[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LUPmic
Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
In poza a doua ai o fetita, in prima e posibil baiat.
asteapta si alte pareri.
Eu nu stiu germana, insa dupa indicatiile de pe manometru la 120 esti inca in zona rosie.
Asa ca faci ce vrei(inteleg ca te doare sa dai drumul la gaz in aer, mai ales ca butelia are doar 500 de grame si probabil face mai mult drumul pana la centru decat gazul in sine)
Elvis_Iasi wrote:unde se gaseste asa ceva ? Butelie asa de mare ? Ai o poza ?

La berarie!
Pai in latimea de 35 de cm eu cred ca intra lejer 4 tuburi T8, sau vrei mai multe?
Ciclarea o poti face linistit si fara capac.
Daca nu ai cumparat balastul inca poti merge pe T8 de 15w si 438mm
Salut!
Pestii par a fi Corydoras(nu vad prea bine in poza)
Pietrele par a fi calcaroase, le-ai verificat cu otet?
La inaltimea aia iti trebuie sticla foarte groasa(vreo 18mm)
-plus lumina
-plus faptul ca vei umbla foarte greu in el
-mai trebuie???
Pai nu ne zici si noua ce avea?
Salut, intai de toate!
Treaba sta cam asa: pestii aia au nevoie de mult mai mult spatiu(vreo 150 de litrii, macar!!)
Ai doua specii de pesti care nu sunt compatibile(unii vor apa calda, altii mai rece)
Daca vrei sa tii totusi carasii nu te mai gandi la substarat, fertilizari si altele. Pui Valisneria si Anubias(pe o buturuga sau piatra) si gata.
Daca vrei sa donezi scalarul exista rubrica "Donatii".
Pietrisul aflii daca e calcaros in felul urmator: scoti putin din el afara, il lasi sa se usuce apoi pui otet pe el, daca sfaraie(face bolboci) este calacaros.
Daca te-ai hotarat pe Aquabasis si Manado, nu mai ai nevoie de pietris deasupra.
Aquabasis nu ai nevoie de o punga de 5l, gasesti si la 2,5.(vezi ca sunt niste seturi cu Aquabasis, Ferropol si Ferropol 24)
Oricum, pana-n vara cand o fi nevoie de el speram sa-l rezolvi.
Bafta!!!
Bine ai venit! Sa te pregatesti "sufleteste", pentru 4-500 de litrii vei cheltui ceva bani.
Sa iei in considerare tot ce tine de acvariu: suport, bazin, lumina, filtrare, substrat etc.
Nu vreau sa te dau inapoi, insa pasiunea asta necesita ceva bani si nu in ultimul rand rabdare.
Numai bine!
MariusBistriteanul wrote:Am uitat sa mentionez ieri ca am si o femela betta micuta inca acolo.

Am citit aici, m-am uitat la poze si
Eu l-am vazut pe mandrul albastru despre care n-ai zis nimic si de acolo toata treaba
Nu stiu de ce, dar am impresia ca femela aia de Betta e mascul!
Dar poate ma insel eu.
Poti opri pompa de aer fara probleme.
Filtrul insa trebuie sa functioneze non-stop.
Lumina de asemenea nu trebuie aprinsa tot timpul.
Dolly wrote: Eu chiar ma gindeam sa atirn o pacuta linga bazin pe care sa scrie "Atingeti numai cu privirea!!!" Ca mai vin unii oaspeti care sunt atit de fascinati, incit nu se pot abtine sa nu ciocane in bazin cu incintare maxima ca cel dintr-un anumit film care exclama entuziast "Fishy, fishy, fishy!" pina cind se dusera toti pestii pe podea.
Oricum, de intretinerea, hranirea si tot ceea ce tine de acvariu ma ocup eu in exclusivitate, asa ca sa-l fereasca pe cel ce indrazneste sa atinga.

Cred ca avem prieteni comuni "Fishy, fishy, fishy!" (tare faza din film)
Aceeasi expresie a fetei o au si cei ce vin pe la mine.
E bine ca astepti raspunsuri!!
Cand schimbi apa, sa inteleg ca scoti pestii in alt recipient si scoti toata apa?
Daca faci asa nu e de mirare ca iti sar pestii afara, vor sa se sinucida smilie
Dolly wrote:
pc.ciprian wrote:
anetome helena?

Nee..si nici n-am zis ca ar fi melci...

Si nu ne zici si noua?
catalinm wrote:
alber wrote:Dobrý den, vítejte
Stai linistit, nu stiu ceha, gogu sa traiasca .
Oricum, bine ai venit iti urez si mai neaos si bafta in acvaristica

multumesc,
Asteptarea ma omoara ... am nevoie de ceva neoane si plante ... insa mai e pana la salariu

offtopic : merita asa ceva ? 110 E ?

Daca e vorba de tot ce e pe pagina aia, da.
Acum am vazut, ala e site din Polonia si tu stai in Cehia.
Vezi cat te duce transportul.

Aaaaa, bine ai venit!
Bun venit!
Hai cu poze si cu ala mare!

Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Go to: