[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LUPmic
Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Acvariul tau de 200 de litrii sta pe 2 suporti(noptiere sau ce sunt)?
Bine ai venit!
De la ce tub se vede Manado asa rosiatic, Solar color sau Plant grow?

P.S. Voi chiar va inmultiti fratilor!!!
cirotariu wrote:Bre baieti am obosit cu melcii astia. Baga-i ciro substrat... baga baiatu'. Fa bomba sa aiba plantele CO2... face baiatu'. Distruge capacul si mai inghesuie 2 neoane sa se incalzeasca plasticul ca naiba numa sa am 72 de wati la 100 de litri... face baiatu. Acu sa jefuiesc pet-shopurile de acei melci de care toata lumea imi zicea sa ii scot cu mana, pentru ca plantelor sa le mearga bine? Si maine ce va mai fi? Alti pesti minune care papa geamul cu totul? Vreo planta care se sprijina pe celelalte si face fotosinteza in locul lor? Vreun tub miraculos cu nu stiu ce lichid colorat care pus in apa face sa iasa florile plantelor prin capac? Ajungem ca in bancul ala cu evrei: io sfaturi tot am, tu gaste mai ai? Pe bune... You got tu be kidding me...

Asa gandeam si eu acum ceva vreme.
Insa mi-a inflorit o planta in acvariu si...
Platy aia mici mai sunt?
Daca da, ce culori au?
Bine ai venit si de la mine!
bitanu wrote: Paaaarerea mea: nu exista acvariu fara alge!

Nu-i adevarat, am eu unul gol pe balcon si n-are nici urma de alga
Ai droserele in capac?
Acum nu sunt probleme, insa la vara alea vor incalzi suplimentar apa.
Eu am avut unul de 45 de litrii luat din Hornbach(50/30/30)
Dar probabil ca nu ai gasit unul de firma cu lungimea de 50.
Alber, cred ca ai gresit link-ul.
Puteai lua un acvariu cu o lungime de 45cm(cred ca avea loc acolo )
Cauta un autocolant albastru sau negru sa-l pui pe spatele acvariului.
In rest felicitari pentru rabdare, multi incepatori nu o au.
Feropol-ul se foloseste in dozaj de 5ml la 5l de apa.
Deci pentru 80 de litrii ar trebui vreo 20 de ml (pe jumate' =10ml)
Aditie macro nu fac, inca.
Eu am un E900 de care sunt foarte multumit, insa Eheim-ul tot Eheim ramane(mai ales ca am inteles ca asta Clasic merge brici )
Asteapta si alte pareri, mai ales de la cei care le-au folosit pe amandoua.
@brawn: Cauta un mod de a elimina apa aia condensata pe capac, o gaura, un ventilator, pune un ceva intre partea fixa si cea mobila a capacului.
Nu de alta dar apa si electricitatea nu prea fac treba buna impreuna.
Eu zic sa cauti 2 drosere, cate unul pentru fiecare tub.
Cum a zis si brawn, spune-i mesterului sa nu bage droserele in capac(alea degaja si ele caldura + ca ocupa loc in capac)
Referitor la drosere, poti lua electromagnetice, caz in care ai nevoie si de startere, sau electronice si nu mai ai nevoie de startere.
Acum referitor la socluri, parerea mea este ca si cele fara protectie la apa sunt foarte bune(eu d-alea am ), acum mai este treaba si de buget.
Daca ai finante iei cu protectie la apa, dca nu ...
"Totusi ca incepator te-ai aruncat prea departe, puteai sa incepi cu un acvariu micut, sa vezi cum stau lucrurile, cum te descurci cu el si dupa treceai la ceva mai serios."
Mai micut de 30 de litrii, ce putea lua, un borcan de muraturi?
Ca tot e sezonul lor
No offence!
Salut!
In primul rand ar fi bine sa ne spui de unde esti.
Pentru ca daca esti din Bucuresti sau un oras mai mare poti avea si alte optiuni(la aceeasi bani).
Nu-i problema daca vei avea lumina mai multa in fata, de obicei acolo ai plante mai mici(mai scurte, gazon etc.) care au nevoie de mai multa lumina.
Treaba e sa nu ai prea multa lumina deodata si sa te trezesti cu alge.
Daca vei avea cate un droser pe tub te sfatuiesc sa lasi la inceput doar unul aprins, si dupa ceva timp sa-i dai drumul si celui de-al doi-lea.
Pune o poza si poate reusim sa aflam.
Pai cel mai probabil, sanitarii aia negrii.
Chiar ce sanitari sunt?
"Mi-a venit un mester care zice ca imi baga inca doua neoane, pe langa cele doua osram 865 de 18W"
Pe rand, sau amandoua deodata?
On topic: Incearca Osram fluora si 830.
Sper ca nu te-ai suparat, dar prea era la fileu
Confirm, (referitor la SAE), de cand e baiat mare(sau fata) e primul la hrana. Alge, care alge?Pai ala care sta la PC si din cand in cand mai baga mainile p-aici ce face?

Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Go to: