| Message |
|
|
|
apa sta l;a declorinat 24 h
|
 |
|
|
|
interesant programul...cum procedezi cu fertilizarea si aditia de CO2?
|
 |
|
|
imi place...si bine ca mai ai melci....
eu cind fac schimbul de apa si imi apare cite ceva asa mai mare...il scot cu plasa .. nu il las..
ceea ce nu pot sa rezolv ,este culoarea albicioasa a apei care apare dupa schimb.. cam 2 ore...singura explicatie care o am este ca deranjez bacteriile din substrat,in timpul aspirarii
|
 |
|
|
bobiciupe wrote:Cu cat ai mai multa lumina, cu atat ai nevoie de mai putin amoniac pentru a creste alge. De aceea cred ca lumina este factorul care provoaca/creste alge....si de aici putem filozofa mult si bine, pentru mine lumina putina a insemnat sanatatea maxima a setupului.
la cit ai ajuns cu lumina...W/l?
|
 |
|
|
suuper...
stiu ca e bine sa incep cu plante easy dar .. trebuie sa vad ce si cum pentru ca sunt foarte multe si mai ales ca trebuie sa am si plante cu crestere rapida... ca sa mai infranez algele...iara.. cu lumina..fertilizarea.. co2...stiu ca numai din citit....nu o sa invat mai nimic...trebuie si practica... oricum nu o sa ma apuc de capul meu... voi de ce sunteti profesori..?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Gabi.. da.. tu aiapa in bazin.. sau scoti apa cand faci poze....  ......nu am vazut impuritati ....e super curata..
foarte fain si mai ales animalutele astea sunt superbe...ma mananca tot mai tare sa incerc un plantat dar....nu prea am curaj... la cunostintele care le am deocamdata.. dar cred ca o sa ma risc la unul de 100l.. e superb
esti artist
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
eu cred ca ar fi bine sa spui sau sa pui niste poze cu evolutia bazinului.. in caz ca apare vreo complicatie... poti fi ajutata ..
eu sper sa nu fie nevoie... si totul sa mearga normal..
succes
|
 |
|
|
|
pai... nu vedem si noi ceva poze cu al' mare?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
no... mai greseala omul... se intampleste si la case mai mari
|
 |
|
|
|
am vazut ce cauti...si.. corect,pe rand ....si daca vrei sa sari peste etape... ve reusi dar in timp te vei intoarce la ele pentru ca te vei lovi...
si mie imi place fotografia.. dar .. nu cred ca mai am rabdare...ca sa sti sa faci 2 clik-uri calumea....ai de tocit...si nu cred ca mai sunt in stare
sa ai bafta.. oricum.. performantele apar in timp...ca si in multe altele...nu se poate repede..
Cum mai zicem noi in constructii... "scula stie meserie perfect...conteaza cine o manuieste"
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
se pare ca la mine merge bine cu temperatura.. cu algele... mai sunt pe ici pe colo...cred ca cei care aveti pesti de apa rece ar fi cazul sa faceti schimburi de apa mai dese...mie nu mi s-a mai ridicat apa peste 24 ,5 doar 2 ventilatoare.. dar cu schimb de apa la 3 zile
|
 |
|
|
|
chiar nasol.. nu ai avut noroc de ei..
|
 |
|
|
|
normal....se pare ca racii s-ar potrivi bine cu carasii... daca ar fi de apa rece..
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
mincare adaugi forte putin asta inseamna cam cat pentru 2 pestisori mici... .. cred ca de 2 pe saptamana sau mai mult.. colegii pot sa spuna mai bine... eu am sarit faza ciclarii si ..nu doresc nimanui experienta... la un nou set-ap stiu ce am de facut..
ca sa sti cum evolueaza ciclarea .. e nevoie de analize.. dar...nu e necesar pentru ca aceasta evolutie enormala.. existanta amoniacului la inceput ,api scade amniavul cresc nitritii si putin nitratii si cind a crecut nitratii si au scazut nitritii ar cam fi facuta ciclarea.. dar mai repede de 4 saptamani sa nu te gindesti..deci sa faci analize ar fi doar o cheltuiala de bani in plus ca sa cumperi teste dedicate...banii pentru teste ai putea sa ai investesti intr-o filtrare
deci ai timp sa iei berea linga tine si sa faci planuri.. sa studiezi ce pesti vrei compatibilitatea lor .. plante aranjament etc..
scuze .. acum am vazut ca ai scris si tu.. incepuse o alta pagina
|
 |
|
|