| Message |
|
|
|
singura data cand ai satisfactia ca iti moare un peste,este atunci cand iti moare un betta dupa o perioada mai lunga de 2 ani,pt ca sti sigur caa murit de batranete si iti poti cumpara inca unul ^_^
|
 |
|
|
nu prea stiu cu bio ballsurile astea,eu nu am incredere in ele decat intr.adevar in cantitate mare 
|
 |
|
|
|
nu mai speriati omul,nu ar fi prima data cand 2 sau mai multi betta ar fi in acelasi acvariu.aveam un negustor acum vreo 10 ani in piata ce venea cu betta si alti pesti. ii crestea de mici impreuna si ii tinea in acvarii suprapopulate si acasa.daca totul merge bine,eu zic sa lase asa si sa nu ii stimuleze de imperechere,atunci chiar ar fi o catastrofa. Plus de asta,suntem multi ce am vazut mai multi de 2 betta in acelasi acvariu. daca e sa se ia la cearta,nu se vor ucide in 3 minute,plus ca vor da semne inainte. De i data ce vezi infoieli serioase intre ei,atunci sa iti faxi griji. nu le baga femele sau plante de suprafata ca atunci risti maxim.
|
 |
|
|
|
nu sunt de acord cu niciun tip de lichidare,incerc separarea lor,aplicare de medicamente,schimburi de apa,hrana dcumpa si etc pana moare
|
 |
|
|
ah,atunci....mult succes la vanzarea/donatul lor...asta in caz de nu vrei sa.i pastrezi pe toti 
|
 |
|
|
te.ai intalnit cu acvarist ?  )
|
 |
|
|
|
super glue ? super glue super glue adica ?
|
 |
|
|
moaaama ce o sa faci cu ei ? daca donezi,as vrea si eu vreo 3 ,ceva mai unicat,de ex variantele alea negre mosquito cu aripioare cat mai diferite(la modul sa nu vezi pe piata  ) sa nu fie classic style gen). nu stiu cu transportul lor cum sa facem.
ai un acvariu extrem de frumos, al meu nu e plantat si nu va fi, insa ar avea loc de inot destul.
|
 |
|
|
lasa icrele acolo  nu strica,plus ca sunt frumusei
|
 |
|
|
|
placerea mea,nu este ni?io pierdere
...pierderea mare este sa dau refresh si sa nu am cui scrie sau ce sa citesc
|
 |
|
|
|
mancarea diversificata e cea mai buna,asa ca punanad in calcul ca ai o filtrare cat de cat ok,pot presupune ca e vba doar de decolorarea datorata corcirii
|
 |
|
|
|
bai,nu stiu ce sa zic....in general,90% din mixura de guppy(adica pui facuti la amestec in acvariu comunitar) ies cu 5 mii de culori,unele dintre ele pot fi fadite,sterse. la masculul tau nu observ cine stie ce alarmant..ce le dai sa pape ?
|
 |
|
|
|
subscriu la ce spunea Liv: un schimb de apa mai masiv si o eventuala schimbare a temperaturii apei poate stimula ancistrusii sa depuna aproape imediat,in mediul lor natural depun atunci cand se inunda
de.a binelea zonele in care traiesc
|
 |
|
|
in general,culorile pestilor palesc la calitatea slaba a apei. nu poate fi stresul datorat faptului ca sunt doar 2,am tinut o femela de guppy cu un procambarus(rac)3 luni de zile, si de la forma microscopica de pui pe carea avut.o,a ajuns foarte mare si lunga,bineinteles si colorata,dae nu ca masculii...o poza cu pestii tai ne.ar putea ajuta,tousi stiu ca e greu sa ii prinzi in poza 
|
 |
|
|
bai..mai zicea cineva de pe acest forum(nu mai stiu cine) ca intr.adevar,a tine pesti oceanici in acvariu e o tortura mai mult,pt ca nu putem asigura muuuuulte din necesarul de care au nevoie,de multe ori fara sa ne gandim macar ca multe specii au nevoie si de o anumita adancime a apei si alte criterii ce noua ne pot scapa foarte usor din calcul. ei bine,din acest motiv,daca o sa am vreodata saratzel(desi nu cred ca voi avea vreodata-sunt si cred ca voi fi prea sarac pt asta  ), nu o sa pun in el specii pretentioase sau cine stie ce calamari
|
 |
|
|
|
trasalica,e bine sa aprindem discutii,de.asta se numeste forum,plus ca uite cate aflam de la fiecare,ca unu stie ceva,altul altceva
|
 |
|
|
hai,hai  ))) pune si pe-al doilea  ))))
nu pe bune ,suspenda 2 si e ok. daca nu e,iti arunc eu unul de la mine
|
 |
|
|
ma refeream la acvarii  )) intelegem noi,ca de.aia suntem profesionisti 
|
 |
|
|
|
si 2 coolere sunt suficiente mai ales daca lungimea lor nu depaseste 90cm lungime
|
 |
|
|
sunt de parere ca da,2 sa scoata si 2 sa bage ar fi cea mai ok chestie,insa nu stiu cum ar fi mai util....2 intr.o parte si 2in alta sau 1 sa bage si unul sa scoata 1sa bage si1 sa scoatade.a lungul acvariului....cred ca asta ar fi mai eficient,s.ar distribuii circulatia in mod egal,pe cand daca ar intra pe o parte si ar iesi pe alta,ar fi mai cald intr.o parte_asta in situatua in care ai capac. Si mai bine ar fi suspendarea a4 coolere deasupra acvariului si lasarea lui fara capac.....atunci 4 coolere vor fi de.ajuns pt racire clar 
|
 |
|
|