| Message |
|
|
Am vorbit si eu cu el azi si asteapta zebrasomele noastre, convictul meu si loriculele tale. Eu i-am zis ca in 26 februarie e ziua nevesti-mi si trdbuie neaparat ca la acea data sa inoate pestii in bazin...  acum sa vedem daca reuseste...
|
 |
|
|
Sa pui poze ca altfel nu te cred
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:In poza 2 ce e, green bubble anemona?
Nu, inca nu am anemone in bazin. Este duncanopsammia axifuga.
|
 |
|
|
|
Inca nu stiu cum o sa fac cu hranitul targetat...probabil ca o sa incerc de cateva ori.
Si ultimele poze cu ultimii sositi in bazin:
|
 |
|
|
georgemonda wrote:numai brain-ul ti la trimis? pesti inca nu?
Azi am primit brainul, o duncanopsammia axifuga si doi zoasi. Pestii probabil peste vreo saptamana pentru ca nu are inca decat o parte din ei...
|
 |
|
|
Zsido wrote:Punel sa stea drept si poti sa il hranesti 1-2 ori pe saptamana,ii poti da scoici,misys,artemia ce vrea muschiu tau,oricum peste o luna nu o vei mai face  si se va descurca el singur.
E bineeee, maine o sa il pun sa stea drept. Cat despre mancat chiar imi faceam probleme ca nu stiu cum/cu ce sa ii dau doar lui, mai ales ca am capac. Bine ca e descurcaret 
|
 |
|
|
Na cum mai sta treaba cu pozele alea?
|
 |
|
|
Multumesc !
Acum doua intrebari:
1. L-am pus bine asa pe nisip? E oarecum intr-o parte. Sau trebuie infipt in nisip sa stea cu gura in sus?
2. Trebuie hranit targetat sau se descurca singur?
|
 |
|
|
|
Una din noutatile din bazin:
|
 |
|
|
Zsido wrote:Ziceai ceva de niste animale?
 Da da. I-am aclimatizat si acum i-am pus pe pietre. Daca am noroc pana deseara poate se deschid, dar slabe sanse. Asa ca poze pe maine cred...
|
 |
|
|
A venit si jucaria nr 2
|
 |
|
|
Bai fratilor voi vorbiti despre pesti aici sau despre ce stii ce lighioane...ia auzi... colti de 1 cm...
|
 |
|
|
|
Si eu as vrea o cutie...doua bidoane parca...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Zsido wrote:
Dupa scoica asta ma duc maine la Peti!
Faina treaba!!! Si mie azi la 16.00 imi vine un transport de la Peti
|
 |
|
|
Nasol moment...deci e bine sa ai un back-up...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Ma imbolnavesc....zici ca is' proiectati pe calculator coralii astia...
|
 |
|
|
Exceptionali
|
 |
|
|
Aha, acum am inteles, ai vrut sa vezi prima data daca tine apa...
|
 |
|
|