[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan_florin
Forum Index » Profile for dan_florin » Messages posted by dan_florin
Colegu', o intrebare: Nu e prea mare coolerul din poza de mai sus pentru acvariul tau? Personal, il vad lung cat laterala acvariului, daca nu chiar mai mare, oare gresesc? Intreb pentru ca m-am gandit si eu la o astfel de jucarie pe timpul verii, dar luasem in calcul maxim 3 coolere legate impreuna, la un acvariu de cca 80 de litri + sump, de unde si nedumerirea mea cand am vazut 4 la tine, stiind ca una din lateralele cubului tau nu depaseste 40 cm.
Mult succes, Cristi! Se vede treaba ca esti pe cai mari.
Florian, ca masura suplimentara de siguranta, pe partea cu bara intrerupta pentru masina de spalat, pui mai putini bolovani. Oricum, eu zic ca nu vor fi probleme, poti dormi linistit. Pe de alta parte insa, n-ai ce lucra? Scoti aerul din camere si introduci apa in loc?
Aha, merci oricum!
Koala, Heniochus, cu ce se hranesc? Am citit pe undeva ca se mai infrupta din coralii moi si LPS.
Sa fie intr-un ceas bun!
CatalinBarbu wrote:Hai nu te mai plange atat, ca arata totul foarte bine

Are dreptate, Catalin! Cand lucrurile chiar nu merg bine in bazinul tau, nici macar nu te mai plangi, dispari pur si simplu din peisaj. Frumoasa priveliste, Aure! Ai avut dreptate cu GSP-ul, arata foarte tare!

ps: eu inca n-am abandonat ideea cu piatra de la tine, cu toate ca iarna a trecut, la fel primavara si vara, asteptam toamna, poate, poate...
Da, un peste urat, foarte urat. Fa-l pachet si trimite-l la noi, asta ca sa-l citez pe Unchiu' Pave. Bravo, frumos tare tot acvariul! Apropo, esti multumit de noua sare si restul aditiilor? Chiar sunt curios daca ai vazut ceva progrese in sensul asta...
Daca Mugurel are dreptate, ar trebui sa-i muti la lumina, undeva in partea de jos. Cat despre modul de ai desprinde de pe roca, nu-ti ramane decat sa scobesti sub radacina lor, asa incat sa nu-i ranesti. Bucata desprinsa, sa o lipesti ulterior cu Loctite Super Glue Gel( obisnuit), pe o alta bucata de piatra, pe care sa o poti muta functie de lumina si curenti.
Vorbeste cu George"georgemonda", el te-ar putea povatui cum sa faci si ce sa faci. E important sa ai pe cineva din orasul tau cu care sa te poti consulta din cand in cand. Sunt multe chestii carora nu le vad rostul in lista ta de prioritati, eu zic sa nu te grabesti, rabdarea in acvaristica marina e de aur.
Succes cu proiectul!
Poti, dar trimit si in Romania? Daca da si crezi ca merita"deranjul", incearca pe cont propriu.
Imi pare tare rau sa aud ca a murit si ultimul. Se pare ca Rotiferii sunt indispensabili in tot procesul asta. Succes cu tura urmatoare!
Da, da, suntem cu ochii pe tine, si la momentul potrivit, pe ei. Doamne ajuta si sa auzim numai de bine!
Romeo, eu sunt de partea ta! Ce spun colegii e adevarat, negrul e ceva mai atractiv, da profunzime, sticla din spate nu necesita curatare, bla bla bla, dar la majoritatea acvariilor mari cu tropheusi, fundalul albastru e baza (iar asta colegii nu o mai stiu) . Asadar, e ok pe fundal albastru, dar asta doar in conditiile in care vei avea tropheusi, altfel eu as alege negrul fara discutie.
Asta e un forum de acvaristica, rolul lui e de a dezbate diverse probleme, de a cauta solutii si a impartasii cu ceilalti colegi experientele avute, deci daca ai timp sa citesti, lucru pe care ti-l recomand, o sa gasesti absolut orice informatie vrei, dar repet, trebuie sa-ti aloci timp sa citesti tot ce te intereseaza.
Da, intra, dar sigur nu te vei multumi cu atat. Din pacate asta e realitatea, toti intreaba una, iar cand e sa puna in practica sfaturle primite, fac alta.
Nu, nu...nu merge treaba asta, riscul tre'sa mi-l asum eu, nu ea, drept urmare sunt doar banii mei in joc, fara posibilitatea de a mai recupera ceva in caz de"accident".
Da...si daca tot am ajuns pana aici, mai am o mare intrebare: se pot da gauri intr-un astfel de acvariu? Stiu ca s-a mai discutat pe undeva aspectul asta, dar n-am reusit sa dau de acele topicuri. Va rog sa luati in calcul ca sticla are grosime de 5, la un factor de siguranta 3.5, dar care in opinia mea e mai de calitate decat una obisnuita.
melcu wrote:Ahahaha

A fost prin invaluire... uite draga citeste ce zic baietii pe forum

Ceva de genul asta.
Va multumesc domnilor pentru sfaturi. Nu ma arunc cu capu' inainte, mai"mestec"problema, iau si alte posibilitati in calcul, dar sticla curbata a convins-o pe nevasta-mea sa-si dea ok-ul pentru un acvariu mai mare.

Forum Index » Profile for dan_florin » Messages posted by dan_florin
Go to: