[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bebetto
Forum Index » Profile for bebetto » Messages posted by bebetto
DA domne, DA ! Cu permisiunea ta acvariul tau a devenit background pe al meu laptop !
Tot respectul, ceva deosebit !
Frumos proiect !! Felicitari ! Ce foto folosesti ?
Am si eu Tetra Crusta Menu, le dau mai rar deoarece imi face biofilm...ce-am observat eu...
Cum faci ca bananele sa stea pe fund ? Frunzele cum stau pe fund ?
Salutari !
Cautand pe aici, nu am gasit nimic despre hrana crevetilor. De ce am deschis acest topic: cu hrana care o folosesc( JBL, Sera) am o mandrete de biofilm(multa grasime in mancare). Ce vreau :sa scriem ce hrana folosim, cumparata sau facuta in casa, retete, ponturi. Orice legat de acest subiect este bine venit !!
NU Fluval u2 !! Dennerle.
NU Fluval u2 !! Dennerle.
Mai buna pipa....zic si eu..
Ca sa-ti raspunzi singur la intrebarea cu impamantarea : filtrul tau are stecher cu impamantare , sau are un cordon simplu ?
O alta parere ?
Pai si mie mi-e teama ptr. micuti.....am muuuulti ! Acum ce metoda folosesti ?
Asa este, lobelia cardinali este. Cat despre sifonat...daca aplic aceiasi metoda, nici nu-mi dau seama cand s-a golit. Am volum de apa prea mic.
Revin dupa ceva vreme....am o intrebare si apelez la experienta voastra : cum curatati substratul ? Eu am nisip vulcanic, bazinul de 25l, Mi-am cumparat aspirator electric, chinezesc dar este prea puternic si trage si granulele de lava plus ca saculetul din dotare este ca si inexistent, neretinand mai nimic din mizerie.
Eu cred ca Jar Jar Binks este de vina.... ( sorry, nu m-am putut abtine !)
Daca te referi la acele bule pe pe margine....eu nu l-as numi biofilm. Ai la suprafata apei un strat albicios, gras, care se ppoate lua cu un servetel ?
Eu as zice ca nu ai un curent al apei la suprafata destul de bun. Eu as fi pus out-ul filtrului pe latura mica a bazinului. Din poze nu prea se vede biofilmul.....
Mai ai de dat ?
Ori stratul dat gros, ori lacul prost....nu are treaba cu amorsa. Lacul poate ca trebuia diluat mai mult de 5%, dupa ce l-ai diluat si-a pastrat compozitia ? Ma refer daca nu s-a "branzit"(albit).
In nici un caz Fluval 206, esti la limita....poate 306, 406 mai indicat.

Forum Index » Profile for bebetto » Messages posted by bebetto
Go to: