[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adrian09
Forum Index » Profile for adrian09 » Messages posted by adrian09
Catta wrote:Asa e.E boala grea---e contagioasa, se vindeca greu si de cele mai multe ori se agraveaza (de la una se fac mai multe)

foarte contagioasa.... se ia rapid si... rar care reusesc sa se vindece....

bine ai venit
ca sa fi sigur ... daca e substratul sau nu...fa o combinatie de apa de osmoza cu apa de la retea.. sa ai GH undeva la 10...si fa 2 schimburi masive de apa de cate 50% ,faci un test ;la GH, si dupa 3 zile ..sau o saptamana,mai faci un test si vezi daca a crescut GH-ul.Ar fi bine sa faci un test pe zi,vreo 3 -4 zile si sa il faci si pe cel de pH.. sa vezi daca ai variatie mare la pH
ce faini sunt..

da chiar.. ce draq le-ai dat sa mance ca in week-end parca ziceai ca ai fost ocupat....ia fa inventarul in casa..pisica,catelul,papagalul.....sunt?

Artur,spuneai de haplea al tau.. ia uite... daca intra maestru' in bazin.. cred ca raman doar hainele de el..

Dan .. ai gresit.. cred ca e passat-a...
Silviu... hoo revino-ti tata.... descarca o sticla de vin si trece....eu nu am patit doar odata...cind imi doresc foarte mult ceva...trebuie sa apara complicatiile.. mai ales aproape de final...nu se poate sa nu ma blocheze ceva,sau sa nu mearga ceva asa cum e in plan...nu ti se pare ca era prea frumos ca totul sa mearga uns?
Si daca vorbim de calitatea produselor... sa fim seriosi...la produsele de consum de duzina... nu prea mai vezi diferenta de calitate,francez,neamt,englez ....roman...sunt cam la fel la calitate...diferenta e foarte mica..la produse speciale... aici se schimba situatia....
un exemplu... am 2 sun sun 402... chinezarii ... dar isi fac treaba de 6 luni.. nu am probleme cu ele,isi fac treaba .Am si un enheim 2224 ,nu il folosesc.dar dupa ce l-am deschis de 3 ori,un din cleme am vazut ca e fisurata...asa ceva nu se poate intimpla la sun sun pentru ca cleme de fixare sunt mult mai rusesti sa spun asa...
Eu asa ved lucrurile cu produsele de duzina

Dar cu bazinul.. asta chiar e nasoala....asa ceva.... unde plm e CONCEPTIA neamtului.. astia ori erau arabi la ambalare ori africani.. treaba cu emigrarile
in primul rand.. stiu ca solutia de declorinat.. cum spui.. eu cred ca e un conditioner de apa care elimina repede clorul si cloramina si absoarbe metalele grele din apa...dar ,din cate stiu nu se pune in bazin,se pune in apa pentru schimb...Si ca orice reactie,are nevoie de ceva timp...
acum nu stiu... cum ai facut dar se pune odata la cantitatea de apa... nu am auzit sa se faca tratament de genul odata la 2 zile sau ceva in genul asta..
Daca ma insel,colegii se ma corecteze
NO3..nu iti fa probleme.. eu in apa de la retea am 25..dar poate ca pentru plante ar trebui o valoare ceva mai mare la NO3 .. nu sunt sigur dar din cate stiu ca sunt plante care sunt consumatoare de NO3.. Diferenta intre GH siKH.. nu stiu ce sa spun... poate cineva mai cu experienta sa te lamureascaTotusi.. conteaza fauna si flora pe care o ai .. daca te incadrei la necesitatile lor.. nu cred ca e problema

nu stiu de ce aveam impresia ca pleco ,ancistrusii sunt timizi... ai mei ai vad doar la mancare....si atunci daca ma ridic in picioare fug.dar de creveti...nici nu ma gandeam
ce o fi zis...la romani merge...ce aiurea cind te astepti sa vezi ceva frumos si... scoti din tipla dezastru'...

hai sa iti mai descretesti fruntea.. uite de la minutul 2...pleco.creveti pe mana omului...

https://youtu.be/VOLaN3y40NQ?t=148
Silviu Man wrote:
dan.pavelescu wrote:Ma uit la poza pusa de Gabi si iar ma mananca in foond sa..

De parca ai fi singurul

cu siguranta nu e singurul cu mancarici...
Ce rau esti...pai din cate am inteles.. sau doar mi se pare.. dar si sefei ai plac colturile de natura pe care incerci sa le faci...las-o si pe ea sa isi aduca aportul.. nu cred ca va spune nu..

da... corect, cred ca nu m-am exprimat bine...eu ma refeream la faptul sa folosesti blat dublu de 18mm sau blat de bucatarie
da.. e simliu tare ma nenea Silviu... dar am un mic sfat... in general cam asa e....cand te apuci de treburile cu copaceii....cred ca e mai bine sa folosesti mainile sotiei... daca ea accepta.... ca ale noastre... cam tremura la chestii asa marunte..
asta e parerea mea... un blat dublu din pal de 18mm.. nu e de 20...cred ca e mai rezistent decit blatul de bucatarie...am impresia ca densitatea e mai mare la 18mm decita la blatul de 40sau 50.. nu stiu exact cat are cel de bucatarie
ia uite Silviu.. nu stiu cum draq au facut astia pomoisorii...sau sunt plantele asa... cred ca te intereseaza
https://youtu.be/U48c9ldW4lQ?t=10
Silviu Man wrote: Se cheama bautori, Dan!
Betivii sunt o alta specie, descendenta a bautorilor, si care au suferit un regretabil drift ... comportamental!

Silviu stieee...
lasa coala.. nu compara extremul cu pescuitul... extremistii sun ciborgi...dar la sfarsit.. tit la gratar se ajunge..

ar putea sa il faca din pal de 2 cm ,blatul se fie dublu si ca structura din placile de pal, trebuia sa fie cel putin una longitudinala,pe intreaga lungime a mobilierului,centrala.iar pentru stabilitatea mobilei, cel putin cite doua placi perpendiculare pe o parte si pe cealalta a celei longitudinale...apoi blaturile ,inferior si superior

_|__|_

ceva in genul asta... sau chiar 3 perpendiculare... dar sfatul meu este sa faca unul metalic... pentru ca la unul din pal este greu sa il faci sa ai spatiu de sump....
..asa stiu si eu... din ce am mai citit.. ca nevoia de CO2 pe timp de noapte este mai mica... dar prn introducerea si intreruperea CO2 ,apare o variatie a pH-ului...un pH variabil nu cred ca e bun pentru populatie...Din punctul meu de vedere as lasa aditia permanent sau as reduce putin.pentru aevita o variatie prea mare a pH...asta e parerea mea

Forum Index » Profile for adrian09 » Messages posted by adrian09
Go to: