Message |
|
Pentru lipit cred ca merge jbl haru!
|
 |
|
Poti sa faci pentru alcalinitate si cu bicarbonat, eu mi-am facut si folosesc dar nu mai stiu cate grame de bicarbonat/apa....
|
 |
|
Poza
Ai avut dreptate
|
 |
|
Ok, asa o sa fac!
|
 |
|
Treaba e ca nu imi apar invers!!!
|
 |
|
1.Daca dai click pe poza o vezi pe verticala.
2.pe vremea aia nu facusem curat in acvariu si erau resturi de alge, acum am facut curat si o sa pun poze....
3. Nu am pe tableta nici o aplicatie de rotire!
|
 |
|
Coralii au ajuns la georgemonda, dar am decis sa renunt la pulsing xenia asa ca mai am de vanzare o colonie de aproximativ 12/12 cm cu "n" capete unu langa altul, pret 150 lei.
E colonia din centrul acvariului!, a mai crescut fata de cum era in poza!
|
 |
|
georgemonda wrote:
ph=8
no2=nedetectabil
no3=10-15
salinitate1.025
inca nu am testul pentru po4
Cred ca asa e corect, test po4 daca nu e Hanna Checker nu e bun!
|
 |
|
CatalinBarbu 10++++++
Multumesc!
|
 |
|
Voiam sa te intreb daca ti-au ajuns bine coralii de la mine?
|
 |
|
Fiindumi lene sa fac o carcasa pentru lampa am modificat caracasa veche, am inceput prin dezlegarea legaturilor lampa ldd si apoi am modificat caracsa, neavand nevoie decat de un cutter si de un profil de aluminiu de 15/15 mm 90 grade, apoi am avut o surpriza, am refacut bine legaturile ldd-lampa si lampa merge, imi era frica sa nu mearga.
Mai am sa schimb coolerul cu unul silentios si sa ii pun un capac din komatex.
Poze :
Gata terminata si pusa in functiune
|
 |
|
Si eu curatenie generala!
|
 |
|
Arata bine!
|
 |
|
Nu mai are pe stock!
|
 |
|
Ce-ai facut cu lampa?
|
 |
|
Multumesc!
|
 |
|
Maine imi vine sarea si fac curatenie si pun poze.....
Pe saptamana viitoare imi trimite Mugurel niste corali si o sa scot pulsing xenia din centru, o sa o mut in dreapta sus pana o dau (renunt la coloniile mari de xenia ca deja sunt balarioase si nu am loc sa pun alti corali!
Dupa actiuniile astea in locurile libere o sa pun gsp si urmeaza sa imi dea HBOT niste gorgonii.
Incetu cu incetu o sa reusesc sa fac acvariul asta frumos!
|
 |
|
florian.n wrote:Multumesc darthradu. comand azi senzor nou si ma apuc de treaba.
Blue14 - vrei sa comanzi senzor ? sau ai gasit undeva in cta ?
Am unul de pe okazii, daca ai nevoie de el ti-l dau ca mai dureaza pana imi fac sistemul, aveau la noi in Constanta la Absinia....
|
 |
|
Sincer pare a fi crescatorie de plante, mai amesteca-le imoreuna si aseazale putin mai haotic....
|
 |
|
Imi iau si eu un releu si imi fac un sistem similar!
|
 |
|