[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vazilian
Forum Index » Profile for vazilian » Messages posted by vazilian
foarte bine a spus stefanp . eu unul va recunsc ca tot ce am facut in casa are amprenta mea ,gresie , facianta , parchet , mobila , zugraveala , usi montate, pana si la masina m-am bagat si am tot pus cate ceva dar parca la acvariu nu m-as baga fara un pic de ajutor. investesc bani sa alerg pesti prin casa ?!
PS am dat un mail la pepika dar ptr ca nu mi-au raspuns am sunat si mi-au spus ca o sa ma contacteze cineva de la ei.
multam de raspuns . una calda una rece, inteleg ca a facut capace okey , a dat tepe cu mesele si a facut acvarii cu ``gauri`` .
faptul ca nu a putut sa imi arate munca lui mi-a dat de banuit.

raman totusi fara constructor la acvariu.
hai sa punem problema altfel : credeti ca gasesc un pret mai bun de 550 ron la un acvariu de 120/40/45 cu geam de 8 ca cel de la aquadec ?!
ziua buna ,
stie cineva cat de profesionista este persoana de pe olx care face capace si care mi-a spus ca face si acvarii ?! il gasiti la link-ul : http://olx.ro/oferta/fac-capac-acvariu-la-comanda-pt-acvarii-terarii-terariu-pt-reptile-ID8nhD.html

Imi cer scuze ca nu m-am prezentat. Am completat rubricile indicate. Revenind la intrebari:
- din pacate nu pot umbla la latimea acvariului . locul unde vreau sa pun acvariul are L122cm , l45, practic daca fac acvariul cu latimea de 40 cm imi raman 5 cm ptr a trage furtunele si cablurile prin masa in acvariu (sau cel putin asa vad eu pozitionarea) . pot in schimb sa ma duc in sus inca 5 cm dar nu stiu ce as castiga.
- grosimea sticlei nu m-ar deranja sa fie de 10 desi 80% din cei cu care am vb mi-au spus ca este okey si cea de 8
-pentru inceput vreau sa fac un acvariu plantat.
Revenind la constructia acvariului nu gasesc in bucuresti o persoana priceputa care sa ma ajute cu construirea acvariului si a capacului.
Lucrez in logistica/distribuitie si pot scuti persoana care va face acvariul de multe drumuri.
Bine v-am gasit. Ma numesc Cornel am 35 de ani , sunt din Bucuresti , sector 6, cartierul cringasi si vreau sa incep primul proiect in acvaristica din viata mea. Am 3 motive pentru care vreau sa fac acest proiect la fel de importante si anume:
- am o fetita de 4 ani innebunita dupa pesti si acvarii cu pesti care o sa fie extaziata cand o sa vada unul la ea in casa
- vreau sa fac un acvariul ca sa ai aduc tatalui meu amintiri placute ptr ca avut si el acvariu acum mai bine de 30 de ani (pacat ca mai are putin de trait )
- nu in ultimul rand vreau un acvariu ptr sufletelul meu. Sa il creez cu mana mea si sa il ingrijesc.
Ramane se acumulez cat mai multe informati si sa ma apuc de treaba. Pentru ca fac parte din categoria oamenilor cu rate la banci , cu copil de crescut si cu probleme cotidiene specifice tarii in care ''supravietuim'' bugetul este destul de restrans asa ca incerc sa fac cel mai bun raport calitate pret.
Ziua buna
Vreau sa incep primul proiect in acvaristica dar pentru ca sunt la inceput am nevoie de ajutorul acvaristilor cu experienta de pe acest forum .
Bugetul restrans ma impinge sa caut cel mai bun raport calitate pret asa ca acum sunt in cautarea omului potrivit pentru construirea acvariului si a capacului de acvarui .
Dimensiunile acvariului vor fi : Lungime-1200mm, latime-400mm, inaltime-450mm cu geam de 8 sau de 10 clear float + capacul aferent cu instalatie de lumini T5 sau T8 .
Imi puteti recomanda pe cineva sau se pricepe cineva la confectionarea celor de mai sus ?!
Aveti sugestii legate de constructia acvariului si a capacului ?! va precizez faptul ca la lungimea si la latimea acvariului nu se poate umbla pentru ca atata imi permite spatiul dintre peretii unde vreau sa il pozitionez .
Astept raspunsul dvs

Forum Index » Profile for vazilian » Messages posted by vazilian
Go to: