Acvariu 60x30x30 cm = 54 litri - acvariu EHEIM, silicon negru, sticla prezinta ceva zgarieturi fine, autocolant negru pe spate, PAD intre acvariu si stand.
Capac acvariu albastru de firma - 1 neon 15 W, nu este nimic modificat/taiat din capac, materialul din care este confectionat este gros 2-3 mm (nu ca cele care sunt comercializate acum de 1 mm)
Stand acvariu DIY - 60x30x75 cm
Sistemul este complet cu incalzitor Atman 100 W si filtru cu burete EHEIM, va mai trebuie doar nisip, plante, ciclare si apoi pestii.
Nu se vinde pe bucati !
La OSRAM se recomanda 30 minute perioada de burn-in. Cel putin asa recomanda de la marbotrade, dar pentru toate neoanele, indiferent ca sunt T8 sau T5. Astea sunt recomandari verbale .. nu am nimic scris de la ei ...
Cel mai probabil ai 2 masculi, intr-un acvariu foarte mic si putin plantat. Incearca sa pui niste poze cu inculpatii ca sa iti putem da un raspuns corect.
Ofertele le voi primi prin mesaj privat sau pe mail : tonnydea@yahoo.com Ofertele trebuie sa contina poza reala cu inculpatii, varsta, lungimea si cati masculi si cate femele (preferabil jumate jumate).
Doresc doar cu ridicare personala din Bucuresti (nu ma risc pe posta sau curier).
Preturile sa fie decente !
Pai apa se scurge in permanenta din acvarii ... e ca un prea-plin, iar pompa care imi baga apa de jos e reglata la minim ca sa nu depaseasca debitul pe care poate sa-l preia prea-plinul.
Intradevar am avut unele probleme din cauza melcilor care seara se simt mai in siguranta pe langa gaura de preaplin, dar am rezolvat-o cu plasa PVC, o sa inventez zilelea astea ceva mai estetic .
De ceva vreme nu am mai facut nici un update la proiectele acvaristice desfasurate in ograda mea.
Dupa vreo 2 saptamani de munca, va prezint noua mea jucarie – raft cu 30 acvarii display de 5 litri fiecare cu sistem de scurgere,
sump 60 litri si acvariu de 70 litri pentru femele betta si juvenili.
Sistemul mai trebuie imbunatatit pe ici pe colo, dar el este perfect functional acum.
Fiecare acvariu gazduieste un betta halfmoon si un melc pomaceea.
Va invit sa urmariti imaginile si filmuletele urmatoare :
Masculul se lasa cu puii pana ce alevinii inoata la orizontala, cam 48 de ore de cand se vad coditele la icre (din experienta proprie).
Daca nu ai microviermi sau artemia proaspat eclozata, sansele sa ridici ponta de alevini, sunt foarte mici 1-5 % (din experienta proprie ... dintr-o 100 icre , daca ramai cu 1-5 pui daca esti norocos, crescuti cu prafuri sera micron).
Succes !
Acvariu sticla 6 mm - 80x25x35 (Lxlxh cm) - 70 litri brut
Capac din lambriu PVC 10 mm, colantat negru, contine sistem iluminat 3x18W (2x865 si 1x830 OSRAM), ventilator si sursa alimentare ventilator.
Stand acvariu 80x30x80 (Lxlxh cm) din PAL 18 mm culoare wenghe, cu 2 usi.
Bonus la tot pachetul, plante de acvariu si substrat manado. (riccia, marsilea hirsuta, staurogyne, mayaca, phoenixx moss, vallisneria spiralis, hidrocotile tipartita)
Pret pachet complet acvariu + capac + stand = 300 lei
JBL E701 Greenline - 280 lei. Pachetul contine tot ce se vede in poza. Mediile filtrante ceramice si micromec sunt curate, ca noi.
Produsul se vinde doar cu proba.
Functioneaza impecabil!
Se ridica din Prelungirea Ghencea, zona Profi.
PM sau telefon 0723955340 - Tonny.
Caracteristici :
- consum mai redus de energie cu 31%, adica consum de max. 9W.
- pentru acvarii cu volum cuprins intre 60 si 200 litri.
- volum: 6.1 litri
- debit: 700l/h
- dimensiuni: L x l x h: 18x21x35 cm.
- furtune de conexiune 12/16 mm.
I lingurita sare neiodata la 10 litri (sarea amestecata intr-un pahar cu apa si apoi turnat in acvariul cu pestele)
Temperatura la 28 in acvariu + albastrul de metilen care deja l-ai inceput. Cand schimbi apa o zi sau 2, redozezi si sarea si albastrul de metilen. Incearca sa-i dai mancare buna, eventual hrana vie sau macar congelata.
Succes !
Endleri black bar - peste 30 buc - pret special - 25 lei toti (nu sunt corciti)
Melci pomaceea galbeni - 0.5 lei/buc - minim 6 buc
Scalari 8-9 cm corpul - 7 bucati - pret special - 35 lei toti (4 negri, 3 albi)
Cultura de start microviermi si bananaworms - 8 lei/cultura - 15 lei 2 culturi (una de bananworms si una de microviermi)
La pachetele cu pret special se da bonus cate jumatate de lighean de plante : riccia fluitans si mayaca fluviatilis.
Endleri blak bar - 2 lei/buc - la mai mult de 20 buc pretul devine 1,5 RON/buc (nu sunt corciti)
Melci pomaceea galbeni - 1 leu/buc
Scalari 8-9 cm corpul - 10 lei/buc (4 negri, 3 albi, 1 marmorat voalat) - 60 lei toti
Cultura de start microviermi si bananaworms - 10 lei/cultura