,depinde de caz. se gasesc mai usor,chiar si oe nevertebrate,ai putea baga sj scuza faptului ca roz e de cocalari,pitipoance sau mai stiu eu ce ))) si ca tu vrei unul alb pt ca asa te.ar face sa te gandesti mereu la ea si la cum e ea,adica Pura! ar trebuii sa mearga...eu am luat unul acum cativa ani,m.am indragostit pe loc dar mi.a trait doar 1saptamana caci a refuzat sa se hraneasca indiferent ce ii dadeam. sper sa ai mai mult noroc
bineinteles. pe teava in-ului de la SunSunulmeu 404B,este un brat micut ce se prelungeste inspre suprafata cu o alta teava iar sus are un capac plutior pe post de skimmer...

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: