[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Marti wrote:

Concluzii personale:
1. Nu mai cumpar pesti a doua zi dupa import. Nu spun ca asta ar fi cauza principala da' ma gandesc ca este o masura de a reduce pierderile.

Aceasta concluzie am tras-o si eu de asta am pus mana pe telefon si am inceput sa vad cine poate aduce pesti din import si sa ii tina cateva zile in carantina Pare rau ca George nu mai are magazinul, cel putin pe partea de pesti marini ii tinea mai bine decat altii + era aproape de mine.

Asta e, mergem mai departe. Asa castigam experienta si devenim intelepti

Vorbeste cu el la telefon, am vb eu si a zis ca prin vara s-ar putea sa faca un import....
Extrem de frumos!
Pe mine unul ma lasa fara cuvinte!
Si la pc.ciprian
image
As av vrea sa fac overflowl, acvariul e al lui Ionut Latacan si e facu tot de Mihai:
ionutlatcan wrote:Si ceva poze....

image

image

image

image

Va urma....
Unu la mana e manastirea Cocosu si dupa renovare nu a fost inca sfintita...
Doi la mana nu am fluierat!
kirucd wrote:
um02122 wrote:
kirucd wrote:Daca BA-ul e pe latura mica e mai simplu sa fie facuta caseta externa cat toata latimea acvariului
si latimea respectiva se face mai scurta si peste se lipeste pieptanele. E cea mai eficienta solutie din
punct de vedere al skimmarii de suprafata.

Ma gandeam ca daca pui un geam mai scund la un capat ai cutia integrata in acvariu, nu trebuie sa o mai lipesti pe acvariu. Pierzi putin spatiu, castigi rezistenta structurala. Probabil ca pierzi putin la rezistenta pentru ca gauresti fundul.

Problema nu e neaparat gaurirea fundului, cel putin nu din punctul meu de vedere. Problema este ca
in cazul in care gauresti fundul cutia trebuie sa o faci pina jos, ceea ce inseamna ca iti ia destul de mult
spatiu din spatiul displayului si e greu de curatat, fiind de aceeasi inaltime ca si displayul. Pe cand in
varianta cutiei externe ai trei avantaje imediate: nu mai dai gauri in fundul acvariului, cutia nu mai iti
ia din spatiul util al displayului si cutia se face de maxim 20 cm inaltime si poti sa o cureti foarte usor.
Asta pe langa skimmarea de suprafata pe toata latimea acvariului.

Cutia interna e chiar nasoala....
As face externa pe o latura mica dar pc.ciprian avea sticla gaurita asa deci o sa vorbesc cu Mihai (cel care a facut acvariile lui si o sa mi-l faca si pe al meu) si as pune un pieptene.....
Daca nu ca si koala, cutie interna si externa, evident aia interna sa zicem 2 cm latime....
Fac si un refugium...
Sa discutam on topic...
Are rost sa imi fac un mic refugium?
Unde gasesc sticla ultraclara ce poate sa fie taiata astfel incat sa am ca o scobitura in care pun un pieptene si sa cada apa in cutia externa BA?
O sa imi iau skimmerul deltec.
La capitolul pesti ma mai gandesc..
Proiectul inca nu e gata, tata zice ai rabdare ca o sa il fac.....
La un fishroom chiar ma gandeam cu tata deoarece ar fi de idee sa fac acvariul mare in perete dar mie nu prea imi place in perete.
La ala mare nu o sa am nevoie prea curand de bazin de fraguri, ar dura cativa ani pana ar ajunge acceptabil vizual.
Momentan sa ma axez pe asta pe care il fac in vara!
Iau eu rowaphosul daca il mai ai pana la inceputul lui Iunie/ daca mi-l rezervi....
Eu merg la "plaja" sa fac baie si sa sar de la dig nu sa stau dupa fete cum face frate meu cu 2 ani mai mic asta vara (intre timp a incheiat relatia ca faceam eu misto de el ca e prea mic!!!).
Nici macar nu ma indoiam de asta!
D-abea astept si eu controller!
Stiu!
E ok?
E circulat cum trebuie aerul prin ea?
Vad ceva cam frumos in poza, pune si tu niste poze cu acvariul sa vedem cum arata cu noua lampa!
Inca nu!
Asta e cel mai bun ca nu zgarie sticla, e tunze:
http://www.echipamenteacvarii.ro/curatare-acvariu?product_id=827

http://youtu.be/Hp1bSJ_OIN4
Iti da si osmozorul in pret?
O sa ai de curatat la acvariul asta.....
Am vrut sa zic tunze 6015, acvariul trebuie sa il fac ca nu mai rezist cu asta un an.....
Cred ca tind spre un Vortech (financiar vorbind ma incadrez!).
Bine, e ca si a ta!
Multumesc!

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: