| Message |
|
|
|
Hehe super interesanta si amuzanta descrierea,cat mai multi useri ca tine ^^
|
 |
|
|
|
Perfect de acord cu endlerii,nu sustin ideea de neoni putini,acesti pesti sunt frumosi cand sunt multi ,minim 30
|
 |
|
|
Vreau si eu sa fac cu blonda 
|
 |
|
|
|
Sa nu pui cata mamcare arata in poza,betta e satul si cu 3 granule pe zi
|
 |
|
|
|
Stiu,se mai intampla astfel de mistere,unii sunt vazuti dupa 1 saptamana,altii nu mai sunt ,dar se gasesc la schimbarea setupului,oscioare ij substrat...cine stie ?!
|
 |
|
|
|
Superb
|
 |
|
|
|
Desigur,depinde si de cata lumina(cat de intens/profram/etc) si cat de aproape de fereastra
|
 |
|
|
Acvariul nu se tine langa ferestra in lumina directa a soarelui,in primul rand pt ca nu se poate sti/controla cate grade va avea apa in acel acvariu(poate depasii 40grade) si pt ca apar alge 
|
 |
|
|
|
Trecand peste ,te rog nu baga acel castel si acea inutilitatepde "planta"in acvariu,o sa se creeze alge care o sa se depuna pe ea,o sa ramana pestele blocat in castel,etc...te rog asculta.ma,nu vei avea nicio satisfactie sa vezi ceva din natura kitschuit la maxim.
|
 |
|
|
|
Vezi ce pui,daca sunt africani nu inseamna ca intr.un spatiu inchis serg toate feluritele
|
 |
|
|
|
GEO,te rog din suflet frate sa te abtii sa mai rexomanzi oamenilor plante artificiale,sau alte acareturi ce por creea focare de infectie.
Bolul NU ESTE BUN !!!!!!!!!!!!!!!!
BOLUL NU ESTE BUN !
Bolul NU ESTE PENTRU ANIMALE !!!!!
Daca nu iti plac plantele,NU RECOMANDA DELOC ! Nu sunt fan deloc aquascape,nu sunt cu migaleala la plante,daca prind vreo planta gratis o pun in acvariu si o las sa creasca pana la saturatie sau pana impiedica pe alta sa se dezvolte,DAR NICIODATA NU RECOMAND PLASTICE IN ACVARIU in afara de tzevaraia de la filtre. VA ROG ! Incetati cu aberatiile si daca chiar vrem sa cheltuim cat mai putin,hai sa urmam urmatoarele cateva sfaturi:
-Citim INAINTE !!!
-CATI BANI AVEM ?
-- Sticla(ACVARIU/NU BOL!!!)
--Filtru(NU BURETZEL !) in functie de marimea acvariului
- Material filtrant daca acvariul are nevoie de extern
- substrat(nu e graba)decat DACA AVEM bani
-lumina DECAT DACA AVEM bani
- APA DE LA ROBINET((nu plata,nu de la izvoare))
START !!!!! (Ciclarea acvariului---> mai xitim odata ciclarea si nevoile pestilor)
-intre timp(1 luna,2) cumparam substrat/lumina
-1/2 pesti (nu corydoras)
-dupa 1 sapramana daca totul e bine,alti pesti
-schimb de apa la 3/4 zile cate 20/30%
-NU SCOICI,NU PLASTICE,NU GROTE ASCUTITE/TAIOASE
aceste sfaturi au ca scop educarea unui mic acvarist,nu o cearta propriu zisa la cei ce au facut greseli,ci la cei ce continua sa o faca desi le zicem sa nu.
NU INVESTITI FARA SA CITITI !
|
 |
|
|
|
Din ce citesc la rapid,NU iti trebuie incalzitor,apa NU se sxhimba toaya
|
 |
|
|
|
Hei,in sfarsir un mehedintean de.al meu,dupa atata timp. Eu sunr din severin,daca ai intrebari,nu ezita sa ne contactezi. Asteptam poze pt a "retusa"acvariul ^^
|
 |
|
|
|
Eu vreau tanin cat mai mult,altii vor sa il elimine...e ca faza cu hrasele/slabele si faza cu parul drept/parul cret
|
 |
|
|
Adica sunteti niste bogati putrezi,iar eu sunt invidios pe mirosul vostru 
|
 |
|
|
|
F bine atunci.
|
 |
|
|
|
Uite,si eu sunt adeptul pestilor,nu al aquascapeurilor,nu al plantelor,nu etc...daca vrei sa te axezi pe pesti,asigura.te ca su stratul are granulatia necesara,asigura.te ca nu sunt elemente de decor ce ar putea ranii pestii sau a risca sa iti ramana blocati si asigura.te ca oferi filtrare.
|
 |
|
|
|
Consider ca e f bine ca nu vrei sa incepi cu pestii din prima,asa cum cei mai multi fac,se grabesc sa bage pestii si...dezastru.
Ia.o usor,acomodeaza.te cu acvariul pe care o sa il iei,pana se dezvolta bacteriile,plantele si etc,te vei decide singur in privinta pestilor fara a te lasa influentat. ape limpezi
|
 |
|
|
|
Mie imi placea cu salbaticiune. De ce nu va plac increngaturile si palcurile de plante peste fratilor ? Arata mai natural,plm..
|
 |
|
|
|
Ancistrusii mesteca doar plante ofilite,fara fier,ceva pe duca,nu stiu ancisrrusi care sa se infiga in plante verzi,sanatoase. De obicei,cand un ancistrus se ia de vreo planta,acea planta are deficiente de ceva...
|
 |
|
|