[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Jurnal acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
costinvlad
Junior member

IP:

Asadar am zis sa continui aici postarile acvariilor mele:

Dupa aproximativ o luna acvariul de 80x35x45 a fost populat cu o pereche de ramirezi 12 neoni si 2 cory !! (binenteles nu toti odata
[Thumb - IMG_0223.JPG]

SunshIne
Member
[Avatar]

IP:

Forumos!

Nimic nu e intamplator!
[Yahoo!]
Mihai Boldor
Member
[Avatar]

IP:

sa-ti traiasca, arata foarte bine
[Email]
costinvlad
Junior member

IP:

multumesc pentru aprecieri, in curand voi mai posta despre un setup de 350 de litri pe care am inceput sa il pregatesc !!!
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Arata foarte bine,insa nu e prea mare granulatia la pietris?Am avut si eu asa si se aduna mizerie iar corry nu faceau fata,nu puteau muta pietrisul.

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
costinvlad
Junior member

IP:

xenon wrote:Arata foarte bine,insa nu e prea mare granulatia la pietris?Am avut si eu asa si se aduna mizerie iar corry nu faceau fata,nu puteau muta pietrisul.

Este pietris cu granulatie 2-4 mm in proportie de 85% si restu de 15% este pietris de 3-5 mm !! In principiu in trecut cand am mai avut acvarii am avut doar pietris de 3-5 mm si nu am avut probleme nici cu, curatenia, nici cu mirosurile (faceam schimburi o data pe saptamana la acelasi volum ca si acum si detineam tot o pereche de cory si 4 melci pentru curatenie)!! Am achizitionat acum acest pietris cu granulatie 2-4mm pentru ca este foarte laudat (acum ramane sa ma conving pe propria piele ) !! Am avut in schimb surprize mari cu un gen de substrat mai nisipos luat din horbach pentru un acvariu mai mic de 54 de litri (dotat cu un filtru extern e701 populat de 4 femele de betta si un mascul precum si 2 cory).... miroase (inca) ca si wc-ul din gara de nord din cauza substratului care fiind prea dens a permis dezvoltarea peste masura a bacteriilor anaerobe !!! L-am curatzat si l-am inlocuit cu cel de granulatie 2-4mm iar acum fac schimburi o data la 2 zile si astept sa isi revina !!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: