Message |
|
Foarte tare! Mi-a placut descrierea ta, ai atins toate punctele de interes.  Ma intrebam si eu cum ar fi daca...  Cristi, acum tie sa-ti fie de bine, iar noua de folos.
|
 |
|
hadul wrote:
ionut_dt wrote: aventura mea in lumea marinelor se cam apropie de final. De vreo 2 saptamani m-am pricopsit cu o mica sirena  si prioritatile s-au cam schimbat
sapatamana 1: cum tuseste, cum partuieste, cum gangureste - va treziti amandoi
sapatamana 2: cum tuseste, cum partuieste, cum gangureste se trezeste doar mami, tati doarme
sapatamana 4: cum tuseste, cum partuieste, cum gangureste nu se mai trezeste nici mami nici tati - se trezesc amandoi daca plange bebe
sapatamana 6: cum plage se trezeste mami; tati doar daca primeste niste coate'n coaste
.........
luna 5-6: ne dau dintii - ati belit-o amandoi. trebuie sa ne scarpinam la gingii cu toate alea - totul e in gura
luna 6-8: o luam de-a busilea - ferea ca agata tot ce e sub 30 cm - primul raft de la bibloteca golit - puse doape la prize
luna 8 14: o luam in picioare - tot ce e la mai putin de 60 cm deasupra solului pare a fi de mancare, sau tre sa fie pe jos - raftul 2 si 3 trebuie golite - puse doapele care lipsesc la prize
sa fiti fericiti si bucurosi de o asa binecuvantare! si sa va bucurati de fiecare secunda, de fiecare scancet, de fiecare zambet!
Un tatic, care stie ce inseamna sa fi tatic! Bravo!
Felicitari pentru bebe! Sa va traiasca!
|
 |
|
Da' stiu ca nu te joci! Numai acareturi de firma. Sumpul, putin cam inghesuit, dar merge.
|
 |
|
aurecj wrote:
koala wrote:
Serios vorbind:
- anthias e o specie dificila si mofturoasa... au gurile mici si nu mananca orice... sunt sensibili, se imbolnavesc primii si mor inaintea tuturor celorlalti.
- chromis e o specie ciudata si neinteleasa... aparent, sunt pesti rezistenti la orice... da' mor in mod suspect. Se duc, asa, unul cate unul.
Plm, eu nu as putea sa recomand nimanui sa-si ia pesti d-astia.
Eu am luat acum aproape 1 an un grup de 5 chromisi si 6 anthiasi. In afara de 2 anthiasi care au dat coltul (unul cu rana aia urata la coada, daca-si mai aduce cineva minte, iar altul care s-a sinucis sarind din acvariu), n-am avut nicio problema cu ei. Mai mult, combinatia de verde-albastru a chromisilor cu roz-portocaliu a anthiasilor arata demential si mai si umbla tot timpul impreuna, iar de mancat mi-ar manca si degetele toti, daca m-ar prinde.
Probabil in combinatie cu pesti mari se streseaza si o iau in balarii, nu stiu ce sa zic, dar la mine nu e cazul.
Et voila! Asadar, se poate, nu e cazul sa generalizam.
|
 |
|
|
 |
|
[quote=bulan77]Un grup de anthias sa faca plimbari prin tot acvariu si asta e  [/quote]
Cu cromisi, as mai adauga eu.
|
 |
|
Am inteles, sa traiti!
|
 |
|
Aure, merci de explicatii, acum am inteles figura!  Eu am diploma de economist si prestez la ISU (munca de jos).
|
 |
|
In conditiile in care vasul ATO se afla mai sus decat nivelul sumpului, tot vor fi probleme cu apa care urca-n vas?
|
 |
|
Esti sigur ca sunt copiii tai si nu i-ai luat pe ai altcuiva?  Frumosi copii, sa-ti traiasca!
PS: Mai pui piatra sau ramai cu atat?
|
 |
|
Salut,
Ai fi dispus sa trimiti piatra vie la Cluj? E piatra vie cu adevarat sau...murata?
Merci!
Dan
|
 |
|
Sa fie intr-un ceas bun!"Iarna nu-i ca vara".
|
 |
|
Romeo, te-ai lovit de cruda realitate, mancarea pentru tropheusi nu e ieftina deloc. As zice ca e cea mai scumpa mancare pentru pesti, fie ca vorbim de pesti de apa dulce sau marini. In rest...sa auzim de bine si pozeeeeeeeeeeeeeee (cand ai timp)!
|
 |
|
Bla bla bla, tra la la, etc, etc. Bai Romeo, tu nu sti ca o poza (sau un filmulet mai bine  ), face mai mult decat o mie de cuvinte? Huooo! Noi cand vedem pestii in bazin?
|
 |
|
|
 |
|
Complicata mai e sarea asta!  Bagi sare...nu ajunge, mai tre' din ala si din aia.
PS: Sebi, o sa-ti urmaresc evolutia step by step, cine stie, poate intru si eu in"clubul"vostru.
|
 |
|
Ok, merci de lamuriri.  Esti in grafic sau nu in privinta timpului trecut de la startare?
|
 |
|
CatalinBarbu wrote:Cei de la AF spun parca ca poti introduce primii pesti dupa primele 14 zile de la startare.
Si daca schimbi sarea din mers cu ai facut tu, Catalin?
|
 |
|
Nu, ca Peti ia vandut!  Mai lasa-i cateva zile sa fi sigur, cel putin eu asa as face.
|
 |
|
Pestii noi introdusi vor plati taxa de protectie la astia.
|
 |
|