[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan_florin
Forum Index » Profile for dan_florin » Messages posted by dan_florin
Aha, ceva in genul ala vroiam sa-mi fac si eu, dar pana la urma am optat pentru prinderea lampii in tavan cu chingi.

Bun, bun, dar unde-i poza cu suportul lampii? Bazinul l-am mai vazut, ti-am zis ca-i"urat".
Care va sa zica, la Sibiu a ajuns Goniopora aia rosie? Fain acvariu!!!
Poti linistit, o dovedeste si ambalajul acelor teste.
Felicitari! Deja arata foarte bine, dar la cum te stiu, sigur o sa iasa ceva superb in final. Succes!
Frumos! Acuma, ce-as face eu...in primul rand m-as gandi la niste"floricele",ca sa maschez cat mai mult acel pietroi. E pacat sa nu-l pui in valoare cu adevarat, ca de gandit, a fost gandit bine, cu baza ingusta si varful mai lat. Si cand spun"floricele"ma gandesc la soft si LPS, exclus SPS deocamdata din ratiuni lesne de inteles.

ps: chiar vorbisem serios cand ziceam ca a trecut ce a fost mai greu, ideea e sa ai rabdare cu el si rezultatele nu se vor lasa asteptate. Succese!
Poezie, dar de Bacovea, tu ce-ai crezut?
Sa fie intr-un ceas bun, colegu'! Ce a fost mai greu a trecut, restul e poezie.
http://www.oscarfishlover.com/male-or-female-oscar

Poate ajuta, stiu eu... smilie
koala wrote:Bah, ce misto arata bazinul asta!

Esti subiectiv, maestre!

Vorbind serios, arata foarte bine. Felicitari!
Daniel, Daniel....Si daca nu atrageam eu atentia undeva pe acest forum (cred la"Topic de facut posturi), ca DHL-ul e de evitat la transportul din afara Uniunii, dar... Intr-un fel tot e bine, ti-ai facut prieteni noi cu ochi migdalati cu aceasta ocazie.

Felicitari pentru acvariu, minunata treaba a iesit!

George, la specia dorita de tine ar merge fundal albastru, dar asta e doar o parere, insa in privinta pietrelor pot sa-ti spun ca tropheusii nu se omoara dupa aranjamente de bolovani, ei preferand zonele deschise in care sa poata inota in voie.
lukitza wrote:Parerea mea e ca o colonie de 20-25 bucati ar merge in volumul ala.
Dar as suplimenta filtrarea, e701 e un filtru cam micut.

Are dreptate Laurentiu (lukitza), filtrarea e slabuta tare, George. Eventual daca vrei, poti sa-i faci sump, asa stai linistit. Cum cred ca esti satul de la acvariu marin, de sump si alte alea, un filtru extern ceva mai generos (ca si capacitate ma refer), ar face fata cu succes, totul tine de mediile biologice cu care o sa-l umpli. In situatia de fata, luand in calcul ca deja ai modelul e 701, eu m-as mai gandi la inca unul asemanator si le-as pune sa mearga impreuna.

Despre pesti...Tropheusii sunt pesti energici si sociabili, se simt bine doar cu semenii lor, dar daca sunt asociati cu alte specii gen Malawi, comportamentul lor va fi total diferit. Cu alte cuvinte, personalitatea acestor pesti va fi estompata.
Mult succes iti doresc!
Merci maestre, asta vroiam sa aud! smilie
Ocellaris black, normal. La restul speciilor nu m-am gandit, stiu ca nu sunt compatibile intre ele. Acvariul meu e mic, alta specie de clown nu pun si nici n-am de gand, doar ocellarisi portocalii sau negrii. Pe mine ma intereseaza daca pot sa-i tin impreuna ca o pereche, adica 1+1?
Intrucat titlul acestui topic este foarte sugestiv pentru problema mea, nu mai deschid altul nou, sperand sa ma puteti ajuta cu un sfat.
Asadar...am avut o pereche de ocellarisi orange, in acvariul meu de 36 de litri pana de curand. Seara trecuta, in timp ce eram la munca, unul dintre ei si-a luat"zborul"din acvariu, printr-o fanta lasata libera in capacul de sticla, unde se afla un filtru HOB mic cu Phosguard. Cum"mortul de la groapa..."(stiti voi mai departe ), m-am gandit sa nu-l las pe asta ramas fara pereche, dar m-ar tenta sa iau unul negru de data asta, evident, de marime apropiata. Oare sunt sanse sa se accepte sau nu? Din ce am mai citit pe forumurile de afara, unii zic ca n-ar trebui sa fie probleme, dar decat sa risc aiurea, vreau sa ma consult si cu voi, poate aveti sau ati avut combinatia asta.
Chiar daca mai tarziu, ma alatur si eu colegilor si iti transmit LA MULTI ANI SI SANATATE MAXIMA! smilie
Vad ca incerci o abordare noua, adicatelea cu piatra uscata, oare care sa fie motivul?

PS: no?! smilie
Foarte frumos!!! Sa-ti aduca numai satisfactii si critici pozitive!
Acestea fiind spuse, te asteptam sa prestezi corespunzator la nevasta. Ca sa te lase sa construiesti acvariul.

Adica sa faca curat prin casa, sa duca gunoiul, sa spele, etc, nu?

OK, merci ! In sump nu deranjeaza nici vizual, iar daca e inchis in stand, se aude mai putin deranjant. Sper totusi sa nu-si piarda din eficienta, avand in vedere ca apa in sump circula mai repede.

Forum Index » Profile for dan_florin » Messages posted by dan_florin
Go to: