[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Gbyu69
Member

IP:

Vreau sa fac un acvariu . Am geamul am silicon si ma intereseaza un singur lucru .
Dup? ce termin de lipit acvvariul ce perioada trebuie l?sat pana o sa il pot utiliza ? perioada de înt?rire a siliconului.
O sa folosesc silicon de la bizon special pentru acvariu
um02122
Aquamaster
[Avatar]

IP:

O sa te ajut sa afli mai repede raspunsul la aceasta intrebare si la cele viitoare.

Pasul 1: apesi butonul de Search (cel cu lupa) din interfata forumului si scrii: usuca siliconul. Cautarea iti va intoarce o lista de rezultate in pagina http://www.acvariu.ro/forum/jforum.page?module=search&action=search&search_keywords=Usuca+siliconul&match_type=all&search_forum=&sort_by=relevance

Pasul 2: daca nu gasesti nici un raspuns satisfacator, postezi in sectiunea de incepatori corespunzatoare o inteebare, de preferat cu un Subject cat mai sugestiv referitor la problema ta (gen: timp uscare silicon bizon). Subject: acvariu nu spune nimic.nimanui despre problema ta, deci o persoana care stie raspunsul la.intrebarea ta are sanse mai mici sa afle ce te intereseaza si ca atare vei astepta mai mult pentru un raspuns.

In rest, bun venit pe forum si spor la acvariu. Si cand vrei sa faci ceva de ce nu esti sigur, intreaba. Sau foloseste functia de cautare daca esti nerabdator si vrei raspunsul mai repede.

[Avatar]

IP:

Minim o saptamana, maxim 3-4 saptamani... depinzand de cat de gros este stratul de silicon (cat de mare e bazinul).

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: