[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tonnydea
Forum Index » Profile for tonnydea » Messages posted by tonnydea
De inchis ! Voi schimba acest acvariu si setup.
De inchis ! Voi schimba acest acvariu si setup.
De inchis !
De inchis !
De inchis !
De inchis !
Vand acvariu compartimentat pentru betta.
Dimensiuni 50x30x20 (Lxlxh) cm.
Are 4 compartimente in fata, fundal negru in spate. Geamuri de 3mm taiate si lipite de mine.
Pret 15 RON.
Compartimentele au partea din spate ridicata 4-5 mm pentru schimb mai usor de apa.
15 RON acvariu betta, poza primul post.
am relipit azi fata respectiva si il las nemiscat o saptamana.
nu intrase apa sub silicon, totul era cauzat de presiunea apei care impingea puternic. Din ce am observat la dezlipire, in partea de sus unde facea cele mai multe bule de la presiunea apei, acolo era stratul cel mai subtire de silicon. Sper ca acum la presarea de astazi sa fi iesit mai uniform.
dunga e in silicon, apare doar cand e acvariul cu apa (adica, cand e presiune). Acvariul nu curge. Am scos apa din el si il mai las pana Sambata sa vad daca se mai intareste siliconu.
Am relipit acum o saptamana un acvariu de 200 litri doar o fata si astazi i-am facut proba cu apa.
Dimensiuni acvariu 100x40x50 cm.
Am cateva dubii daca asa trebuie sa arate lipitura la proba cu apa .
Astept parerile celor cu experienta.
Am mai lipit un acvariu de 40 litri care la fel a facut la proba cu apa, dar apoi au disparut ca prin minune ... in timp
Dupa o rezervare indelungata ... revine la vanzare !
Reducere : acvariu - 20 RON
Vand acvariu compartimentat pentru betta.
Dimensiuni 50x30x20 (Lxlxh) cm.
Are 4 compartimente, fundal negru. Geamuri de 3mm taiate si lipite de mine.
Pret 25 RON sau schimb cu filtru cascada sau intern cu sparybar.
Compartimentele au partea din spate ridicata 4-5 mm pentru schimb mai usor de apa.
rezervate !
Donez urmatoarele pungi de plante :
1- plante de suprafata amestecate - lemna minor, limnobdium, pistia, salvinia, ricia
2 - hydrocotile leucoceptala, ceratopteris trahlicotes, hemiathus micranthemoides
PM si apoi va dau nr de tel. Ne intalnim la Profi de la Prelungirea Ghencea.
Regula primul venit, primul servit. (as prefera sa fie macar un user cu ceva activitate pe forum)
Salut !

Am eu AQUAEL minicani 80

http://www.pepika.ro/21-Acvaristica/385-Echipamente-pentru-acvaristica/429~Filtre-de-apa/4981-Filtru-extern-Aquael-Minikani-80.html

Are pompa care trage apa din acvariu de 650l/h. In si out facute de mine din mufe si coturi HYDOR cu spraybar.

Daca esti interesat iti trimit si poze cu el. Are inele ceramice in sertarul de jos, si bureti in celelalte 2 (eu am pus si perlon sub bureti si debitul se pastra considerabil)

150 RON - filtru complet (pompa aquael 650l/h, canistra, in si out, furtune)
Asa cum spune si titlul, donez maxim 10 molly la fiecare user care se anunta. Pestii se ridica de la Prelungirea Ghencea, langa Profi.
PM si apoi discutam la telefon.
daca buretele a venit standard cu filtrul inseamna ca e bun. daca pui burete grosier o sa ramana particule mici de mizerie prin apa.

Forum Index » Profile for tonnydea » Messages posted by tonnydea
Go to: