[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vazilian
Forum Index » Profile for vazilian » Messages posted by vazilian
sa inteleg ca daca eu am mai ``multisori`` intr-un nano , dai prea multa mancare si e prea curat ?!
am o intrebare , unde e apa , nu vad apa din poza .
foarte tare domnule , foarte tare .
adevarat , maine poate vei vedea lucrurile altfel
wild and beautiful
Am acasa blanki , de el spuneam in postul 83 dar mi s-a umflat parchetul cu el , de aceea am zis sa folosesc ceva care sa nu necesita introducerea mainii in bazin asa des .
Foarte buna idee domnul Mugurel am sa o pun in practica la peretii laterali si la peretele din spate . Avand acvariu incastrat in perete e mai complicata stergerea lui pe dinauntru .
As vrea totusi sa stiu de la colegii care au folosit floaty II L sau floaty II L cu lama care este mai bun .
vrei sa imi spui ca mai bine cumparat asta :
http://www.petbazar.ro/Intretinere-si-curatenie-Acvaristica/JBL-Floaty-L-Blade/o/22361/374/

ptr ca eu la asta din link faceam referire nea Dane.
Am luat de la hornbach cu 119 ron floaty II L . Mai avea si cu lama la 139 dar sunt nu stiu foarte multe de el si era destul de marisor .
Revin si eu cu catava poze in jurnal .
Am schimbat gazonul , am pus lilaeopsis brasiliensis care imi place cum arata pana acum .
Incerc sa nu mai imi bag ghearele in acvariu , doar sa tund acolo unde necesita .
In alta ordine de idei trebuie sa cumpar neaparat ceva de curatat geamul pe interior ,am un `burete` de la jbl de sarma dar trebuie sa bag mana in acvariu si este destul de incomod. Ma gandeam la jbl floaty II L dar este cam scumpicel , astept si parerea voastra .
Si pozele de care am vb mai sus :
image
image
image
image
image
image

PS Pozele sunt facute la ora 23:00 , la inchiderea programului, dupa cum se vede plantele dormeau deja .

Buna seara ,
Daca are cineva sau stie de unde pot cumpara si eu primele 5-6 subspecii din rasa Danio din link-ul urmator va rog sa imi dea un pm : http://fish-etc.com/wp-content/uploads/2012/03/DANIOS.jpg

multumesc frumos ,
cornel c
mult succes
foarte frumos , astept sa vad cum va arata tenellus-ul cand va creste , este interesant .
super tufaaa
foarte subtil =))
Super tare exemplu cu vecinii in cada , un adevarat party ) .
Acum vb serios subscriu la ce a scris Lucian , documentatie multa si putin sprijin de la cine se pricepe pentru ca altfel o sa ai mai multe probleme decat satisfactii .
Buna ziua ,
Precum scrie si in titlu vreau sa cumpar plante de tip gazon din speciile eleocharis sau lilaepolis nu foarte pretentioase care sa se adapteze la un acvariu plantat cu filtru de substrat si aditie de co2 . Ideal ar fi din gamele mini dar sunt okey si cele clasice .
Va rog lasati un pm

PS Am posibilitatea de a ridica plantele si din afara Bucurestiului daca este nevoie .

Cu respect
Cornel C
arata foarte bine dupa parerea mea
Dupa ce rezolvi ne spui si noua de unde ai lua si la ce pret te rog .

multumesc frumos
foarte interesant
Plantele au fost donate , se poate inchide ,

multumesc
Am lucrat cu gheata carbonica si pot spune ca :
- nu este chiar asa de ieftina
- trebuie sa stea intr-un mediu inchis foarte etans pentru ca altfel se evapora rapid.

La mine la munca venea in containere de sute de kg inchise ermetic iar daca faceai greseala sa lasi deschis capacul si cativa milimetri in cateva ore gaseai pungile de gheata goale .

Forum Index » Profile for vazilian » Messages posted by vazilian
Go to: