Message |
|
Multumesc Alex.
Am tras azi citeva cadre. Dupa cum o sa vedeti nu e ceva spectaculos in evolutie , dar ce ma bucur ca toate plantele au frunze noi , curate , sanatoase . Ce imi doresc sa fac o tufa bogata intre crengile mari ce formeaza o bolta. Crypto flamingo are 4 frunze noi deja , ceea ce ma bucura la maxim . Bacopa komakt a fost deja tunsa odata dar ii merge bine si ei si s-a ainaltat iarasi . Sper diseara sa reusesc sa pun si citeva closeupuri . Sper sa va plava ce vedeti .
[/img] 
|
 |
|
Silviu esti ca meserie arthitect ?. A iesit super . Ma gindesc cum o fi dupa ce se limpezeste .....
O mica mica circoteala nesemnificativa. Anubiasul are frunzele poate o idee mari . Te da putin inapoi la proportii sa zic asa. In rest felicitari si tot respectul.
|
 |
|
E prima oara cind vad asa ceva . Foarte interesant .
|
 |
|
Si un crevete nou
[/img] 
|
 |
|
Un tip care pina acum nu a stat la poza .
[/img] 
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Petrecere placuta!
Alege vinurile romanesti (seci, demiseci, demidulci, dulci - dupa gust).
Nu sint un expert in vinuri dar sint de acord cu Batmna. Niciodata nu am gasit vinuri mai bune ca cele rominesti .
Trecind peste asta arata fain aranjamentul . Ai muncit serios acolo.  . De abia astept sa-l vad cu plante , sa se mai piarda din ordinea aia perfecta . 
|
 |
|
Porcu wrote:
Gabi C wrote:Bineinteles ca de la munca m-am dus direct la petshop .
N-aveam nici o indoiala  .
De parca m-ai cunoaste ......
|
 |
|
Bineinteles ca de la munca m-am dus direct la petshop . Rezultatul :
[/img] 
|
 |
|
|
 |
|
Io v-am zis da voi nu si nu... Cred ca intra tot forumu in busul ala.
|
 |
|
Presimt ca se lasa cu banare la unii....
|
 |
|
Am comis-o si eu odata ... ea studenta la Cluj ( nu eram casatoriti inca ) eu brasovean ... Ma mai duceam la ea la sfirsit de saptamina. Imi placea Clujul la maxim ( si acum la fel ) . Cind am ajuns in Cluj zic hai sa i iau flori sa-i fac surpriza . Se deschisese atunci un fel de mall mare . Greseala maxima a fost ca aveau si petshop in incinta respoectiva. Greseala mea ca am intrat intii in petshop .... am stricat toti banii pe plante . Cind m-am dus la camin la ea ma astepta saraca ... iti dai seama ce fata a facut cind m-a vazut cu anubias , eleocharis si echinodorus .... da eram tineri ne iubeam mult , i-a trecut repede ... 
|
 |
|
Sa nu faci grseala sa lucrezi la acvariu de ziua ei!  . Lasa pe alta zi. Sint insurat si stiu ce vorbesc.
|
 |
|
Multumesc Maestre. 
|
 |
|
Asta este acu. Mi-am desfacut un vin sec de Purcari sa-mi treaca nervii . Miine merg la petshop sa vad daca mai au varietatea asta de creveti si sa mai iau o tura.
Sper simbata sau duminica sa fac poza de ansamblu asa cum am promis. Evolutie spectaculoasa nu se vede inca , dar plantele merg bine . Acvariul este curat , fara alge , plantele sanatoase . Dupa cum am mai zis gazonul a plecat mai greu - a fost destul de jigarit cind l am plantat ( a suferit pe perioda concediului ) . Cel mai tare ma bucur de crypto flamingo - da niste frunze rosietice de mai mare dragu . Chiar imi era dor sa am rosu in bazin . 
|
 |
|
Baieti am comis-o . Mor de nervi . Am avut in bazinul mic o femela de colisa de miere . Am avut - o si si in setupul trecut . Ma tot gindeam ce sa fac cu ea. Am vazut aseaea planarii si zic hai sa o bag in bazinul mare . Greseala maxima . Azi cind m-am intors de la munca nu mai aveam nici un crevete din asta nou . Ia halit javra pe toti . Si culmea a mincat si din aia rosii . Mai am 2 din 10 . Nus ce dracu a apucat-o . Acu tre sa iau altii de aia faini daca mai gasesc ... daca nu astea au fost ultimele poze cu genu asta de creveti ...
|
 |
|
Mai era una frumoasa. De asta uitasem .
[/img] 
|
 |
|
Crevetii mei nu ar face asa ceva . Ziua in amiaza mare cu lumina aprinsa... sint prea pudici .
Artur - si mie mi plac astea ultimele . E crima si pedeapsa sa- i prinzi in focus . Nu au stare nici un pic .
|
 |
|
E frumos si tuns . 
|
 |
|
Arata bine bazinul ! Si pestii sint frumosi tare !
|
 |
|