[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu.U
Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
tu tre sa intri in casa si deja ti dor ochii di la cite culori ai acolo.

frumoase dom'le ! ai talent
aoleo mama da ce bijuterie de acvariu !

super cipriane !
bai da limpede e apa.
Bravo !
frumos design. un gazon ceva nimic ?
Iti pot sugera sa incerci substratul JBL. Cat despre plante, gasesti chiar aici pe forum, multe persoane cu o gama variata
imi place cum ai aranjat.
ti-as sugera un pic de blixia aranjata in partea dreapta langa adunatura de crengi centrale
plantele se pot planta inainte de a umple cu apa.
In cazul in care apa scoasa in proportie de 60 % nu a stat mai mult de 8 ore, te pot sfatui sa pui pestii direct.
Nu uita sa storci buretii de la filtru in apa.
ca o completare, inainte de a aspira mizeria din acvariu spala si acea alga, urmand un schimb mai mare de apa
injecteaza putin co2, favorabil ar fi cel lichid administrat local.
Micsoreaza timpul de iluminare si dubleaza schimburile de apa
wow, ce schimbare!
Bravo Sergiule, arata bestial. Pot sa te invidiez?
ai un acvariu pe cinste !

scuze de off-topic, dar a fost tare aia cu Echinodorusii
Sergiule, cum a mai evoluat acvariul?
daca vrei sa schimbi culoarea fundalului, iti sugerez un bleo deschis. Nu stiu cat de bine va da contrastul celelaltei culori.
nu te ingrijora in privinta algelor, face parte din ecosistem. Cu timpul vei gasi greselile si vei reusi sa ajungi la un echilibru stabil
felicitarile sunt si din partea mea.
Observ o evolutie impresionanta de la ultimul acvariu care il stiam ca il detineai.
Astazi am reusit si eu sa citesc acest articol.
Vreau sa va felicit pe toti pentru aceasta mare realizare. In mod special pe @Porcu, care isi merita toate laudele si pozitia pe coperta.
Regret ca nu am avut ocazia sa va cunosc personal, dar in viitorul apropiat poate intindem o intalnire.
Aceasta persoana precum si cele mentionate mai sus (marii seniori ai romaniei) au contribuit foarte mult in dezvoltarea acvaristii romanesti. In acelasi timp am reusit sa cresc si eu alaturi de voi si sa obtin rezultate multumitoare!
Pe aceasta cale vreau sa va multumesc inca o data pentru simplu fapt ca va acordati 5 minute in fiecare zi din viata fiecaruia pentru a scrie pe acest frumos forum!
si eu sunt curios unde se ajunge.
am avut si eu problema asta cu cativa neoni, doar ca la mine s-a terminat cu un rezultat negativ. (neonii sufereau de o oarecare boala necunoscuta)
arata bine acvariul tau !
totusi daca-mi permiti, ti-as sugera sa aranjezi putin tufele din spate, astfel partea din spate se va aranja pana cand vei reusi si cu plantele din prim plan.
mi se pare mie sau apa are cam multe impuritati ?
Felicitarile mele !
Ai un acvariu de invidiat !
Sa-l stapanesti sanatos ! ai un acvariu foarte frumos
dogibeer84 wrote:parca ar merge si fara Vivipara.

Foarte frumos, dar am aceeasi parere
Avand in vedere ca sunt un maniac al plantelor, vreau sa te felicit ca detii aceste plante !
Mult succes in inmultirea si distribuirea lor la cati mai multi colegi !
Tine-ma in vedere cand ma intorc in tara voi avea nevoie de ajutorul plantelor tale
Felicitari !

Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
Go to: