[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Prinde-l la lanterna noaptea si scoate-l afara, tine-l in sump vre-o 2 saptamani si dupa baga-l inapoi, nu va mai fi teritorial.
Da, sunt pesti de recif foarte frumosi, dau culoare prin comportamentul de grup.
Cu cea mai mare placere (ai link aici ) dar eu zic sa-ti tragi o saramura, vor arata mult mai bine pozele tale. Succes !
Si, nu crede toate prostiile scrise pe net, unele sunt mituri urbane de-a dreptul.

Un mic update

DSC_1014
cardinal
DSC_1096[1]
N-ai pentru ce dar nu mie trebuie sa-mi multumesti, ci lui Claudiu, in Timisoara i se spune "Banggai Master"
Dand la o parte faptul ca "infundarea" este practic imposibila, chiar daca se va intampla acest lucru riscul de a se intampla ceva nasol tinde vertiginos spre zero datorita modului si principiului de functionare: recircula permanment si trage apa cate putin, elimina nutrienti, elibereaza la exterior.
Singura modalitate in care el poate ramane oprit este sa se arda pompa de recirculare (are rol si de depresurizare-alimentare cu apa) dar in acest caz nu se va mai alimenta cu apa din exterior, dupa eliminarea nutrientilor apa va ramane in interior proaspata si curata ca cea din bidoanele de "La fantana", putin mai sarata, drept.
Cado' de la mine 2 kg de sare, 2 fiole de biodigest/bioptim, adresa va rog
S-au dat, se poate inchide, multumesc !

Eu unul zic ca ti-ar trebui macar 7 leduri (2RB+2W+2B+1UV), le vei putea dima si daca le pui si lupe...spectacol

Astept adresa de livrare in PM.
Imi rezerv dreptul de a alege viitorul proprietar.
Nici nu ti-ai prezentat bazinul si vrei sa te lasi deja ?
Porites-ul il am de la Coralis, mai bine spus l-am avut, are de ceva vreme un alt stapan.
Si cei din strainatate iti vor cere poze cu acvariul tau inainte sa-ti trimita coletul
koala wrote:
Andrei, roaga-l pe nenea, ala care te-a certat, sa-ti arate o poza cu acvariul lui... s-ar putea sa ai o surpriza!
Altfel, eu te sfatuiesc sa mergi pe cai batatorite... daca un alt acvarist are o lampa identica, si daca ii merge bine... fa si tu la fel!
Ca, de sfaturi goale, suntem satui!

+1
Si ca sa n-ai nici o surpriza, nenea ala n-are nici un acvariu.
Si tot ca sa n-ai nici o surpriza, ti-as recomanda sa nu te mai chinui sa scri pe WC-ul ala de forum, intr-o buna zi ai sa te trezesti ca ....nu existi. Ti-o spune un patit.
Vorba unui prieten: penibil !
...dar inghetata "Polar" nu mai e la fel
Da cine Dumnezeu si-a permis sa te certe legat de leduri ?
Spune-i ca Shubi, adica io, merge pe leduri chinezesti CREE de aproape un an si sunt absolut BETON !...la un pret imbatabil
Daca nu crede, sa vina cu un pix si un carnetel sa-si ia notite, ofer poze si filmulete care sa demonstreze evolutia
smilie pe zi
Trebuie pe zi nu pe ora.
http://www.jbl.de/en/aquatics-freshwater-products/detail/2428/jbl-bionitrat-ex
Este o sursa de carbon care nu lipeste, nu lasa "muci", se descompune mai greu comparativ cu biopeletele.
Akaiu, acum esti invidios pe fata
Eu vreau sa incerc altceva, vreau sa fac un test cu lampa de mai jos, ce parere aveti, la 100 cm lungimea bazinului, sa bag 2 sau 3

image
Da ce?, Ti-am dat numarul de telefon al impletitoarei ?
Arata-i nevestei si întreaba-o duios daca ar sta bine o plasa d'aia pe acvariu

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: