[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pot cumpara rezerva test co2 de la jbl si il folosesc cu dispozitivul de la DENERLE  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
valyy_dvd
Member
[Avatar]

IP:

Am avut test permanenr de la denerle si sa consumat ,acum ca nu mai dispun de banuti ,as putea lua rezerva de JBL care costa mult mai putin fata de denerle care vinde tot chitul si nu au rezerve.
Acesta l-am avut eu pana acum http://www.shopmania.ro/magazin~online-acvaristica~produs-dennerle-co2-test-permanent~p-5366664.html si as dori sa folosesc lichidul de la jbl in dispozitivul de la denerle.
Mar interesa la ce cantitate se adauga acele 3 picaturi sa fac eu un raport mai mic.
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Se pot pune doua pana la patru picaturi de reagent, in 1,5 ml. de apa din acvariu. Mai multe detalii aici

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
LUPmic
Senior member

IP:

Alber, cred ca ai gresit link-ul.
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

http://www.jbl.de/factmanager/frame_page.php?action=show&PageMode=2&IdType=2&Id=100&linklabel=Test-Set+CO2%2FpH-Permanent

Habar n-am de ce n-a vrut prima data

[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

alber wrote:http://www.jbl.de/factmanager/frame_page.php?action=show&PageMode=2&IdType=2&Id=100&linklabel=Test-Set+CO2%2FpH-Permanent

Este exact acelasi link.
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Stiu. Si sunt complet siderat. Prima data cand am dat click pe link astazi, imi arata si mie nu stiu ce produs. Acuma vad ca arata amandoua acelasi lucru. Habar n-am de ce. O fi ceva de la cei de la JBL, nu stiu ce sa zic.

[Email] [Yahoo!]
valyy_dvd
Member
[Avatar]

IP:

Daca am pus 5 picaturi la 3ml apa ,dar nu din acvariu ci cu un KH-4,pentru ca la mine apa din acvariu are KH-2 ,si nu stiu daca imi arata corect co2-ul.
Ori cu de eri si pana azi sa dus foarte putin spre verde,noanta de baza tot albastra e,dar am sa maresc co2-ul la 2 bule pe sec ,si vad atunci daca e ok.
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Stai cu ochii si pe pesti. Aia sunt cei mai buni indicatori ai nivelului de CO2 din acvariu. Daca ii vezi cu boturile la suprafata, cautand parca sa scape din acvariu, redu CO2-ul. Daca pestii sunt ok, atunci n-ai probleme.

[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: