Acvariu : 100x40x50 , filtru 500l/h , neon osram 18w/77 , incalzitor.
Intai o sa va dau niste detalii despre cum am procedat inca de la achizitionare ca sa ma puteti ajuta mai bine.
Am pus pietrisul (13 kg cam de 2-2.5 mm ; 2 kg mai maricel colorat albastru ) am umplut acvariul cu apa rece de la robinet am pus Nutrafin ( tratament pentru apa de la robinet Betta plus ) am lasat apa 24h apoi am pus 2 pastile de Bactozyn una in apa iar cealalta in filtru , am lasat cam 4-5 ore apoi am introdus pestii : 4 scalari , 4 molly , 4 corry albi , 2 platy , 2 xifo si un melc ( nu ii stiu denumirea ). A 2 zi am pus si niste plante imi cer scuze dar nu le cunosc denumirea ( o sa pun niste poze cat de curand ).
Eu doresc sa creez un mediu cat mai apropiat de cel natural asadar doresc sa pun niste plante , aici veniti voi in ajutor

) , din cat am inteles plantelor le trebuie un substrat special sau solutii speciale , deci as vrea sa stiu cum ar fii cel mai indicat sa procedez , scot toata apa si pietrisul pun substrat special apoi reamenajez sau le pot planta asa si pun solutii speciale in apa , ce fel de plante imi recomandati de fundal ( mai inalte ) , si as dori ceva ca un fel de iarba pe intreaga suprafata a acvariului daca se poate , plantele as dori sa fie usor de gasit nu ceva rar... sau foarte scump , astept cu nerabdare orice sfat .