[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C

Am tras azi citeva cadre. Dupa cum o sa vedeti nu e ceva spectaculos in evolutie , dar ce ma bucur ca toate plantele au frunze noi , curate , sanatoase . Ce imi doresc sa fac o tufa bogata intre crengile mari ce formeaza o bolta. Crypto flamingo are 4 frunze noi deja , ceea ce ma bucura la maxim . Bacopa komakt a fost deja tunsa odata dar ii merge bine si ei si s-a ainaltat iarasi . Sper diseara sa reusesc sa pun si citeva closeupuri . Sper sa va plava ce vedeti .

[/img]image
Silviu esti ca meserie arthitect ?. A iesit super . Ma gindesc cum o fi dupa ce se limpezeste .....
O mica mica circoteala nesemnificativa. Anubiasul are frunzele poate o idee mari . Te da putin inapoi la proportii sa zic asa. In rest felicitari si tot respectul.
E prima oara cind vad asa ceva . Foarte interesant .
Si un crevete nou

[/img]image
Un tip care pina acum nu a stat la poza .

[/img]image
dan.pavelescu wrote:Petrecere placuta!

Alege vinurile romanesti (seci, demiseci, demidulci, dulci - dupa gust).

Nu sint un expert in vinuri dar sint de acord cu Batmna. Niciodata nu am gasit vinuri mai bune ca cele rominesti .

Trecind peste asta arata fain aranjamentul . Ai muncit serios acolo. . De abia astept sa-l vad cu plante , sa se mai piarda din ordinea aia perfecta .
Porcu wrote:
Gabi C wrote:Bineinteles ca de la munca m-am dus direct la petshop .

N-aveam nici o indoiala .

De parca m-ai cunoaste ......
Bineinteles ca de la munca m-am dus direct la petshop . Rezultatul :

[/img]image
dan.pavelescu wrote:Baieti, daca ne baneaza ne strangem si mergem la parintele Pomohaci, sa se roage impreuna cu noi ca sa-si faca Koala acvariu marin

Io v-am zis da voi nu si nu... Cred ca intra tot forumu in busul ala.
Presimt ca se lasa cu banare la unii....
Am comis-o si eu odata ... ea studenta la Cluj ( nu eram casatoriti inca ) eu brasovean ... Ma mai duceam la ea la sfirsit de saptamina. Imi placea Clujul la maxim ( si acum la fel ) . Cind am ajuns in Cluj zic hai sa i iau flori sa-i fac surpriza . Se deschisese atunci un fel de mall mare . Greseala maxima a fost ca aveau si petshop in incinta respoectiva. Greseala mea ca am intrat intii in petshop .... am stricat toti banii pe plante . Cind m-am dus la camin la ea ma astepta saraca ... iti dai seama ce fata a facut cind m-a vazut cu anubias , eleocharis si echinodorus .... da eram tineri ne iubeam mult , i-a trecut repede ...
Sa nu faci grseala sa lucrezi la acvariu de ziua ei! . Lasa pe alta zi. Sint insurat si stiu ce vorbesc.
Multumesc Maestre.
Asta este acu. Mi-am desfacut un vin sec de Purcari sa-mi treaca nervii . Miine merg la petshop sa vad daca mai au varietatea asta de creveti si sa mai iau o tura.
Sper simbata sau duminica sa fac poza de ansamblu asa cum am promis. Evolutie spectaculoasa nu se vede inca , dar plantele merg bine . Acvariul este curat , fara alge , plantele sanatoase . Dupa cum am mai zis gazonul a plecat mai greu - a fost destul de jigarit cind l am plantat ( a suferit pe perioda concediului ) . Cel mai tare ma bucur de crypto flamingo - da niste frunze rosietice de mai mare dragu . Chiar imi era dor sa am rosu in bazin .
Baieti am comis-o . Mor de nervi . Am avut in bazinul mic o femela de colisa de miere . Am avut - o si si in setupul trecut . Ma tot gindeam ce sa fac cu ea. Am vazut aseaea planarii si zic hai sa o bag in bazinul mare . Greseala maxima . Azi cind m-am intors de la munca nu mai aveam nici un crevete din asta nou . Ia halit javra pe toti . Si culmea a mincat si din aia rosii . Mai am 2 din 10 . Nus ce dracu a apucat-o . Acu tre sa iau altii de aia faini daca mai gasesc ... daca nu astea au fost ultimele poze cu genu asta de creveti ...
Mai era una frumoasa. De asta uitasem .

[/img]image
dan.pavelescu wrote:
Gabi C wrote:Crevetele nou vrea sa- i fure mincarea lui Amano

Eu cred ca incearca altceva

image

Crevetii mei nu ar face asa ceva . Ziua in amiaza mare cu lumina aprinsa... sint prea pudici .

Artur - si mie mi plac astea ultimele . E crima si pedeapsa sa- i prinzi in focus . Nu au stare nici un pic .
E frumos si tuns .
Arata bine bazinul ! Si pestii sint frumosi tare !

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: