[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tonnydea
Forum Index » Profile for tonnydea » Messages posted by tonnydea
Eu am un mascul de betta in acvariul comunitar alaturi de xipho, guppy, molly si nu am avut probleme.
Partea buna e ca imi tine sub control populatia de vivipari. E un adevarat festin pentru el cand apar alevini prin acvariu .
Sa cumperi de la mine niste femele de molly
Vand acvariu compartimentat pentru betta.
Dimensiuni 50x30x20 (Lxlxh) cm.
Are 4 compartimente in fata, fundal negru in spate. Geamuri de 3mm taiate si lipite de mine.
Pret 15 RON.
Compartimentele au partea din spate ridicata 4-5 mm pentru schimb mai usor de apa.
Un nou setup dupa o defrisare masiva.
In scurt timp o sa caut plante care cresc mai greu. Cabomba la 4 zile de la defrisare a trebuit taiata iarasi.
Am facut pauza cu fertilizarea PPS PRO micro si macro, si easycarbo. Am last doar CO2 de la bomba (o bula la 2-3 secunde).
Se poate inchide ! Multumesc !
In urma defrisarilor masive am un lighean de plante din urmatoarele :
Bacopa, cabomba, egeria.

Plantele stau de ieri in lighean, daca nu le vrea nimeni pana maine, le arunc.
Nu trimit nicaieri !

Mesaj pe PM si vorbim asta seara dupa ora 16.
Inca e valabil !
Sunt din pui campioni (ce au rezistat in acvariul comunitar printre plante).
Schimb si cu plante de acvariu diferite de cele pe care le am acum (adica : elodeea, cabomba, echinodorus, vallisneria, bacopa, anubias).
Pestii provin din acvariul de 126 litri din semnatura (Am si un filmulet in prezentare).
Pestii se ridica de la locatia mea (Vezi semnatura). Nu trimit nicaieri in tara!

Pentru cei interesati, contactati-ma pe forum sau pe YM: tonnydea.
Daca nu apar aripioare ciupite sau alte semne clare de agresivitate nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme.
Oricum masculul cand se pregateste sa depuna e ceva mai agresiv cu femela.
Din ce imi dau eu seama, in poza a 2-a ar fi mascul, in prima cred ca e femela. Cat de mari sunt pestii?

Eu am 2 femele de golden gourami si se cam alearga prin acvariu. Au vreo 5 cm fiecare.
Cateva poze cu plantele rearanjate in ghivece de lut si un filmulet.

Update pret - 190 RON
Update pret - 110 RON
Update pret - 90 RON
Am mai adaugat ceva plante, am inceput fertilizare zilnica, cu PPS-PRO, aditie CO2 de la bomba 2,5 litri, difuzor CO2 - filtru de tigara, easycarbo supliment zilnic.
Am atasat si 2 poze facute la interval de o saptamana.
Astept sa mai creasca plantele ca sa le rearanjez.
Pachetul contine :
1. Acvariu din geam de 4mm cu urmatoarele dimensiuni : L x l x h = 50 x 25 x 35 mm = 44 litri volum total (aproximativ 40 litri de apa incap in el)
2. Capac confectionat manual din lambriu PVC colantat, care ofera destula entanseitate incat sa nu se simta miros de "balta" in casa.
3. Neoane 2 x 15 W cu suport fixare in capac (bonus un tub de 15 W philips cu lumina galbena) cu intrerupator pe fir.
4. Peisaj fundal adevcat
5. Filtru intern AQUAEL Fan 1 300l/h, consum 2,3 W
6. Incalzitor RESUN 100 W cu termostat si ventuze pentru fixare pe geam
Pret - 200 RON

Fostul meu acvariu. Acum am unul de 126 litri.
Date de contact : tonnydea pe messenger sau pm pe forum

Pachetul contine :
1. Acvariu din geam de 4mm cu urmatoarele dimensiuni : L x l x h = 40 x 20 x 30 mm = 24 litri volum total (aproximativ 20 litri de apa incap in el)
2. Capac confectionat manual din lambriu PVC colantat, care ofera destula entanseitate incat sa nu se simta miros de "balta" in casa.
3. Neoane 1 x 8 W si 1 x 11 W cu suport fixare in capac (bonus un tub de 8 W philips cu lumina galbena) cu intrerupator pe fir.
4. Peisaj fundal adevcat
5. Pompa de aer RESUN AC-9901
6. 2 filtre cilindrice cu bureti si piatra pentru aerare + furtune si T-uri (bonus inca 2 filtre cu bureti)
Pret - 120 RON

Ideal pentru a creste pui. Eu am crescut in el pui de guppy si molly.
Acvariu sferia taiata 10 litri
Capac colantat cu suport prindere dulie pentru bec
Bec economic 20 W
Termometru lipit pe geam
Pret - 100 RON

Eu l-am avut pentru betta cu ceva plante si un fan micro in el. daca se doreste si filtru intern fan micro discutam.
O sa pun si ceva poze dar trebuie sa mai aduc ceva plante inainte . Ca sa mai acopar din greseli pe acolo .
Multumesc tuturor pentru caldura de bun venit !

Forum Index » Profile for tonnydea » Messages posted by tonnydea
Go to: