[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Compatibilitate betta  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
mihaibaciu
Member
[Avatar]

IP:

Salut,vreau sa imi cumpar si eu un beta sau 2.dar nu stiu daca o sa traiasca in acvariul meu,din cauza celorlanti pesti.speciile de pesti pe care le am eu in acvariu le gasiti la coltul incepatorului in topicul ,,acvariu din ce in ce mai bun''.vreau sa stiu daca imi pot lua un betta sa creasca fericit la mine.ms astept raspunsuri
aici linkul de la pagina mea http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/19947.page#p166603
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Din pacate e incompatibil cu ce specii de pesti ai tu acolo. Betta prefera temperaturi mai ridicate decat majoritatea pestiilor, iar tu ai specii de pesti care prefera temperaturi mai scazute(carasul). Daca iti place asa de mult, poti tine un betta intr-un acvariu nano, pe care il poti face chiar tu sau cumpara, cu costuri minime. E chiar recomandat sa fie tinuti singuri fiindca sunt mai agresivi de felul lor. Personal nu iti recomand sa pui un betta in acvairul comunitar, fiindca va fi tot timpul stresat de ceilalti pesti si mai e si diferenta de temperatura.

This message was edited 1 time. Last update was at 27/03/2012 11:11:51

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Intr-un acvariu comunitar e greu de tinut betta.Nu doar din cauza temperaturii,dar de exemplu sunt unii vivipari agresivi si il ciupesc plus ca valurile de la filtru vor fi mult prea puternice si v-a fi aruncat de ici colo.Betta este un peste mai "comod" sa zic asa,nu este cel mai activ dintre pesti si valurile il obliga practic sa fie mai activ decat ii este lui bine.

This message was edited 1 time. Last update was at 27/03/2012 18:10:01

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
mihaibaciu
Member
[Avatar]

IP:

bine multumesc pentru sfaturi
tonnydea
Member

IP:

Eu am un mascul de betta in acvariul comunitar alaturi de xipho, guppy, molly si nu am avut probleme.
Partea buna e ca imi tine sub control populatia de vivipari. E un adevarat festin pentru el cand apar alevini prin acvariu .

"Betta barracks"
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Anabantidae
Go to: