Message |
|
DA domne, DA ! Cu permisiunea ta acvariul tau a devenit background pe al meu laptop !
|
 |
|
Tot respectul, ceva deosebit !
|
 |
|
Frumos proiect !! Felicitari ! Ce foto folosesti ?
|
 |
|
Am si eu Tetra Crusta Menu, le dau mai rar deoarece imi face biofilm...ce-am observat eu...
|
 |
|
Cum faci ca bananele sa stea pe fund ? Frunzele cum stau pe fund ?
|
 |
|
Salutari !
Cautand pe aici, nu am gasit nimic despre hrana crevetilor. De ce am deschis acest topic: cu hrana care o folosesc( JBL, Sera) am o mandrete de biofilm(multa grasime in mancare). Ce vreau :sa scriem ce hrana folosim, cumparata sau facuta in casa, retete, ponturi. Orice legat de acest subiect este bine venit !!
|
 |
|
NU Fluval u2 !! Dennerle.
|
 |
|
NU Fluval u2 !! Dennerle.
|
 |
|
Mai buna pipa....zic si eu..
|
 |
|
Ca sa-ti raspunzi singur la intrebarea cu impamantarea : filtrul tau are stecher cu impamantare , sau are un cordon simplu ?
|
 |
|
O alta parere ?
|
 |
|
Pai si mie mi-e teama ptr. micuti.....am muuuulti ! Acum ce metoda folosesti ?
|
 |
|
Asa este, lobelia cardinali este. Cat despre sifonat...daca aplic aceiasi metoda, nici nu-mi dau seama cand s-a golit. Am volum de apa prea mic.
|
 |
|
Revin dupa ceva vreme....am o intrebare si apelez la experienta voastra : cum curatati substratul ? Eu am nisip vulcanic, bazinul de 25l, Mi-am cumparat aspirator electric, chinezesc dar este prea puternic si trage si granulele de lava plus ca saculetul din dotare este ca si inexistent, neretinand mai nimic din mizerie.
|
 |
|
Eu cred ca Jar Jar Binks este de vina....  ( sorry, nu m-am putut abtine !)
|
 |
|
Daca te referi la acele bule pe pe margine....eu nu l-as numi biofilm. Ai la suprafata apei un strat albicios, gras, care se ppoate lua cu un servetel ?
|
 |
|
Eu as zice ca nu ai un curent al apei la suprafata destul de bun. Eu as fi pus out-ul filtrului pe latura mica a bazinului. Din poze nu prea se vede biofilmul.....
|
 |
|
Mai ai de dat ?
|
 |
|
Ori stratul dat gros, ori lacul prost....nu are treaba cu amorsa. Lacul poate ca trebuia diluat mai mult de 5%, dupa ce l-ai diluat si-a pastrat compozitia ? Ma refer daca nu s-a "branzit"(albit).
|
 |
|
In nici un caz Fluval 206, esti la limita....poate 306, 406 mai indicat.
|
 |
|